הזמנה מDEALEXTREME לא הגיעה
-
armin4ever
-
- חבר פעיל

- תגובות: 84
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום רב,
לפני חודש הזמנתי מהאתר הנ"ל אוזניות לאייפוד בשווי 8$.
האוזניות טרם הגיעו ליעדן וגם לא קיבלתי הודעה מהדואר שמחכה לי משהו שם.
באתר רשום SHIPPED .
מה ניתן לעשות במצב הזה?
בדקתי שהכתובת שסיפקתי היא נכונה...מישהו נתקל בתופעה דומה?
לפני חודש הזמנתי מהאתר הנ"ל אוזניות לאייפוד בשווי 8$.
האוזניות טרם הגיעו ליעדן וגם לא קיבלתי הודעה מהדואר שמחכה לי משהו שם.
באתר רשום SHIPPED .
מה ניתן לעשות במצב הזה?
בדקתי שהכתובת שסיפקתי היא נכונה...מישהו נתקל בתופעה דומה?
היו לי גם משלוחים שהגיעו אחרי חודש וחצי מהאתר הזה...עוד לא אבדה התקווה. צור קשר עם המוכר ותשאל אותו מה קורה
-
armin4ever
-
- חבר פעיל

iakovl כתב:לא כתוב לך שם המס' משלוח שלך? מס' מעקב?...
כתבתי שרשום על סטטוס המשלוח שלי "SHIPPED".
כלומר מבחינתם,זה נשלח כבר לארץ אם אני מבין נכון.
-
armin4ever
-
- חבר פעיל

מזתומרת ליצור קשר עם המוכר? זה לא EBAY....זה אתר אחד שמוכר את כל המוצרים...וזה דיי בעייתי ליצור איתם קשרosherov כתב:היו לי גם משלוחים שהגיעו אחרי חודש וחצי מהאתר הזה...עוד לא אבדה התקווה. צור קשר עם המוכר ותשאל אותו מה קורה...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
לא תמיד יש מספרי מעקב (בד"כ זה תלוי סכום).
בדף הפרטים של ההזמנה (עם פירוט המוצרים וכו'), תלחץ למעלה על RMA and replacement - אמור להיפתח הדף הזה - http://services.dealextreme.com/?q=2&?r=12592.
האופציה האחרונה היא שההזמנה לא הגיעה עדיין.
בדף הפרטים של ההזמנה (עם פירוט המוצרים וכו'), תלחץ למעלה על RMA and replacement - אמור להיפתח הדף הזה - http://services.dealextreme.com/?q=2&?r=12592.
האופציה האחרונה היא שההזמנה לא הגיעה עדיין.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אפשר ליצור קשרעם שירות לקוחות שלהם, אומנם לוקח להם הרבה זמן, אבל הם עונים (יכול לקחת שבועיים בשקט). לא היו לי מקרים שהזמנה לא הגיעה בכלל, אבל אני מכיר אנשים שקיבלו זיכוי. אני אישית קיבלתי זיכוי על כך שהמוצר (קורא כרטיסים פנימי למחשב) לא עבד.
בדיוק כמו שרשם uriler,
אני שאלתי כאן: http://services.dealextreme.com/
אתה יודע מתי הסטוטס השתנה שם לנשלח? (לחלק מהמשלוחים לוקח הרבה מאוד זמן להגיע לארץ וגם לחלק מהמוכרים לוקח הרבה זמן עד שהם בכלל שולחים את המוצר אלייך)
אתה יודע מתי הסטוטס השתנה שם לנשלח? (לחלק מהמשלוחים לוקח הרבה מאוד זמן להגיע לארץ וגם לחלק מהמוכרים לוקח הרבה זמן עד שהם בכלל שולחים את המוצר אלייך)
-
armin4ever
-
- חבר פעיל

osherov כתב:בדיוק כמו שרשם uriler,
אתה יודע מתי הסטוטס השתנה שם לנשלח? (לחלק מהמשלוחים לוקח הרבה מאוד זמן להגיע לארץ וגם לחלק מהמוכרים לוקח הרבה זמן עד שהם בכלל שולחים את המוצר אלייך)...
ב11/10 הסטטוס עבר ל "נשלח".
אני לא יכול לפנות לשירות הלקוחות לפני שאני מתקשר לדואר ישראל ובודק אם זה בסניף....זה לפחות מה שרשום באתר שלהם.
-
armin4ever
-
- חבר פעיל

iakovl כתב:אין לך איך לבדוק את זה בלי מס' משלוח, דואר ישראל לא יתייחסו אליך בכלל (מניסיון אישי שחודש ישבתי לסניף שלי על הווריד והכרחתי אותם לחפש ידנית את החבילה שלי... זה לא צלח בסוף)...
אני לא רואה מספר משלוח באתר...יש לי רק את מספר ההזמנה שלי.
armin4ever,
תפנה אליהם ותגיד להם שאין לך מספר משלוח ולכן אין לך אפשרות לפנות לדואר בארץ לבדוק...אני פשוט פניתי ואמרתי להם שלא קיבלתי את המשלוח ואז תוך מספר שעות הם הודיעו לי שהחבילה נשלחה שבוע-שבועיים לפני כן ולכן זה צריך להגיע אלי בקרוב (ובסוף זה באמת הגיע)
תפנה אליהם ותגיד להם שאין לך מספר משלוח ולכן אין לך אפשרות לפנות לדואר בארץ לבדוק...אני פשוט פניתי ואמרתי להם שלא קיבלתי את המשלוח ואז תוך מספר שעות הם הודיעו לי שהחבילה נשלחה שבוע-שבועיים לפני כן ולכן זה צריך להגיע אלי בקרוב (ובסוף זה באמת הגיע)
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
אני ביצעתי הזמנה ב 50$ של כל מיני שטויות מוצר אחד (בעלות של 20$) הם שלחו למרות שהם טענו שכן, מה שמצחיק שקיבלתי חבילה קטנטה ואותו מוצר גדול בהרבה ממנה.
בקיצור הם חייבים לי 20$ על מוצר שלא קיבלתי והם לא עונים לי למיילים. (עבר יותר מחודש מהמייל האחרון ששלחתי אליהם).
בקיצור הם חייבים לי 20$ על מוצר שלא קיבלתי והם לא עונים לי למיילים. (עבר יותר מחודש מהמייל האחרון ששלחתי אליהם).
שחר
אתר DX פשוט מיותר
כל מה שיש שם יש גם ב EBAY
מערכת ההגנה על הקונים ב-EBAY ורייטיג של המוכר
הם הסיבה לכך
מערכת ההגנה על הקונים ב-EBAY ורייטיג של המוכר
הם הסיבה לכך
במקרה גם אני קניתי מוצר דומה מהם (עוד באוגוסט). רק לפני חודש הוא עבר לShipped בעקבות פנייה שלי אליהם, אך עדיין לא הגיע.
קניתי כבר מספר פעמים בעבר ותמיד לקח הרבה זמן, אז אני עוד רגוע - לא שיש הרבה מה לעשות, אבל במחירים שלהם, גם אם פעם לא יגיע, לא יהיה אסון.
זה לא אתר שהייתי מזמין ממנו דברים יקרים.
קניתי כבר מספר פעמים בעבר ותמיד לקח הרבה זמן, אז אני עוד רגוע - לא שיש הרבה מה לעשות, אבל במחירים שלהם, גם אם פעם לא יגיע, לא יהיה אסון.
זה לא אתר שהייתי מזמין ממנו דברים יקרים.
משה
והיום זה סוף סוף הגיעmoco כתב:במקרה גם אני קניתי מוצר דומה מהם (עוד באוגוסט). רק לפני חודש הוא עבר לShipped בעקבות פנייה שלי אליהם, אך עדיין לא הגיע.
זה לא אתר שהייתי מזמין ממנו דברים יקרים....
והפתעה, הזמנתי אוזניות תואמות אייפון ב$3 וקיבלתי מה שנראה כאוזניות אפל מקוריות, אלא אם כן הקופסא והעלון שבתוכה מזויפים מקצועית
משה
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
חחח יכול להיות באמת שזה מאותו מפעל ייצור.
אבל מקורי מDX זה לא.
אבל מקורי מDX זה לא.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
באמת מוזר, כי גם לא הזמנתי כביכול מקורי.agent__smith כתב:חחח יכול להיות באמת שזה מאותו מפעל ייצור.
אבל מקורי מDX זה לא....
קיבלתי כנראה את זה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.39923
שהם מציינים עליו "100% Genuine Apple product"
משה