איזה מקרן יתאים לי?

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
מספיקלי פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2789
נתן תודות: 53 פעמים
קיבל תודות: 178 פעמים

שליחה #1 

:מבולבל: לצרכי תצוגה מסוימת אני זקוק למקרן שיתן לי תמונה ברוחב כ 3מטר וגובה 2.5 מטר.
ההקרנה לא תהה על מסך ולא בחושך מוחלט, אך אלו לא מגבלות מהותיות כי ההקרנה מטרתה אילוסטרציה בלבד ולא איזה סרט שיושבים ורואים. המקרן יעבוד כ10 שעות ביום ולדעתי סה"כ כ300-500 שעות כך שאמינות וקלות תיפעול חשובים.
אני יותר מוטרד מגודל הפריים, שלו יש חשיבות רבה ואין לי יותר מדי מרחק להציב את המקרן.
מה יהיה המרחק המינימלי הדרוש?
מה אומרים המומחים כאן?

תודה

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6607
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

ברור שאתה צריך מקרן לצרכי מצגות בעל עוצמת תאורה גבוהה לפחות 3000-4000 אנסי לומנס, הבעייה היא שאתה טוען שאין לך הרבה מרחק הקרנה ואתה מעוניין לפתוח תמונה ענקית. ישנם מקרני Short Throw שפותחים תמונה סבירה (לא ענקית) גם ממרחק של מטר, אבל אני לא מכיר מקרן שיכול לפתוח תמונה של שלוש מטר ממרחק כל כך קצר.

נסה להיות יותר מדוייק במרחק ההקרנה וכמובן בתקציב וננסה למצוא לך מקרן מתאים

מספיקלי פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2789
נתן תודות: 53 פעמים
קיבל תודות: 178 פעמים

שליחה #3 

מבדיקה אקראית שבדקתי, מצאתי שאני צריך כ5 מטר מרחק הקרנה כדי לקבל את הגודל הרצוי.
- כרגע אינני יודע אם יש לי את זה בשטח, נדמה לי שלא, השבוע אהיה שוב במקום ואמדוד,
ועצמת 3-4K אנסי קצת מפחידה אותי כי נראה לי שאלו מקרנים יקרים וגדולים, לא? יחזיקו 10 שעות ביום?
אני רואה בזאפ מחירים של 5-6K לעומת 3K למקרנים עם חצי הארה.
אז נותר אלא להתפשר... האם לכל המקרנים יש עדשת זום? אני חושב שלי זה הכרחי.
אבל בכל זאת מה תמליץ לי כדי ממש לשחק אותה ומה תמליץ לי כדי להיות עם הרגלים על הקרקע.
עם הנתונים אלך ל"זה" שמשלם :lol:

אני שואל כאן כדי לקבל מושג וכיוון ואז אפנה תכלס לחנות או ספק כדי לתרגם מעשית כולל התקנה

- ההקרנה היא של חומר וידאו SD ולא מצגת מחשב

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6607
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

עדשת זום יש כמעט לכל המקרנים, אבל במקרנים הזולים היא בדרך כלל מאוד קטנה X1.2-X1.3

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”