[בעיה] סרטי HD מקרטעים (חלקם) ,קראתי פה את כל הנושאים
אוקי, אז אני אקדים ואומר- קראתי את כל הנושאים..לא התקנתי שום חבילה למעט FFDSHOW והקודק הנוסף שממולץ פה..לא זוכר את שמו.
המחשב הוא מחשב חזק מאוד. I7 920, 6GB DDR3 1600MHZ, וכרטיס HD4870...
אמור להספיק להריץ כל סרט.
המחשב לא עמוס,שום דבר לא רץ למעט הנגן.
הבעיות הן - BSPLAYER מריץ לא רע סרטים באיכות 1080P ששוקלים 8-12GB, ואל VLC לא התקרבתי כי הוא עושה לי בעיות תרגום (שנפתרו היום) . אבל כשמגיעים לסרט כמו אווטר שהורדתי, סרט ששוקל 24GB - הוא מקרטע במשך רוב הסרט, ו-VLC מריץ אותו בצורה סבירה.
מדיה פלייר מריץ יחסית חלק, אבל אין לי אפשרות להצמדה של תרגום.
יש הצעות? ווינדוס 7,אגב...
פירמוט בא בחשבון - אבל זו אופציה אחרונה
המחשב הוא מחשב חזק מאוד. I7 920, 6GB DDR3 1600MHZ, וכרטיס HD4870...
אמור להספיק להריץ כל סרט.
המחשב לא עמוס,שום דבר לא רץ למעט הנגן.
הבעיות הן - BSPLAYER מריץ לא רע סרטים באיכות 1080P ששוקלים 8-12GB, ואל VLC לא התקרבתי כי הוא עושה לי בעיות תרגום (שנפתרו היום) . אבל כשמגיעים לסרט כמו אווטר שהורדתי, סרט ששוקל 24GB - הוא מקרטע במשך רוב הסרט, ו-VLC מריץ אותו בצורה סבירה.
מדיה פלייר מריץ יחסית חלק, אבל אין לי אפשרות להצמדה של תרגום.
יש הצעות? ווינדוס 7,אגב...
פירמוט בא בחשבון - אבל זו אופציה אחרונה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
יש לך כרטיס מסך עם יכולת פענוח חומרה שכדאי לנסות לנצל אותה גם אם יש לך Core I7.
פעל על פי "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD", ותוודא שאתה מגיע למצב שהנגן כותב Playing DXVA ולא רק Playing.
כמובן שלפני זה מומלץ להוריד ולהתקין דרייברים עדכניים של כרטיס המסך מהאתר של ATI (ה-Catalyst המלא).
פעל על פי "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD", ותוודא שאתה מגיע למצב שהנגן כותב Playing DXVA ולא רק Playing.
כמובן שלפני זה מומלץ להוריד ולהתקין דרייברים עדכניים של כרטיס המסך מהאתר של ATI (ה-Catalyst המלא).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- nivminkov1234
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 111
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
דריברים!
.המחשב של אחי עם מפרט יותר חלש, מעבד מהור הקודם כפול ליבה E8400,
4 ג'יגה זכרון של 800 מגה הרץ, כרטיס זוטאק GTX260 והוא מריץ 1080P בלי בעיה גם סרטים בגודל של 14 ג'יגה בייט, חלק לגמרי.
ממש ממליץ לעדכן דריברים מישירות מהאתר של ATI, וכמו שאמרו פה במדריכים לא להתקין תוכנת צריבה נרו, או התוכנה של לוג'יטק שבאה עם המצלמות אינטרנט
השם של הקודק הנוסף שאתה מחפש זה halli media splitter (אני חושב שכך מאייתים את זה)
בהצלחה!
.המחשב של אחי עם מפרט יותר חלש, מעבד מהור הקודם כפול ליבה E8400,
4 ג'יגה זכרון של 800 מגה הרץ, כרטיס זוטאק GTX260 והוא מריץ 1080P בלי בעיה גם סרטים בגודל של 14 ג'יגה בייט, חלק לגמרי.
ממש ממליץ לעדכן דריברים מישירות מהאתר של ATI, וכמו שאמרו פה במדריכים לא להתקין תוכנת צריבה נרו, או התוכנה של לוג'יטק שבאה עם המצלמות אינטרנט
השם של הקודק הנוסף שאתה מחפש זה halli media splitter (אני חושב שכך מאייתים את זה)
בהצלחה!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

Haali (זה אכן שם קשה לאיות...) 
התכוונתי שהקודק הותקן כבר, פשוט לא זכרתי את שמו. וכן..זה הקודק המדובר.
בכל מקרה - אני אעדכן דרייברים למרות שהמחשב פורמט לפני חודשיים והדרייברים עדכניים (יחסית), ולבחור שאמר על המדיה פלייר..ניסיתי, ואמרתי שהוא מריץ חלק..אבל אני רוצה להצמיד כתוביות ולמרות שניסיתי את ההגדרות בFFDSHOW - לא הצלחתי. מה שכן - זה שבאמת התקנתי נרו ומאז החלו בעיות מסוימות.
אני אנסה להסיר..אם לא,ניגשים לפירמוט
עריכה: הסרת NERO עזרה..תודה לכם
בכל מקרה - אני אעדכן דרייברים למרות שהמחשב פורמט לפני חודשיים והדרייברים עדכניים (יחסית), ולבחור שאמר על המדיה פלייר..ניסיתי, ואמרתי שהוא מריץ חלק..אבל אני רוצה להצמיד כתוביות ולמרות שניסיתי את ההגדרות בFFDSHOW - לא הצלחתי. מה שכן - זה שבאמת התקנתי נרו ומאז החלו בעיות מסוימות.
אני אנסה להסיר..אם לא,ניגשים לפירמוט
עריכה: הסרת NERO עזרה..תודה לכם
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תודה על העדכון.
טוב לפחות שאופציית ההסרה של נרו עובדת כמו שצריך...
טוב לפחות שאופציית ההסרה של נרו עובדת כמו שצריך...