למישהו יש מושג באיזה קבוצת רישוי נמצאת הסקודה אוטביה 1800 TSI?
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אני כרגע עם הונדה סיוויק. מאוד אוהב אותה אבל בעוד 11 חודש צריך להחליף. בתור אחד שעומב בפני משפט של שלילה + בטח שנתיים על תנאי, לחזור לדרגה 2 או אפילו 1 כדי לחסוך בכסף. הרי במילא אני לא אצליח לנצל את המכונית המהירה מדרגה 3 שני אקח. היום הייתי אצל אחי והוא זרק לאויר: "דרגה 3, תקח את הסקודה אוקטביה 1.8 TSI. עושה 7.8 מ0 ל 100". לצערי, יש לי חולשה אדירה למספרים האלה. הבעיה היא שאני לא יודע אם ניתן לקבל אותה בדרגה 3 או שהיא כבר בדרגה 4.
תודה לעוזרים.
תודה לעוזרים.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
קבוצות רישוי לצורך שווי שימוש בליסינג בוטלו ב 1.1.2010.
אתה רוכש אותה בליסינג?
אם כן, שווי שימוש היום נגזר באחוזים ממחיר הרכב ללא קשר לקבוצת רישוי.
אתה רוכש אותה בליסינג?
אם כן, שווי שימוש היום נגזר באחוזים ממחיר הרכב ללא קשר לקבוצת רישוי.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

וואלה?טלHD כתב:קבוצות רישוי לצורך שווי שימוש בליסינג בוטלו ב 1.1.2010.
אתה רוכש אותה בליסינג?
אם כן, שווי שימוש היום נגזר באחוזים ממחיר הרכב ללא קשר לקבוצת רישוי....
אני לא רוכש אותה. אני עובד בחברת היי טק שמקבל רכב לשלוש שנים כמו הרבה עובדי היי טק בארץ.
אתה יכול לתת לי לינק לכתבה שמדברת על הביטול הזה? בכל מקום שאני מחפש ברשת אני מוצא התיחסות לקבוצות רישוי.
תודה
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
טלHD נתן לך תשובה מדוייקת.
אין שום משמעות לקבוצת רישוי (שאכן בוטלו מ-1/1/2010), התשלום שלך ייקבע לפי מחירון הרכב.
תוכל לקרוא פרטים נוספים למשל פה: http://www.raveh-ravid.co.il/He/S/Artic ... value_2010
אין שום משמעות לקבוצת רישוי (שאכן בוטלו מ-1/1/2010), התשלום שלך ייקבע לפי מחירון הרכב.
תוכל לקרוא פרטים נוספים למשל פה: http://www.raveh-ravid.co.il/He/S/Artic ... value_2010
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
לפי מה שהבנתי שווי המס החודשי יהיה 2.5% משווי הרכב.
לכן עדיף שתוספות כמו כיסויים, סנסורים, קודן, ורדיו ישולמו בנפרד מהליסינג.
לכן עדיף שתוספות כמו כיסויים, סנסורים, קודן, ורדיו ישולמו בנפרד מהליסינג.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

בתור חובב מכוניות, אני תמיד אקח את הדגם המגולח. אותי מעניין רק הביצועים. אני לא נוסע עם האוטו נסיעות ארוכות. גר בהרצליה ועובד בהרצליה. מעבר לזה מקסימום ת"א בדרום או נתניה בצפון. הרבה אומרים לי שזה ממש לא משתלם לי הליסינג אבל הנוחות שווה לי הרבה כסף.oferlaor כתב:לפי מה שהבנתי שווי המס החודשי יהיה 2.5% משווי הרכב.
לכן עדיף שתוספות כמו כיסויים, סנסורים, קודן, ורדיו ישולמו בנפרד מהליסינג....
תודה לכולם
- טלHD
- גורו

עופר,oferlaor כתב:לפי מה שהבנתי שווי המס החודשי יהיה 2.5% משווי הרכב.
לכן עדיף שתוספות כמו כיסויים, סנסורים, קודן, ורדיו ישולמו בנפרד מהליסינג....
אין קשר לתוספות ולמחירן.
שווי שימוש הוא נגזרת של מחיר המחירון של הרכב.
לכן זה לא ממש משנה איזה תוספות הוספת לו בארץ או בכמה קנתה אותו חב' הליסינג או כמה הנחה קיבלת וכד'...
רק מחיר המחירון (שהיבואן מפרסם).
ועוד דבר, שימו לב שלא משנה איזה רכב היבריד תשכירו בליסינג, עדיין ירד לכם משווי השימוש 500 ש"ח לחודש.
בתחילת השנה הקרובה כבר יהיו לא מעט אופציות לרכבים היברידים מצויינים. לכל שוכר בליסינג שווה לחשוב על זה ברצינות.
שאלה קשורה: ה2.5% זה משווי המחירון של הרכב הספציפי או של שווי המחירון של רכב חדש מאותו דגם? במילים אחרות, האם שווי השימוש הולך ויורד עם הזדקנות הרכב?
אחד העיוותים שהיו עם שווי לפי קבוצה, היה שהשנתון של הרכב בכלל לא נכנס. לליסינג זה פחות משנה כי הרכבים תמיד נעים על חדשים עד 3 שנים, אבל זה היה בעייתי לשווי של רכב חברה ישן יותר .
אחד העיוותים שהיו עם שווי לפי קבוצה, היה שהשנתון של הרכב בכלל לא נכנס. לליסינג זה פחות משנה כי הרכבים תמיד נעים על חדשים עד 3 שנים, אבל זה היה בעייתי לשווי של רכב חברה ישן יותר .
משה
- טלHD
- גורו

הסכום לא משתנה עם הזמן.moco כתב:שאלה קשורה: ה2.5% זה משווי המחירון של הרכב הספציפי או של שווי המחירון של רכב חדש מאותו דגם? במילים אחרות, האם שווי השימוש הולך ויורד עם הזדקנות הרכב?
אחד העיוותים שהיו עם שווי לפי קבוצה, היה שהשנתון של הרכב בכלל לא נכנס. לליסינג זה פחות משנה כי הרכבים תמיד נעים על חדשים עד 3 שנים, אבל זה היה בעייתי לשווי של רכב חברה ישן יותר ....
נקבע ביום תחילת השימוש ועד תום החוזה.
כמו כן, כבר מ1.1.09 אין שנתוני רכב. כלומר שנת המודל אינה רשומה ברישיון ולכן אינה רלוונטית.
הרישום היחיד הוא תאריך עליה לכביש (חודש ושנה).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
טלhd
אני מתכוון לכך שיש דרגות אבזור. עדיף דרגה נמוכה יותר ולהוסיף את האבזור לבד. זה אומר ששווי המס יהיה נמוך יותר בשוטף. כמובן שהחברה צריכה להסכים לכך.
אני מתכוון לכך שיש דרגות אבזור. עדיף דרגה נמוכה יותר ולהוסיף את האבזור לבד. זה אומר ששווי המס יהיה נמוך יותר בשוטף. כמובן שהחברה צריכה להסכים לכך.
- טלHD
- גורו

זה כבר משהו אחר ומאוד נכון.oferlaor כתב:טלhd
אני מתכוון לכך שיש דרגות אבזור. עדיף דרגה נמוכה יותר ולהוסיף את האבזור לבד. זה אומר ששווי המס יהיה נמוך יותר בשוטף. כמובן שהחברה צריכה להסכים לכך....
בתנאי שאפשרי להוסיף בארץ את האבזור המבוקש.
לדוגמא, מזגן עם בקרת אקלים לא ניתן להוסיף בארץ.
חבל, אז עשו רק חצי עבודה.טלHD כתב:הסכום לא משתנה עם הזמן.moco כתב:שאלה קשורה: ה2.5% זה משווי המחירון של הרכב הספציפי או של שווי המחירון של רכב חדש מאותו דגם? במילים אחרות, האם שווי השימוש הולך ויורד עם הזדקנות הרכב?
אחד העיוותים שהיו עם שווי לפי קבוצה, היה שהשנתון של הרכב בכלל לא נכנס. לליסינג זה פחות משנה כי הרכבים תמיד נעים על חדשים עד 3 שנים, אבל זה היה בעייתי לשווי של רכב חברה ישן יותר ....
נקבע ביום תחילת השימוש ועד תום החוזה.
כמו כן, כבר מ1.1.09 אין שנתוני רכב. כלומר שנת המודל אינה רשומה ברישיון ולכן אינה רלוונטית.
הרישום היחיד הוא תאריך עליה לכביש (חודש ושנה)....
משה