טלוויזיה תלת ממד led
אם המחיר לא משנה אז קח את הסמסונג C9000........
http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-a ... prd_detail
http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-a ... prd_detail
פרנקי ידידי תרשה לי קצת לתקן אותך.
היום המגמה של כל היצרנים כולל מסכי פלזמה ומסכי LED עם LOCAL DIMMING היא לייצר מסכים
כמה שיותר דקים. אין לזה קשר לויתור על פיצ'רים או פשרה באיכות.
לפני שקיבלתי את הC8000 שלי היה בביתי כשבועיים ה7000. למרות שה8000 הוא יותר דק ממנו
ועם עיצוב וגימור הרבה יותר יוקרתיים הוא נותן תמונה טובה יותר , שחורים טובים יותר וכמעט ולא רואים
אצלו את תופעת זליגות האור שמאוד מורגשת ב7000.
את ה9000 עדיין לא יצא לי לראות אבל מביקורות בחו"ל ומחוות דעת מאנשים שראו או קנו כולל בפורום
הזה הבנתי שזה אמור להיות מסך פנומנלי ! בנוסף הדרך של סמסונג לייצר את המסך הדק ביותר בעולם
כיום היא פשוט להוריד את כל הטכנולוגיה , המעבד והאלקטרוניקה את תוך הסטנד שלו שמהווה חלק אינטגרלי
ממנו ומשמש גם למתלה לקיר .וכך אין שום ויתור על פיצ'רים או על משהו אחר שקיים בדגמים הנחותים יותר.
למרות שאישית אני לא חושב שהוא מצדיק את הפער הכספי על הC8000 .
היום המגמה של כל היצרנים כולל מסכי פלזמה ומסכי LED עם LOCAL DIMMING היא לייצר מסכים
כמה שיותר דקים. אין לזה קשר לויתור על פיצ'רים או פשרה באיכות.
לפני שקיבלתי את הC8000 שלי היה בביתי כשבועיים ה7000. למרות שה8000 הוא יותר דק ממנו
ועם עיצוב וגימור הרבה יותר יוקרתיים הוא נותן תמונה טובה יותר , שחורים טובים יותר וכמעט ולא רואים
אצלו את תופעת זליגות האור שמאוד מורגשת ב7000.
את ה9000 עדיין לא יצא לי לראות אבל מביקורות בחו"ל ומחוות דעת מאנשים שראו או קנו כולל בפורום
הזה הבנתי שזה אמור להיות מסך פנומנלי ! בנוסף הדרך של סמסונג לייצר את המסך הדק ביותר בעולם
כיום היא פשוט להוריד את כל הטכנולוגיה , המעבד והאלקטרוניקה את תוך הסטנד שלו שמהווה חלק אינטגרלי
ממנו ומשמש גם למתלה לקיר .וכך אין שום ויתור על פיצ'רים או על משהו אחר שקיים בדגמים הנחותים יותר.
למרות שאישית אני לא חושב שהוא מצדיק את הפער הכספי על הC8000 .
הלוואי והיה ברשותי את המסך הזה כדי שאוכל להפגע אחי .............
אבל תשמע זה פעם ראשונה ששמעתי מישהו שאומר על המסך הזה ( 6000 יורו בחו"ל ) בית שימוש.
יש בהחלט מצב שנפלת על מסך לא מכוייל או עם בעיה אחרת אבל בכל אופן אלך בהזדמנות הראשונה
לראות אותו. אבל קשה ממש קשה לי להאמין שהC7000 נותן תמונה עדיפה.. אם זה המצב זה פשוט הזוי !!
אבל תשמע זה פעם ראשונה ששמעתי מישהו שאומר על המסך הזה ( 6000 יורו בחו"ל ) בית שימוש.
יש בהחלט מצב שנפלת על מסך לא מכוייל או עם בעיה אחרת אבל בכל אופן אלך בהזדמנות הראשונה
לראות אותו. אבל קשה ממש קשה לי להאמין שהC7000 נותן תמונה עדיפה.. אם זה המצב זה פשוט הזוי !!
- frankym
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
חופשי הזוי זה המסך הכי יפה חיצונית שראיתי אבל התמונה מבאסת לגמרי בוא נעשה דיל ביום שאתה הולך לראות את המסך תתקשר איתי ונלך ביחד אני אשמח לגלות שטעיתי או שלא כי אני יודע מה זה מסך לא מכוייל זה היה הרבה מעבר לזהdor8 כתב:הלוואי והיה ברשותי את המסך הזה כדי שאוכל להפגע אחי .............![]()
אבל תשמע זה פעם ראשונה ששמעתי מישהו שאומר על המסך הזה ( 6000 יורו בחו"ל ) בית שימוש.![]()
לראות אותו. אבל קשה ממש קשה לי להאמין שהC7000 נותן תמונה עדיפה.. אם זה המצב זה פשוט הזוי !!...