כשהם הגיעו לארץ הקפה שלהם נחשב על גבול האלוהי בעיני.
עם השנים הקסם שלו הלך ופחת , הייתי קונה מדי פעם את התערובת שלהם, מחכה לרגע שאכין אותו בבית , וכשהגיע הרגע הייתי מתאכזב, מעולם לא הצלחתי לשחזר עם ה"כרומקס" שהייתה לי את טעם בית הקפה שלהם.
דווקא עם הקפה של אילנ'ס כן הייתי מצליח להפיק כוס קפה שמזכירה את הטעם המקורי.
היום, כבעלים של סילביה שיוצא לו בערך פעם בשלושה חודשים לטעום את הקפה שלהם , הקסם של ארקפה פג כמעט לחלוטין בעיני, או שהטעם שלי השתנה, או שהם ירדו מאוד ברמה, קשה לי להחליט.
את תערובת הקפה שלהם כנראה שלא אקנה יותר לעולם, למרות שיש להם סניף ממש מול הבית שלי, פשוט תמורה מינימלית בעד המחיר המפלצתי, אין שום סיבה בעולם לשלם מחיר כזה על תערובת כזאת.
יצא לי לשתות בארקפה בקניון רמת אביב.
לפעמים מוצלח יותר לפעמים מוצלח פחות, בכל מקרה, לא שווה את המחיר לדעתי, אלא אם אתה ממש חייב קפה ראוי ולא רוצה להסתכן במקום אחר.
דרך אגב, הפעם האחרונה שיצא לי לשתות קפה שלהם הייתה בנתב"ג והקפה היה מאוד בינוני.
קשה לארגן בארץ קפה ברמה דומה כי הם מיבאים את הקפה הירוק מאיטליה וקולים בארץ כך שחומר הגלם ברמה גבוהה מאוד והקפה מאוד טרי. נסה את התערובת של סיקפה ברמת החייל, גם רמה מאוד גבוהה וזול משמעותית.
מעבר לכך, נסה תערובות של בתי קליה ישראליים, יש כבר לא מעט והם משתפרים מאוד והמבחר גדול וזול משמעותית. דבר עם המוכרים עצמם ושאל אותם מה יש להם שדומה לתערובת של ארקפה, אני מאמין שיוכלו לעזור.