שלום
מכשיר : GALAXY S I9000 עם גרסא 2.2 עברית מלאה
הבאג : עוצמת הבהירות של המסך מתאפסת אוטומטית לעצמה כמעט מינימלית לאחר שאני משנה אותה לעוצמה הרצויה שלי. זה לא קורה מייד, אלא לאחר "משחק" לזמן מה עם האפליקציות במכשיר.
אופציית העוצמה האוטומטית מבוטלת והסוללה מלאה (מילא אם היא מרוקנת והמכשיר מנמיך את העוצמה כדי לשמר סוללה...) , כך שזה לא נובע מאחת משני אלה. בנוסף, המכשיר חדש וללא כל אפליקציות זרות שיכולות לשבש הגדרות וכו...
מה הפתרון? האם יש הגדרה שאני מפספס? זה באג ידוע?
עזרה בבאג מעצבן בסמסונג GALAXY S
לא האמת שלא... לא שיניתי את התאורה בדפדפן.
האמת שגם ניסיתי לעבוד עם האופציה של העוצמה האוטומטית ושם התוצאות בכלל מעצבנות - תאורת המסך משתנה בלי קשר לאור בסביבה... ושיחת טלפון בכלל משגעת את התאורה של המסך.
עוד שמתי לב : בכניסה לישומים מסויימים (מובנים של המכשיר כגן אנשי קשר, הגדרות וכו) המסך בוחר בתצוגה לרוחב למרות שלא היטתי כלל את המכשיר על צידו אלא השארתי אותו ישר.
האם מדובר בחיישני מסך לא תקינים בשני המקרים? או שמא גרסת 2.2 שהותקנה לי בחנות שרכשתי את המכשיר לא מוצלחת? (אני יודע שחברות הסלולר מתעקבות עם ההשקה של המכשיר רק בגלל גרסא זו)...
האמת שגם ניסיתי לעבוד עם האופציה של העוצמה האוטומטית ושם התוצאות בכלל מעצבנות - תאורת המסך משתנה בלי קשר לאור בסביבה... ושיחת טלפון בכלל משגעת את התאורה של המסך.
עוד שמתי לב : בכניסה לישומים מסויימים (מובנים של המכשיר כגן אנשי קשר, הגדרות וכו) המסך בוחר בתצוגה לרוחב למרות שלא היטתי כלל את המכשיר על צידו אלא השארתי אותו ישר.
האם מדובר בחיישני מסך לא תקינים בשני המקרים? או שמא גרסת 2.2 שהותקנה לי בחנות שרכשתי את המכשיר לא מוצלחת? (אני יודע שחברות הסלולר מתעקבות עם ההשקה של המכשיר רק בגלל גרסא זו)...