המלצה למקרר חדש
-
urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4320
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
היי,
החלטנו להחליף את המקרר הקיים במקרר חדש.
אני ואישתי החלטנו על מקרר 4 דלתות.
משיטוט באינטרנט ובכמה חנויות נראה שאין הרבה מבחר ב4 דלתות וראינו את השארפ ואת בלומברג.
האם למישהו יש את אחד מהשניים?
האם הם מומלצים?
האם בלומברג נחשבים מקררים טובים? הוא יותר קטן מהשארפ (610 ליטר לעומת 678)
וכמובן יותר זול ממנו.
אני ואישתי אהבנו יותר את העיצוב שלו לעומת השארפ.
מחכה להמלצותיכם.
תודה מראש
אורי
החלטנו להחליף את המקרר הקיים במקרר חדש.
אני ואישתי החלטנו על מקרר 4 דלתות.
משיטוט באינטרנט ובכמה חנויות נראה שאין הרבה מבחר ב4 דלתות וראינו את השארפ ואת בלומברג.
האם למישהו יש את אחד מהשניים?
האם הם מומלצים?
האם בלומברג נחשבים מקררים טובים? הוא יותר קטן מהשארפ (610 ליטר לעומת 678)
וכמובן יותר זול ממנו.
אני ואישתי אהבנו יותר את העיצוב שלו לעומת השארפ.
מחכה להמלצותיכם.
תודה מראש
אורי
לנו יש את השארפ,המקרר יפה,הסידור של הפריזר זה דבר גאוני ויעיל מאוד, התא העליון לא גדול במיוחד והדלתות מאוד עדינות למכות. בנוסף כדי לפתוח ולסגור את המקרר צריך להפעיל כוח , כך שהדלתות נסגרות בטריקה וזה גם גורם לרעש די מעצבן.
כשהמקרר פתוח לכמה דקות מתחיל צפצוף מעצבן שמתריע לסגור את המקרר,כך שצריך לסגור ולפתוח כל פעם מחדש על מנת להשתיק אותו..מעצבן במיוחד כשרוצים לסדר את המקרר.
בסך הכול חרשנו את החנויות ואלא אם כן אתה מיליונר ויש לך כסף ל-Liebherr או ל-Kuppersbusch , אני חושב שזו האופציה הכי טובה.
בהצלחה
כשהמקרר פתוח לכמה דקות מתחיל צפצוף מעצבן שמתריע לסגור את המקרר,כך שצריך לסגור ולפתוח כל פעם מחדש על מנת להשתיק אותו..מעצבן במיוחד כשרוצים לסדר את המקרר.
בסך הכול חרשנו את החנויות ואלא אם כן אתה מיליונר ויש לך כסף ל-Liebherr או ל-Kuppersbusch , אני חושב שזו האופציה הכי טובה.
בהצלחה
-
urik79
- חבר מביא חבר

תודה
אכן שמתי לב גם מתגובות באתרים השונים וגם בחנויות שהדלתות של השארפ היו עם הכי הרבה דפיקות.
מיליונר אני לא, וגם הסכום שהם רוצים על השראפ הוא דיי גבוה מבחינתי.
אבל מכיוון שאני ואישתי החלטנו על 4 דלתות, אז זו האופציה הכי טובה, מאשר ללכת על בלומברג או בקו.
איזה דגם יש לכם?
אכן שמתי לב גם מתגובות באתרים השונים וגם בחנויות שהדלתות של השארפ היו עם הכי הרבה דפיקות.
אבל מכיוון שאני ואישתי החלטנו על 4 דלתות, אז זו האופציה הכי טובה, מאשר ללכת על בלומברג או בקו.
איזה דגם יש לכם?
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
לנו יש את הדגם הזה:urik79 כתב:תודה
איזה דגם יש לכם?...
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=411486
יש כמה דגמים למקרר הזה כך שזה די מבלבל...בעיקרון אנחנו קנינו את הדגם עם ציפוי הנירוסטה מכיוון שהבנו שזה הציפוי הכי עמיד..למרות זאת ,הוא עדיין עדין מאוד וכבר יש בו שריטה אחת..צריך מאוד להיזהר ולשמור.
הערה חשובה-לא משנה מה אתם עושים אל תתפתו לקנות מיבואן לא רשמי, אמנם המחיר יותר זול אבל אחר כך משלמים על כך ביוקר..
בשורה התחתונה-המקרר לא מושלם, יש לו הרבה חסרונות אך עדיין, להערכתי לא תמצא מקרר 4 דלתות יותר טוב ממנו..אם תחליט לרדת מ4 דלתות אני אמליץ לך על סמסונג עם מקפיא תחתון,הוא הרבה יותר זול. התלבטנו בינו לבין השארפ והשארפ נבחר בסופו של דבר בגלל הגודל.
נ.ב-יש מקרר שהוא זהה כמעט לחלוטין לשארפ ואם אני לא טועה הם מיוצרים באותו מקום:
http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=741525
הוא יותר זול,אני לא זוכר למה לא קנינו אותו בסופו של דבר..
-
urik79
- חבר מביא חבר

כן ראיתי גם אותו. נראה באמת כמו השארפ.
אם נבחר בדגם 4 דלתות, אז זה יהייה השארפ..
לגבי 2 דלתות... צריך לעשות שיעורי בית מחדש
אם נבחר בדגם 4 דלתות, אז זה יהייה השארפ..
לגבי 2 דלתות... צריך לעשות שיעורי בית מחדש
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אני כרגע שוקל את הסמסונג טריפל (היום הלכנו לראות). 739 ליטר (כן, כן, ככה זה - רעבים אצלנו).
מישהו יודע כמה אמינים סמסונג בתחום המקררים?
מישהו יודע כמה אמינים סמסונג בתחום המקררים?
- urisavor
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 909
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
יש לנו את המקרר הזה כבר שנה.oferlaor כתב:אני כרגע שוקל את הסמסונג טריפל (היום הלכנו לראות). 739 ליטר (כן, כן, ככה זה - רעבים אצלנו).
מישהו יודע כמה אמינים סמסונג בתחום המקררים?...
מאד מאד מרוצה.
עם יצרן קרח תותח.
הפריזר למטה מאד נח ומרווח
המקרר "העיקרי" בגובה העיניים - הכל נגיש וברור.
אפס תקלות (עד כה). כנ"ל אצל חבר בעבודה שאצלו הוא כבר כשנתיים.
הציפוי "טיטניום" למעשה מצופה בפלסטיק עמיד בפני שריטות (אולי מתחת יש באמת טיטניום???).
שקט מאד (למעט פעם בכמה שעות כשיצרן הקרח פורק סחורה - ואז שומעים קרקוש בן שנייה - בהתחלה היה מסקרן את החתול, עד שהתרגל).
מצלצל כשאחת הדלתות נשארת פתוחה.
עוד נקודה: הדלתות אינן מגנטיות, אז אין הצתטברות של פתקים/פרסומות וכדומה!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אני ואשתי בדיוק קנינו מקרר חדש. לפני זה עשינו חרישה די רצינית ב-3 חנויות גדולות עם תצוגת מכשירים "לבנים", כי היה חשוב לנו לבדוק איך המקרר מסודר. הנה המסקנות שלנו, מקווה שיעזרו למישהו בהחלטות:
בהתחלה היינו בטוחים שנלך על שארפ, גם כי הם נותנים 9+1 שנים אחריות לעומת סמסונג, LG ואמנה שנותנים רק 2+1 שנים, וגם כי אנחנו התלהבנו מאוד בתמונות מהקונספט של שארפ עם ה-4 דלתות והחללים הפתוחים, והיינו בטוחים שאנחנו הולכים לקנות כזה.
כמו כן, אשתי הייתה נגד מקרר SBS קלאסי (2 דלתות).
אבל כשהגענו לחנויות וראינו את השארפ המדובר, חשכו עינינו. אומנם הרעיון של 4 דלתות וחלל פתוח גאוני, אולם בפועל חלל המקרר פשוט מסודר גרוע, ובצורה מאוד לא יעילה או חכמה. לא יודע איך להסביר את זה, אבל תיגשו לחנויות ותתרשמו בעצמכם.
גם מהמקררים האחרים של שארפ לא התרשמנו במיוחד, כמו גם אלה של LG.
לאחר האכזבה מה-4 דלתות, עברנו ל-3 דלתות. 2 המועמדים הבולטים היו מקררים של סמסונג ואמנה. חלל הקירור היה דומה מאוד בשניהם והיה נחמד מאוד ומסודר טוב - הרבה יותר טוב מהחלל הדומה של השארפ 4 דלתות. אולם חלל ההקפאה מאוד לא נוח (באמנה היה מסודר טיפה יותר טוב) - לא מדובר בדלת אלא במגירה ענקית שבה יש מרחב אחד עם תוספת מדף-מגירה קטן למעלה. זה מאוד לא נוח!! תחשבו שזה כמו מקפיא של גלידות וארטיקים עם חלל אחד. לכו תמצאו שם פיתה שהקפאתם או כל דבר אחר. פשוט בלגן כי הכל בתפזורת כמו מקרר "רגיל" של 2 דלתות (לא SBS).
בלית ברירה, עברנו למקררי 2 דלתות, SBS ולא SBS. בסופו של יום, הלכנו על מקרר SBS של סמסונג שהיה מסודר הכי טוב והוא גם בעל הנפח הכי גדול. כמו כן, ידוע שהמקררים של סמסונג הם בין הכי שקטים שיש וגם מתקדמים טכנולוגית, חשוב מאוד כשהמטבח הוא במרחב אחד עם הסלון ומערכת הקולנוע הביתי האודיופילית שלכם...
זהו המקרר:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=502063
הדגם הזה קיים כבר כ-4 שנים. לחבר שלי יש דגם זהה ואצלו הוא עדיין לא התקלקל, והוא עדיין שקט.
מי שרוצה דגם חדש יותר שלהם (עם תאורת LED! אולי כדי להזכיר לנו שהם גם מייצרים מסכי LED?...) יכול לדעתי לשקול את זה:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=774438
ועוד טיפ: כדאי לשקול לקחת דגם מאותן סדרות SBS של סמסונג (ישנה או חדשה) שהוא יותר יקר (1000-1500 ש"ח יותר) וכולל גם מגירת Cool select Zone המאפשרת לבחור חוזק קירור ספציפי עבורה. בדגמים הפשוטים יותר אותה מגירה נקראת Chilled Bin, שם זה קבוע על טמפרטורה נמוכה יותר משאר המקרר (לא טוב לפירות וירקות, מצויין לבשר ומוצרי חלב).
בהתחלה היינו בטוחים שנלך על שארפ, גם כי הם נותנים 9+1 שנים אחריות לעומת סמסונג, LG ואמנה שנותנים רק 2+1 שנים, וגם כי אנחנו התלהבנו מאוד בתמונות מהקונספט של שארפ עם ה-4 דלתות והחללים הפתוחים, והיינו בטוחים שאנחנו הולכים לקנות כזה.
אבל כשהגענו לחנויות וראינו את השארפ המדובר, חשכו עינינו. אומנם הרעיון של 4 דלתות וחלל פתוח גאוני, אולם בפועל חלל המקרר פשוט מסודר גרוע, ובצורה מאוד לא יעילה או חכמה. לא יודע איך להסביר את זה, אבל תיגשו לחנויות ותתרשמו בעצמכם.
לאחר האכזבה מה-4 דלתות, עברנו ל-3 דלתות. 2 המועמדים הבולטים היו מקררים של סמסונג ואמנה. חלל הקירור היה דומה מאוד בשניהם והיה נחמד מאוד ומסודר טוב - הרבה יותר טוב מהחלל הדומה של השארפ 4 דלתות. אולם חלל ההקפאה מאוד לא נוח (באמנה היה מסודר טיפה יותר טוב) - לא מדובר בדלת אלא במגירה ענקית שבה יש מרחב אחד עם תוספת מדף-מגירה קטן למעלה. זה מאוד לא נוח!! תחשבו שזה כמו מקפיא של גלידות וארטיקים עם חלל אחד. לכו תמצאו שם פיתה שהקפאתם או כל דבר אחר. פשוט בלגן כי הכל בתפזורת כמו מקרר "רגיל" של 2 דלתות (לא SBS).
בלית ברירה, עברנו למקררי 2 דלתות, SBS ולא SBS. בסופו של יום, הלכנו על מקרר SBS של סמסונג שהיה מסודר הכי טוב והוא גם בעל הנפח הכי גדול. כמו כן, ידוע שהמקררים של סמסונג הם בין הכי שקטים שיש וגם מתקדמים טכנולוגית, חשוב מאוד כשהמטבח הוא במרחב אחד עם הסלון ומערכת הקולנוע הביתי האודיופילית שלכם...
זהו המקרר:
הדגם הזה קיים כבר כ-4 שנים. לחבר שלי יש דגם זהה ואצלו הוא עדיין לא התקלקל, והוא עדיין שקט.
מי שרוצה דגם חדש יותר שלהם (עם תאורת LED! אולי כדי להזכיר לנו שהם גם מייצרים מסכי LED?...) יכול לדעתי לשקול את זה:
ועוד טיפ: כדאי לשקול לקחת דגם מאותן סדרות SBS של סמסונג (ישנה או חדשה) שהוא יותר יקר (1000-1500 ש"ח יותר) וכולל גם מגירת Cool select Zone המאפשרת לבחור חוזק קירור ספציפי עבורה. בדגמים הפשוטים יותר אותה מגירה נקראת Chilled Bin, שם זה קבוע על טמפרטורה נמוכה יותר משאר המקרר (לא טוב לפירות וירקות, מצויין לבשר ומוצרי חלב).
נערך לאחרונה על ידי pixies ב 04/11/2010 14:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
מצטרף ומחזק את מה שנאמר למעלה. כל סידור המקפיא במגירות פשוט לא נוח כשהמקפיא עמוס. בינתיים הפתרון של מקרר SBS של סמסונג היה הכי נח מבחינתינו וככל הנראה זה המקרר שנרכוש.pixies כתב:אני ואשתי בדיוק קנינו מקרר חדש. לפני זה עשינו חרישה די רצינית ב-3 חנויות גדולות עם תצוגת מכשירים "לבנים", כי היה חשוב לנו לבדוק איך המקרר מסודר. הנה המסקנות שלנו, מקווה שיעזרו למישהו בהחלטות:
אבל כשהגענו לחנויות וראינו את השארפ המדובר, חשכו עינינו. אומנם הרעיון של דלתות וחלל פתוח גאוני, אולם בפועל חלל המקרר פשוט מסודר גרוע, ובצורה מאוד לא יעילה או חכמה. לא יודע איך להסביר את זה, אבל תיגשו לחנויות ותתרשמו בעצמכם.
זהו המקרר:
ועוד טיפ: כדאי לשקול לקחת דגם מאותן סדרות SBS של סמסונג (ישנה או חדשה) שהוא יותר יקר (1000-1500 ש"ח יותר) וכולל גם מגירת Cool select Zone המאפשרת לבחור חוזק קירור ספציפי עבורה. בדגמים הפשוטים יותר אותה מגירה נקראת Chilled Bin, שם זה קבוע על טמפרטורה נמוכה יותר משאר המקרר (לא טוב לפירות וירקות, מצויין לבשר ומוצרי חלב)....
קשה לי להבין איך הגעת למסקנה שהסידור הפנימי של מקרר דלת ליד דלת טוב יותר ממקרר שבנוי עם תא נפח רחב(בדומה לשארפ).pixies כתב:אני ואשתי בדיוק קנינו מקרר חדש. לפני זה עשינו חרישה די רצינית ב-3 חנויות גדולות עם תצוגת מכשירים "לבנים", כי היה חשוב לנו לבדוק איך המקרר מסודר. הנה המסקנות שלנו, מקווה שיעזרו למישהו בהחלטות:
אבל כשהגענו לחנויות וראינו את השארפ המדובר, חשכו עינינו. אומנם הרעיון של דלתות וחלל פתוח גאוני, אולם בפועל חלל המקרר פשוט מסודר גרוע, ובצורה מאוד לא יעילה או חכמה. לא יודע איך להסביר את זה, אבל תיגשו לחנויות ותתרשמו בעצמכם.
זהו המקרר:
ועוד טיפ: כדאי לשקול לקחת דגם מאותן סדרות SBS של סמסונג (ישנה או חדשה) שהוא יותר יקר (1000-1500 ש"ח יותר) וכולל גם מגירת Cool select Zone המאפשרת לבחור חוזק קירור ספציפי עבורה. בדגמים הפשוטים יותר אותה מגירה נקראת Chilled Bin, שם זה קבוע על טמפרטורה נמוכה יותר משאר המקרר (לא טוב לפירות וירקות, מצויין לבשר ומוצרי חלב)....
זה הרי ידוע שבכל תא של דלת ליד דלת לא ניתן לשים כלום חוץ מסיר/קערה גדולה/אבטיח וכד' (אחד בלבד).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
תקרא שוב מה שכתבתי. הרעיון של חלל אחד גאוני, פשוט שארפ ביצעו את זה במקרר שלהם באופן ממש גרוע ולכן נאלצנו לוותר עליו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
urik79
- חבר מביא חבר

עדכון:
בשעה טובה נרכש בשארפ 4 דלתות דגם 5506 נירוסטה.
אתן רשמים ועדכונים כשיגיע...
בשעה טובה נרכש בשארפ 4 דלתות דגם 5506 נירוסטה.
אתן רשמים ועדכונים כשיגיע...
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC