Nexus חדש בעוד שבוע?

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
EliHaboosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3320
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #1 

בעוד כשבוע וחצי תערוך חברת סמסונג כנס בו ככל הנראה ייחשף מכשיר הנקסוס הבא. זמן רב שמתרוצצות שמועות ברשת. אבי ביטון עושה לכם סדר. יהיה מעניין.

למאמר: Nexus חדש בעוד שבוע?
אלי חבוש

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #2 

ואני בדיוק קניתי קפטיבייט... נו טוב, תמיד אפשר למכור

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #3 

זה למה קונים איפון ,אחד פעם בשנה עם שידרוגים במפרט ,לא 10 מכשירים בשנה עם מפרטים דומים

בכול מקרה בסך הכול SGS I9000 שהורידו לו את הממשק המכוער של סמסונג (וואנבי iPhone ) בסך הכול לא ניראה לי הוא יעשה משהו שאחיו הSGS לא עשה ,במיוחד אם הם מריצים את אותו המפרט
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #4 

IamEzio,
מעניין אין הפכת את היתרון בחדשנות, הורסטליות, המגוון האין סופי שיש בעולם האנדרואיד לחסרון אל מול האופציה האחת והיחידה של אפל :roll: אגב, תתחדש על האייפון 4 :wink:

עוד ידיעה מתפרסמת והפעם ע"י אתר PC מגאזין ושם אחרי בדיקה שלהם הם מספרים שאומנם סמסונג עובדים על מכשיר פתוח לארה"ב אבל זה לא יהיה מכשיר של גוגל, הנקסוס 2. הם טוענים שב 8 לחודש סמסונג תכריז על המכשיר המדובר הזה ולכן סמסונג לא הולכת להכריז על מכשיר חדש שהם מייצרים לגוגל
Update: Samsung working on unlocked Android phones for the US, may not be called the Nexus Two
...
http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2371700,00.asp

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #5 

חדשנות ומגוון זה טוב ויפה גם לאפל זה לא היה מזיק ,לדוג' ההיתי מאושר אם האיפון שלי היה מגיעה עם מסך של 4" ועם כול הכבוד במחיר הוא היה יכול להיות גם SAMOLED .
אבל סמסונג דיי הגזימו עם כמות המכשירים
היו יכולים לסיים את זה עם המכשיר של VERIZON , הI9000 והדגם עם המקלדת(לא זוכר איזה) זה מספיק מגוון ,השאר סתם פוגע בהתדמה של גירסות החומרה,במקום לעבוד על שלושה מכשירים הם צריכים לעבוד על 5 ? לא פלא שהGPS בGS פשוט בלתי שמיש בחצי מהמכשירים .

דרך אגב תודה :D מת על האיפון 4 שלי :wink:
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #6 

IamEzio כתב: אבל סמסונג דיי הגזימו עם כמות המכשירים
היו יכולים לסיים את זה עם המכשיר של VERIZON , הI9000 והדגם עם המקלדת(לא זוכר איזה) זה מספיק מגוון ,השאר סתם פוגע בהתדמה של גירסות החומרה,במקום לעבוד על שלושה מכשירים הם צריכים לעבוד על 5 ? לא פלא שהGPS בGS פשוט בלתי שמיש בחצי מהמכשירים .

...
לפחות אתה מוצא סיבה למה ה GPS לא עבד באופן תקין בחלק ממכשירי סמסונג.....אבל מעניין האם יש לך הסיבה לזה שחברה אחת מייצרת מכשיר סמארטפון אחד רק פעם אחת בשנה ועדיין למכשיר הטלפון הזה יש בעייה אצל חלק גדול מהמשמשים בתכונת ה.....הטלפון שלו :oops: (אני כמובן מדבר על אפל->אייפון 4->אנטנה->בעיות קליטה בזמן אחיזה "לא נכונה")

אגב, למכשיר עם המקלדת קוראים Epic (חבל שהוא לא תומך ברשת GSM)

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #7 

הסיבה היחידה לריבוי המכשירים בארה"ב הוא החברות סלולר שלהם שמתנגדות לשחק ביחד באותו צעצוע ורוצות כל אחת צעצוע משלה

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #8 

osherov כתב:
IamEzio כתב: אבל סמסונג דיי הגזימו עם כמות המכשירים

...
לפחות אתה מוצא סיבה למה ה GPS לא עבד באופן תקין בחלק ממכשירי סמסונג.....אבל מעניין האם יש לך הסיבה לזה שחברה אחת מייצרת מכשיר סמארטפון אחד רק פעם אחת בשנה ועדיין למכשיר הטלפון הזה יש בעייה אצל חלק גדול מהמשמשים בתכונת ה.....הטלפון שלו :oops: (אני כמובן מדבר על אפל->אייפון 4->אנטנה->בעיות קליטה בזמן אחיזה "לא נכונה")

אגב, למכשיר עם המקלדת קוראים Epic (חבל שהוא לא תומך ברשת GSM)
...
אנשים דיי הגזימו עם "בעיית" האנטנה ,בסך הוכל בשלושה שבועות האלו לא הצלחתי לגרום ל"בעיות קליטה" וניסיתי להחזיק את המכשיר בכול מני דרכים .

אפל ידוע כעיצוב לפני הכול אז זה לא מפתיע אף אחד ,אבל סמסונג חברה כול כך גדולה מוציאה 5 מכשירים שבכול הדגמים הGPS "מתפקד למחצה" זה כבר מוגזם

קצת FAIL

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #9 

לא הבנתי...אתה באמת מאמין לדברים שאתה רושם? שלא יחשבו בטעות שאתה סובייקטיבי! חצי עולם בדק ודיבר על הנושא הזה בחודשים האחרונים (כולל מחקרים מעמיקים ומבחני שטח ברחבי העולם כולל הודעה באשמה של מנכ"ל החברה, הדיקטטור) אבל אתה, מבדיקה שעשית על מכשיר האייפון החדש שלך הגעת למסקנה שבגלל שאתה לא נתקלת בבעיה הזאת, כנראה כולם הגזימו....אבל דווקא בעיית ה GPS בחלק ממכשירי הגלקסי S של סמסונג (שדיברו עלייה לא מעט אבל בכלל לא בסדרי הגודל של בעיית האנטנה) זה כבר בשבילך מוגזם וקצת FAIL 8O

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #10 

אנדרואיד בשטח, האייפון במתח :wink:
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #11 

osherov כתב:לא הבנתי...אתה באמת מאמין לדברים שאתה רושם? שלא יחשבו בטעות שאתה סובייקטיבי! חצי עולם בדק ודיבר על הנושא הזה בחודשים האחרונים (כולל מחקרים מעמיקים ומבחני שטח ברחבי העולם כולל הודעה באשמה של מנכ"ל החברה, הדיקטטור) אבל אתה, מבדיקה שעשית על מכשיר האייפון החדש שלך הגעת למסקנה שבגלל שאתה לא נתקלת בבעיה הזאת, כנראה כולם הגזימו....אבל דווקא בעיית ה GPS בחלק ממכשירי הגלקסי S של סמסונג (שדיברו עלייה לא מעט אבל בכלל לא בסדרי הגודל של בעיית האנטנה) זה כבר בשבילך מוגזם וקצת FAIL 8O
...
היא קיימת ,אבל כן הגזימו עם הבעיה ,אתה יכול לדבר עם המכשיר ? אתה יכול לגלוש ב3G ? בארץ לפחות כן ,אז מבחנתי לפחות בארץ דיי אפשר להתעלם מזה
בסך הכול לא אכפת לי איך המכשיר מתפקד בשאר העולם כי אני לא גר בשאר העולם ,אכפת לי מבעיות שרלונטיות לי כאן ועכשיו ,המכשיר שלי מתפקד כמו שצריך ,זהו

וכן לאפל זה לא FIAL ,זה לא פעם ראשונה או אחרונה שעיצוב יבוא לפני שימושיות אצל אפל (זוכרים את מחשבי הMACBOOK שהיו מתחממים בצורה מוגזת ? ) אז זה פשוט צפוי שדבר כזה יקרה .
מצד שני סמסונג לא שקועה בלעצב את המכשיר ככה שהוא יהיה הדבר הכי מדהים ויפה על פני כדור הארץ אז כן היא לא היתה צריכה לעשות כזאת טעות עם הGPS

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #12 

IamEzio,
אתה יכול לדבר ולגלוש, אני מכיר כבר כמה אנשים שמכרו או מנסים למכור את המכשיר שלהם בגלל הבעיות הללו.
הכל תלוי בקליטה באזור שלך, אם היא מלאה, לא תהיה לך בעיה אם היא תרד קצת, אבל אם הקליטה באזור היא בעייתית מלכתחילה, אז אתה בבעיה.

לגבי החלק השני של ההודעה, אתה בטח לא רציני....
"צפוי שדבר כזה יקרה"?
מה צפוי? שאני אקנה סלולרי שמתקשה לתפקד כטלפון?
ולמה אתה חושב שסמסונג לא משקיעה בעיצוב של המכשירים? אולי בעיניך הם לא יפים (ד"א, הם מאד דומים לאייפון בדגמיו הקודמים) אבל הם בהחלט משקיעים בעיצוב.
עוד משהו, הבעיה ב-GPS, עד כמה שידוע היא תוכנתית, הבעיה באנטנה של האייפון היא חומרתית, יש הבדל גדול בין הדברים.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #13 

Samsung denies Nexus Two Phone rumor - http://bit.ly/d1eVQu

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #14 

הנה המכשיר המדובר:
[img2=550x732]http://androidspin.com/wp-content/uploa ... 60x746.jpg[/img2]

מכשיר בעל 2 מסכי AMOLED, העיקרי והתחתון שבו ירוכז כל המידע לגבי הודעות, מיילים, שיחות וכו'... ואולי גם כמה ווידג'טים ייעודיים.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #15 

הנה עוד כמה תמונות:

תמונה

תמונה

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #16 

זה נראה כמו מכשיר CDMA...
אני מאוכזב, מקווה שתהיה גם גרסת UMTS
Need more cowbell

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #17 

Pavelz כתב:זה נראה כמו מכשיר CDMA...
אני מאוכזב, מקווה שתהיה גם גרסת UMTS
...
צודק, אכן, לפי הפרסומים מדובר במכשיר CDMA.
התצוגה הראשית היא Super AMOLED בגודל 3.4" ברזולוציה של 800X480.
התצוגה המשנית גם היא Super AMOLED בגודל 1.8" וברזולוציה של 96X480.

שאר הנתונים (מעבד, מגע, חיבורים וכו'...) הם משותפים לכל סדרת ה-Galaxy S.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #18 

עכשיו נשאלת השאלה הגדולה:
עם איזה מכשיר יצא לגיזמודו לשחק???

יכול להיות שבהשקה הקרובה נראה רק את ה-Samsung Continuum, אבל יש סיכוי שבהמשך (לקראת סוף השנה) אכן נראה מכשיר נקסוס חדש?

מעניין לראות את התגובה של גיזמודו.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #19 

הרשת עדיין מדברת על מכשיר נקסוס 2 שיצא מבית סמסונג, למרות ההכחשות של סמסונג עצמה :o

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2805
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #20 

osherov כתב:הרשת עדיין מדברת על מכשיר נקסוס 2 שיצא מבית סמסונג, למרות ההכחשות של סמסונג עצמה :o
...
איך בדיוק הם הולכים להסביר את זה במידה ובאמת הנקסוס 2 יהיה מסמסונג? אופס, התבלבלנו, לא שמנו לב שבעצם כן מפתחים נקסוס 2 אצלנו בחברה???

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”