ספורט 5HD פתוח לכולם עד ל-7 בנובמבר
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
הוצאת לי את המילים מהפה. לפחות בשבוע הזה היו עושים מאמץ...ariesjer כתב:מה אני אגיד לכם, אם זה HD, אני צנצנת: איכות שידור של SD+ למשחק של המפלצת הצהובה, העברתי לערוץ של צ'רלטון וההבדל זעק מכל פיקסל....
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
גם אצלי ב- yes לא פתוח
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
מה אני חושב? מחשבה שיווקית, אולי הם סופסוף מחליפים את הציוד ורוצים להראות את זה לכל הלקוחות שעזבו את הערוץ בגלל זה, אני אישית מקווה כך למרות שזה לא יגרום לי לחזור לערוץ, בעיקר בגלל שהם לא משדרים את המשחקים השווים באמת.
הנקודה הטובה - איכות טובה יותר? אולי, לא בטוח.
הנקודה הרעה - יש עוד המון משחקים מלבד המשחקים המשודרים בספורטWD, אם אני רואה רק משחק אחד במסך רחב ואיכות שלא משתווה לMQ של יוטיוב זה לא שווה.
הנקודה הטובה - איכות טובה יותר? אולי, לא בטוח.
הנקודה הרעה - יש עוד המון משחקים מלבד המשחקים המשודרים בספורטWD, אם אני רואה רק משחק אחד במסך רחב ואיכות שלא משתווה לMQ של יוטיוב זה לא שווה.
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אצלי היה פתוח ועכשיו סגור. מה הקטע?
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
ראיתי את המשחקים של שני ושלישי, סך הכל? האיכות נחמדה מאד ולדעתי השתפרה מאד מאז שניתקתי אותו.
הבעיה היא שלדעתי זה לא ב-HD ולא ב-SD, אלא ברזולוציה ביניהם ופשוט עושה UPSCALE זוועתי ל-720p וכשהם שולחים את התדר הוא בכלל כ-1080i, כמה בעיות באיכות אפשר לצפות מזה? המון!
כמובן שלא לדבר על כך שחצי מהמשחק הוא לא HD (אני מדבר על המשחקים שצולמו אצלנו) כך שייתכן שזו רק הניידת הישראלית, היום יהיה את המשחק של מילאן ואוכל לראות אם זה הבדל במצלמה או שזה ספורט 5.
הבעיה היא שלדעתי זה לא ב-HD ולא ב-SD, אלא ברזולוציה ביניהם ופשוט עושה UPSCALE זוועתי ל-720p וכשהם שולחים את התדר הוא בכלל כ-1080i, כמה בעיות באיכות אפשר לצפות מזה? המון!
כמובן שלא לדבר על כך שחצי מהמשחק הוא לא HD (אני מדבר על המשחקים שצולמו אצלנו) כך שייתכן שזו רק הניידת הישראלית, היום יהיה את המשחק של מילאן ואוכל לראות אם זה הבדל במצלמה או שזה ספורט 5.