מחפש אפליקצייה לאייפון שסוגרת את כל התוכנות
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
קודם כל ברמת העיקרון ולפי הצהרות אפל, התוכנות שיושבות ברקע לא אמורות להפריע ולא אמורות לקחת זיכרון. הן פשוט ברקע שומרות מצב. למעט מספר תוכנות כמו ניווט שממשיכות לפעול ברקע.
בפועל, גיליתי שזה לאו דווקא נכון וכן יש שינוי קטן בזיכרון אם כי לא קריטי.
אם המכשיר שלך פרוץ, יש תוכנה בסידייה שעושה את זה. לא זוכר את שמה.
אם המכשיר לא פרוץ, אז אין.
בפועל, גיליתי שזה לאו דווקא נכון וכן יש שינוי קטן בזיכרון אם כי לא קריטי.
אם המכשיר שלך פרוץ, יש תוכנה בסידייה שעושה את זה. לא זוכר את שמה.
אם המכשיר לא פרוץ, אז אין.
אלי חבוש
מוזר שלפרוץ יש וללא פרוץ אין..
מה הם רוצים שאני אפרוץ את הפלאפון בכוח?
ואגב כל התוכנות הפתוחות גומרות לי את הבטרייה חופשי.
ואגב כל התוכנות הפתוחות גומרות לי את הבטרייה חופשי.
התוכנות שעובדות ברקע לא באמת עובדות ברקע- הם נשמרות על מצב השהייה לכן המקסימום שהם לוקחות זה קצת מזכרון הRAM אך לא לוקחות כח מהמעבד ומהסוללה..eyk77 כתב:מוזר שלפרוץ יש וללא פרוץ אין..
ואגב כל התוכנות הפתוחות גומרות לי את הבטרייה חופשי....
(כמובן לא כולל תוכנות ניווט ומוזיקה שבאמת עובדות ברקע)..
אפל עשו בחכם ונתנו למפתחים API כדי להשאיר תוכנות פועלות ככה שיש רק מספר מצומצם של דברים שאפשר לעשות שנותנים לאפליקציה להישאר בפעולה. מה שקורה לשאר האפליקציות זה שהן שומרות את המצב שבו סגרת אותן, ואם נגמר הRAM אז המכשיר שומר אותם על הזיכרון של המכשיר (אחת מהסיבות שאתה לא יכול להשתמש בכל ה32/16 ג"ב של המכשיר).
- t_gal
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
- שם מלא: t_gal
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 5 פעמים
נסה את התוכנה SwitcherPlus מהסידייה.
מאפשרת להוסיף חץ אדום לאייקונים של האפלקציות הרצות ברקע. לחיצה על החץ סוגרת את כל האפליקציות שנמצאות מימין לאייקון שנלחץ (כמובן שנשאר גם האופציה לסגירת אפליקציות אחת אחת עם הסימון האדום הרגיל).
מאפשרת להוסיף חץ אדום לאייקונים של האפלקציות הרצות ברקע. לחיצה על החץ סוגרת את כל האפליקציות שנמצאות מימין לאייקון שנלחץ (כמובן שנשאר גם האופציה לסגירת אפליקציות אחת אחת עם הסימון האדום הרגיל).
רשימת ציוד: Philips pfl8404/42, Samsung ps42b430, Yamaha rxv-465, morel t.t.646, Yamaha NSP-270, Xtreamer, MK802 Android Stick
אני עובד עם Multicleaner
גם זה נותן לך את האופציה לבחור איך לסגור מיד את התוכנה, לדוגמא אצלי אם אני בטוח אפליקציה ולוחץ ארוך על הhome זה יוצא לי ממנה לגמרי.
בנוסף אתה קובע איזה כפתור, או קומבינציה שאתה רוצה שתסגור בבת אחת את כל התוכנות שפתוחות ברקע,אצלי לדוגמא לחיצה על ה+ וה- של הווליום ביחד גורמת לזה.
גם זה נותן לך את האופציה לבחור איך לסגור מיד את התוכנה, לדוגמא אצלי אם אני בטוח אפליקציה ולוחץ ארוך על הhome זה יוצא לי ממנה לגמרי.
בנוסף אתה קובע איזה כפתור, או קומבינציה שאתה רוצה שתסגור בבת אחת את כל התוכנות שפתוחות ברקע,אצלי לדוגמא לחיצה על ה+ וה- של הווליום ביחד גורמת לזה.
יש אופציה הפוכה?orshock כתב:אני עובד עם Multicleaner
בנוסף אתה קובע איזה כפתור, או קומבינציה שאתה רוצה שתסגור בבת אחת את כל התוכנות שפתוחות ברקע,אצלי לדוגמא לחיצה על ה+ וה- של הווליום ביחד גורמת לזה....
אם אני לוחץ קצר על ההום האפליקציה נסגרת ואם אני לוחץ ארוך האפליקציה הספציפית נשארת?
אני רוצה את התחליף הכי טוב לבקראונדר שהיה כל כך יעיל בגירסה 3, הבנתי שהוא לא עובד טוב עם 4.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
eyk77
לא תמוה בכלל, כך זה היה תמיד בכל מערכות ההפעלה הסלולריות.
האמת שנדיר מאוד באייפון שאני מוצא שאני צריך ממש לסגור אפליקציה.
לא תמוה בכלל, כך זה היה תמיד בכל מערכות ההפעלה הסלולריות.
האמת שנדיר מאוד באייפון שאני מוצא שאני צריך ממש לסגור אפליקציה.
- MaromTzadik
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0