שאלה בנוגע ל HDD עבור C200
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לדעתי 2.5" יתחמם פחות (יש לי אחד כזה בנפח חצי טרה שממוקם מתחת ל-3.5"), אבל אני לא מבין למה אתה רוצה להוציא את הדיסק הגדול, אלא אם כן, אתה רוצה להתקין כונן DB.
ה-C200 לא תומך ב-USB SLAVE ולא הבנתי את השאלה לגבי התוכנות.
ה-C200 לא תומך ב-USB SLAVE ולא הבנתי את השאלה לגבי התוכנות.
-
צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
כנראה השתמשתי במונח הלא נכון ,Irus כתב:לדעתי 2.5" יתחמם פחות (יש לי אחד כזה בנפח חצי טרה שממוקם מתחת ל-3.5"), אבל אני לא מבין למה אתה רוצה להוציא את הדיסק הגדול, אלא אם כן, אתה רוצה להתקין כונן DB.
ה-C200 לא תומך ב-USB SLAVE ולא הבנתי את השאלה לגבי התוכנות....
שאלתי היא אני מעוניין להתקין את NMT APPLICATIONS על הUSB .
(זה לא USB SLAVE?)
האם תיהיה פגיעה בביצועים?
- Irus
- חבר מביא חבר

קודם כל, התשובה היא כן, אפשר לבצע התקנה של ה-NMT APPS על DOK ולהשאיר את הדיסק הפנימי ב-NTFS.
קח בחשבון שהיצרן מודע לאפשרות, אך לא מתייחס אליה כפיתרון רשמי ועדיין ממליץ להתקין את ה-APPS על דיסק פנימי.
פה יש הסבר של משתמש שביצע התקנה כזאת, בהתחלה הוא היה מרוצה, אבל בהמשך הוא גילה שזה לא פיתרון מושלם:
http://hometheater.co.il/modules.php?na ... 35#1147435
גם בפורום NMT היו דיווחים על עבודה פחות טובה בהתקנה כזאת, למרות שיש משתמשים שעובדים ככה, תלוי בשימוש...
אתה צריך לדעת משהו פשוט, אולי גם המשתמש בקישור פספס אותו, ברגע שאתה יוצר שיתוף פשוט, שיתוף SMB למשל, זה ממש לא משנה למחשב איזו מערכת קבצים מותקנת על הדיסק הפנימי בפופקורן, אין בעיית זיהוי, ואתה יכול להעביר/להעתיק תוכן בשני הכיוונים בקלות וביעילות, ישירות מהמחשב (גם כשהפופקורן כבוי במצב המתנה).
קח בחשבון שהיצרן מודע לאפשרות, אך לא מתייחס אליה כפיתרון רשמי ועדיין ממליץ להתקין את ה-APPS על דיסק פנימי.
פה יש הסבר של משתמש שביצע התקנה כזאת, בהתחלה הוא היה מרוצה, אבל בהמשך הוא גילה שזה לא פיתרון מושלם:
גם בפורום NMT היו דיווחים על עבודה פחות טובה בהתקנה כזאת, למרות שיש משתמשים שעובדים ככה, תלוי בשימוש...
אתה צריך לדעת משהו פשוט, אולי גם המשתמש בקישור פספס אותו, ברגע שאתה יוצר שיתוף פשוט, שיתוף SMB למשל, זה ממש לא משנה למחשב איזו מערכת קבצים מותקנת על הדיסק הפנימי בפופקורן, אין בעיית זיהוי, ואתה יכול להעביר/להעתיק תוכן בשני הכיוונים בקלות וביעילות, ישירות מהמחשב (גם כשהפופקורן כבוי במצב המתנה).
-
צפיד
-
- חבר ותיק

יצרתי שיתוף SMB ואני מצליח לראות את הסטרימר דרך המחשב אבל לא להיפך...Irus כתב:קודם כל, התשובה היא כן, אפשר לבצע התקנה של ה-NMT APPS על DOK ולהשאיר את הדיסק הפנימי ב-NTFS.
אתה צריך לדעת משהו פשוט, אולי גם המשתמש בקישור פספס אותו, ברגע שאתה יוצר שיתוף פשוט, שיתוף SMB למשל, זה ממש לא משנה למחשב איזו מערכת קבצים מותקנת על הדיסק הפנימי בפופקורן, אין בעיית זיהוי, ואתה יכול להעביר/להעתיק תוכן בשני הכיוונים בקלות וביעילות, ישירות מהמחשב (גם כשהפופקורן כבוי במצב המתנה)....
אני כן מצליח להכנס לתיקייה המשותפת של MYIMOVIES אבל לא מעבר לכך(רואה את שם המחשב אבל הוא אומר שאין תוכן בשרת).
יכול להיות שזאת הסיבה שאני לא מצליח להגדיר את GETNZB?
- Irus
- חבר מביא חבר

אני לא יודע אם זאת הסיבה.
אני משתמש אך ורק במחשב (נכנס דרכו לכונן של הפופקורן) בכדי להעתיק ולהעביר תוכן אל הפופקורן וממנו.
בשביל להזרים תכנים מהמחשב לסטרימר ולגשת לתוכן מהסטרימר, אני משתמש ב-NYIHOME שמותקן על המחשב ומופעל מהפופקורן.
אני משתמש אך ורק במחשב (נכנס דרכו לכונן של הפופקורן) בכדי להעתיק ולהעביר תוכן אל הפופקורן וממנו.
בשביל להזרים תכנים מהמחשב לסטרימר ולגשת לתוכן מהסטרימר, אני משתמש ב-NYIHOME שמותקן על המחשב ומופעל מהפופקורן.
-
צפיד
-
- חבר ותיק

אחרי מסכת עינויים,הצלחתי להתחבר לUSENET 
גם בתצורה של SSL
(אם מישהו תקוע אשמח לעזור)
עובד אחלה ,הממשק של GETNZB מאוד נוח.
קצב ההורדה מוגבל קצת (יש לי חבילה של 1.5MB ואני מוריד 0.5 MB) אבל אלו מגבלות של המכשיר עצמו (לפחות כך נראה)....
האם יש מישהו שהצליח להוריד בקצב הורדה גבוהה מזה?
גם בתצורה של SSL
(אם מישהו תקוע אשמח לעזור)
עובד אחלה ,הממשק של GETNZB מאוד נוח.
קצב ההורדה מוגבל קצת (יש לי חבילה של 1.5MB ואני מוריד 0.5 MB) אבל אלו מגבלות של המכשיר עצמו (לפחות כך נראה)....
האם יש מישהו שהצליח להוריד בקצב הורדה גבוהה מזה?