שאלה בנוגע ל HDD עבור C200

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
צפיד פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2856
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שליחה #1 

למרות שהמארז הזה הרבה יותר מאוורר חשבתי להוציא את הHDD 3.5 ולהכניס אחד אחר.
האם HDD 2.5 7200 RPM קר יותר מHDD 3.5?
האם האופציה של USB SLAVE היא עדיפה בהקשר ביצועים של התוכנות המותקנות ובכלל?

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #2 

לדעתי 2.5" יתחמם פחות (יש לי אחד כזה בנפח חצי טרה שממוקם מתחת ל-3.5"), אבל אני לא מבין למה אתה רוצה להוציא את הדיסק הגדול, אלא אם כן, אתה רוצה להתקין כונן DB.

ה-C200 לא תומך ב-USB SLAVE ולא הבנתי את השאלה לגבי התוכנות.

צפיד פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

Irus כתב:לדעתי 2.5" יתחמם פחות (יש לי אחד כזה בנפח חצי טרה שממוקם מתחת ל-3.5"), אבל אני לא מבין למה אתה רוצה להוציא את הדיסק הגדול, אלא אם כן, אתה רוצה להתקין כונן DB.

ה-C200 לא תומך ב-USB SLAVE ולא הבנתי את השאלה לגבי התוכנות.
...
כנראה השתמשתי במונח הלא נכון ,
שאלתי היא אני מעוניין להתקין את NMT APPLICATIONS על הUSB .
(זה לא USB SLAVE?)
האם תיהיה פגיעה בביצועים?

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

קודם כל, התשובה היא כן, אפשר לבצע התקנה של ה-NMT APPS על DOK ולהשאיר את הדיסק הפנימי ב-NTFS.

קח בחשבון שהיצרן מודע לאפשרות, אך לא מתייחס אליה כפיתרון רשמי ועדיין ממליץ להתקין את ה-APPS על דיסק פנימי.

פה יש הסבר של משתמש שביצע התקנה כזאת, בהתחלה הוא היה מרוצה, אבל בהמשך הוא גילה שזה לא פיתרון מושלם:

http://hometheater.co.il/modules.php?na ... 35#1147435

גם בפורום NMT היו דיווחים על עבודה פחות טובה בהתקנה כזאת, למרות שיש משתמשים שעובדים ככה, תלוי בשימוש...

אתה צריך לדעת משהו פשוט, אולי גם המשתמש בקישור פספס אותו, ברגע שאתה יוצר שיתוף פשוט, שיתוף SMB למשל, זה ממש לא משנה למחשב איזו מערכת קבצים מותקנת על הדיסק הפנימי בפופקורן, אין בעיית זיהוי, ואתה יכול להעביר/להעתיק תוכן בשני הכיוונים בקלות וביעילות, ישירות מהמחשב (גם כשהפופקורן כבוי במצב המתנה).

צפיד פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

Irus כתב:קודם כל, התשובה היא כן, אפשר לבצע התקנה של ה-NMT APPS על DOK ולהשאיר את הדיסק הפנימי ב-NTFS.

קח בחשבון שהיצרן מודע לאפשרות, אך לא מתייחס אליה כפיתרון רשמי ועדיין ממליץ להתקין את ה-APPS על דיסק פנימי.

פה יש הסבר של משתמש שביצע התקנה כזאת, בהתחלה הוא היה מרוצה, אבל בהמשך הוא גילה שזה לא פיתרון מושלם:

http://hometheater.co.il/modules.php?na ... 35#1147435

גם בפורום NMT היו דיווחים על עבודה פחות טובה בהתקנה כזאת, למרות שיש משתמשים שעובדים ככה, תלוי בשימוש...

אתה צריך לדעת משהו פשוט, אולי גם המשתמש בקישור פספס אותו, ברגע שאתה יוצר שיתוף פשוט, שיתוף SMB למשל, זה ממש לא משנה למחשב איזו מערכת קבצים מותקנת על הדיסק הפנימי בפופקורן, אין בעיית זיהוי, ואתה יכול להעביר/להעתיק תוכן בשני הכיוונים בקלות וביעילות, ישירות מהמחשב (גם כשהפופקורן כבוי במצב המתנה).
...
יצרתי שיתוף SMB ואני מצליח לראות את הסטרימר דרך המחשב אבל לא להיפך...
אני כן מצליח להכנס לתיקייה המשותפת של MYIMOVIES אבל לא מעבר לכך(רואה את שם המחשב אבל הוא אומר שאין תוכן בשרת).
יכול להיות שזאת הסיבה שאני לא מצליח להגדיר את GETNZB?

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

אני לא יודע אם זאת הסיבה.

אני משתמש אך ורק במחשב (נכנס דרכו לכונן של הפופקורן) בכדי להעתיק ולהעביר תוכן אל הפופקורן וממנו.

בשביל להזרים תכנים מהמחשב לסטרימר ולגשת לתוכן מהסטרימר, אני משתמש ב-NYIHOME שמותקן על המחשב ומופעל מהפופקורן.

צפיד פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

אחרי מסכת עינויים,הצלחתי להתחבר לUSENET :)
גם בתצורה של SSL (Y)
(אם מישהו תקוע אשמח לעזור)
עובד אחלה ,הממשק של GETNZB מאוד נוח.
קצב ההורדה מוגבל קצת (יש לי חבילה של 1.5MB ואני מוריד 0.5 MB) אבל אלו מגבלות של המכשיר עצמו (לפחות כך נראה)....
האם יש מישהו שהצליח להוריד בקצב הורדה גבוהה מזה?

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”