הצצה למיקרוסופט Kinect

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
EliHaboosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3324
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #1 

לצבי וורובל, שביקר בתערוכת הרכב והטכנולוגיה שנערכה בצרפת, היתה ההזדמנות לראות ולחוות את הקינקט פנים מול פנים.

למאמר הצצה למיקרוסופט Kinect
אלי חבוש

faza
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 306
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

נתפס לי הצוואר :D
נראה מגניב
עסקים Business - www.faz-arc.co.il
תענוג Pleasure - www.fjcruiser.co.il
תחביב Hobby - www.gsm-israel.co.il
האתר של אשתי - www.michalf.com מדהים!

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #3 

מגניבבבבבבבבבבבבבבבבב ....אני מחכה בקוצר רוח.

דאוס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 417
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #4 

מישהו הזמין ??? הבנתי שהיתה השקה רשמית אתמול בארה"ב.

detailer
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1217
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #5 

יש כבר ביקורות ראשונות הרבה יותר טובות מהביקורות על גרסת הבטא.
http://www.amazon.com/Kinect-Sensor-Adv ... ewpoints=1

כנראה שהצליחו להתגבר על עניין ה-DELAY וזה מביא אותי שוב להתלבט בין PS3 ל- XBOX360

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה #6 

מתי לדעתכם יהיה בארץ ? (לא כהזמנה מוקדמת ...במדפים...)

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה #7 

עונה לעצמי.
ב 10.11.2010 , המכשיר בארץ
בדיוק ביום ההולדת שלי .... אני צריך מתנה , לא ?

morenoy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 144
נתן תודות: 0

שליחה #8 

אני בדיוק קיבלתי כסף מהמכלל שמכס 3/4 ממחירו של הקינקט, אז גם לי מגיעה מתנה לא? :)

scarbon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 100
שם מלא: שלומי קרבון
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #9 

חבל שבארץ החנות הכי זולה, היא עדיין פי שתיים מארה"ב...
יש לי הזדמנות להביא מארה"ב השבוע, יש למישהו מושג אם תהיה בעית תאימות למכשיר PAL ו למכשיר מוסב (קורא גיבויים :wink: )?
האם הספק שלו תואם 110/220?

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #10 

אני לא יודע מה עם תאימות למכשירי PAL/NTSC. אני מעריך שלא תהיה בעיה, כמו שאין בעיה להביא דיסק קשיח או בקר מארה"ב.
בקשר למכשיר מוסב, יש בעיה. אם ההסבה היא כזאת שמאפשרת משחק ברשת, צריך לקלוט את העדכון האחרון, וזה אומר שלא תוכל לשחק בגיבויים של משחקים חדשים (פייבל 3 כבר כולל את ההגנה הזאת, למשל) ותחשוף את עצמך לקבלת באן. אם ההסבה היא כזאת שלא מאפשרת משחק ברשת (JTAG) אז בכלל אין מה לעשות כי אם תקלוט את העדכון האחרון זה ימחק לך את הפריצה מהקונסולה.
עד כמה שאני יודע אין לו ספק כח. בקונסולת ה Xbox סלים יש חיבור חשמל מיוחד בשביל הקינקט והבנתי שבקופסא מגיע איזשהו ממיר מ USB לחיבור של המצלמה, אבל יכול להיות שאני טועה ושבקונסולה שאינה סלים הוא דווקא כן צריך ספק כח, ואז יהיה צריך גם שנאי.

Kotlicki
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 82
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #11 

המכשר מגיע עם ספק כוח (100 - 240V) (פלאג אמריקאי אם אתה קונה בארה"ב) למקרה שאתה משתמש ב- Xbox 360 לא Slim.

לעניין ה- NTSC/PAL אני לא יודע לענות לך כי ה- Xbox שלי NTSC אך שים לב שהמכשיר מגיע עם משחק והמשחק הוא NTSC.

בכל אופן, כמי שקנה בארה"ב ביום ההשקה אני יכול לומר שהמכשיר עובד מצויין אך דורש מרחב רב. לפחות 3 מטר מה- Kinect ו- 3 עד 4 מטר רוחב אם אתה רוצה יותר משחקן אחד בו זמנית.

morenoy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

2.1 מטר במשחק לבד, 2.7 מטר במשחק עם עוד שחקן ליתר דיוק.

לא אמורה להיות בעיה עם החומרה של הקינקט והיא אמורה להתאים לPAL בדיוק כמו לNTSC (לדעתי ולדעת אחרים בתחום)
משחקים כמובן יעלו לפי אזורים.

בקשר לפריצה (לא JTAG), אתה חשוף אחרי עידכון הדשבורד בדיוק כמו שהיית חשוף לפני העידכון (לבאן כמובן), אני אישית כבר עידכנתי. לגבי JTAG האמת אין לי מושג...

המצלמה עצמה תגיע עם ספק כוח ותתאים עצמה למכשירים ה"ישנים" בעוד החדשים יהנו מהמצלמה ללא הספק (יש התאמה מובנית למכשיר).

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #13 

morenoy כתב:
בקשר לפריצה (לא JTAG), אתה חשוף אחרי עידכון הדשבורד בדיוק כמו שהיית חשוף לפני העידכון (לבאן כמובן), אני אישית כבר עידכנתי. לגבי JTAG האמת אין לי מושג...
...
אתה טועה - בדשבורד החדש יש אופציות אבטחה חדשות שלא מונעות הרצה של משחקים שמשתמשים בהן על דשבורד הישן. למשל, בפייבל 3 יש את אופציות האבטחה החדשות הנ"ל אבל הוא עובד גם על קונסולות ללא עדכון, פרוצות או לא פרוצות.

בקשר ל JTAG, אין שום סיכוי. לא ניתן לשים JTAG על קונסולות עם דשבורד חדש מדי (נדמה לי שהדשבורד של השנה שעברה חסם את האופציה). בערך כמו הפריצה ל PS3 שלא תעבוד מעל גרסה 3.41

morenoy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

בכל עידכון של מייקרוסופט יש עידכוני אבטחה חדשים שלהם אבל זה לא אומר שאתה חשוף יותר ממה שהיית חשוף.
את המשחקים הצרובים אתה מתקן כדי להמנע מבאן, כמו שמייקרוסופט מתחדשת באבטחה דנדשה ככה התיקונים משתדרגים בהתאם לכן אתה חשוף בדיוק כמו קודם, פשוט יש לך דשבורד חדש :)

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #15 

morenoy כתב:בכל עידכון של מייקרוסופט יש עידכוני אבטחה חדשים שלהם אבל זה לא אומר שאתה חשוף יותר ממה שהיית חשוף.
את המשחקים הצרובים אתה מתקן כדי להמנע מבאן, כמו שמייקרוסופט מתחדשת באבטחה דנדשה ככה התיקונים משתדרגים בהתאם לכן אתה חשוף בדיוק כמו קודם, פשוט יש לך דשבורד חדש :)
...
אני מניח שלא קראת על הנושא ואתה לא מכיר את המושג AP25. העניין הזה די נטחן ברשת.
בניגוד לשדרוגים קודמים שהצריכו יותר דיוק בתיקון והצריבה (גלים 2-6, SSV2 וכו'), הפעם מדובר בהגנה חדשה שיוצרי הפריצה אומרים שהם עדיין לא יודעים להתמודד איתה ושלא תהיה פריצה שיודעת להתמודד איתה עוד השנה.
בניגוד ל"הגנות" הקודמות, הפעם לא מדובר במשהו שמונע הרצה של המשחקים - ההגנות פשוט יתחילו לעבוד רק כשתתקין את הדשבורד החדש.

בקיצור, תקרא קצת, תתעדכן. אל תניח שאתה יודע הכל.

Kotlicki
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #16 

morenoy כתב:2.1 מטר במשחק לבד, 2.7 מטר במשחק עם עוד שחקן ליתר דיוק.

לא אמורה להיות בעיה עם החומרה של הקינקט והיא אמורה להתאים לPAL בדיוק כמו לNTSC (לדעתי ולדעת אחרים בתחום)

המצלמה עצמה תגיע עם ספק כוח ותתאים עצמה למכשירים ה"ישנים" בעוד החדשים יהנו מהמצלמה ללא הספק (יש התאמה מובנית למכשיר).
...
אתה מדבר בתיאוריה ואני מדבר כבר מתוך נסיון. לפי המדריך גם 1.8 מ' מספיק, בפועל מדובר ב- 2.5 וצפונה כולל תנועות ידיים ורגליים.

morenoy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

Kotlicki כתב:
morenoy כתב:2.1 מטר במשחק לבד, 2.7 מטר במשחק עם עוד שחקן ליתר דיוק.

...
אתה מדבר בתיאוריה ואני מדבר כבר מתוך נסיון. לפי המדריך גם 1.8 מ' מספיק, בפועל מדובר ב- 2.5 וצפונה כולל תנועות ידיים ורגליים.
...
יש לך? אם כן כמה עלה לך? והאם יש דיליי בתנועות?

Kotlicki
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #18 

יש לי. עלה 149$ כולל משחק Kinect Adventures. למזלי הייתי בארה"ב ביום ההשקה...

יש לי כמה משחקים: Sports ו- Kinectimals. כל המשחקים ממכרים ביותר למרות ש- Kinectimals מתאים לילדים שהיו משחקים ב- Webkinz.... הבנות שלי לא נוגעות ב- Webkinz יותר....

אני יכול לבשר שהידיים שלי כואבות (שרירים מכווצים). אין DELAY מורגש בשום משחק ששיחקתי. המוצר מגיב מצויין.

להלן לינק מ- ENGADGET שמראה עד כמה המרחק והמרחב חשובים :)

http://www.engadget.com/2010/11/09/shoc ... ral-video/

morenoy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

וואוו זה ממש מבאס,
עם 2 מטר הייתי יכול איכשהו להסתדר אבל 3 מטר זה מרחק אדיר שבחדר שלי כמעט בטוח לא יספיק.

מה היית עושה במקומי? יש טעם לקנות?

Kotlicki
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #20 

אני התקנתי בהתחלה בחדר עם 2.1 מטר ולא הצלחתי אפילו לעבור את שלב הסינכרון הראשוני ולכן העברתי לחדר אחר....

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”