אקסטרימר פרו- כתוביות עברית- דחוף
מתכנן לרכוש הערב אקסטרימר פרו בדיוטי פרי.
קראתי במקום מסוים כי יש איזו בעיה בנושא כתוביות עברית (אם כי יתכן גם שלא הבנתי די הצורך).
http://www.qsubs.org/index.php?showtopic=43834&st=80
השאלה שלי היא האם כשאעביר סרטים שהורדו באינטרנט, להם נעשה תירגום לעברית, בין אם מובנה, ובין תירגום אותו אני מצמיד לסרט שהורד, אראה את הכתוביות כראוי?
ובאותה הזדמנות, האם יש איזה סייגים לגבי המכשיר?
נראה לי שהשימוש המרכזי שלי יהיה העברת סרטים מהמחשב לסטרימר, על ידי אמצעי איחוסן כלשהם, כונן (פנימי או חיצוני) או דיסק און קי.
כרגע עובד עם טלויזיה crt , דבר שכמובן ישתנה בהמשך.
קראתי במקום מסוים כי יש איזו בעיה בנושא כתוביות עברית (אם כי יתכן גם שלא הבנתי די הצורך).
http://www.qsubs.org/index.php?showtopic=43834&st=80
השאלה שלי היא האם כשאעביר סרטים שהורדו באינטרנט, להם נעשה תירגום לעברית, בין אם מובנה, ובין תירגום אותו אני מצמיד לסרט שהורד, אראה את הכתוביות כראוי?
ובאותה הזדמנות, האם יש איזה סייגים לגבי המכשיר?
נראה לי שהשימוש המרכזי שלי יהיה העברת סרטים מהמחשב לסטרימר, על ידי אמצעי איחוסן כלשהם, כונן (פנימי או חיצוני) או דיסק און קי.
כרגע עובד עם טלויזיה crt , דבר שכמובן ישתנה בהמשך.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
האמת, דיברו על זה פה בפורום, אתה יכול לקבל שתי סוגי תמיכה בכתוביות בעברית RTL ו-LTR, אני לא כל כך נכנסתי לזה, אבל היה פה בפורום שרשור ארוך בנושא.
בשורה בתחתונה, גם האקסטרימר וגם הסטרימרים הבולטים האחרים, תומכים בכתוביות בעברית.
לגבי הדגם שבחרת, אתה צריך לעבור על השרשורים פה בפורום ותוכל לקבל רושם מכל מיני משתמשים, גם לגבי המוצר שבחרת וגם לגבי מוצרים אחרים באותה מסגרת תקציב.
בשורה בתחתונה, גם האקסטרימר וגם הסטרימרים הבולטים האחרים, תומכים בכתוביות בעברית.
לגבי הדגם שבחרת, אתה צריך לעבור על השרשורים פה בפורום ותוכל לקבל רושם מכל מיני משתמשים, גם לגבי המוצר שבחרת וגם לגבי מוצרים אחרים באותה מסגרת תקציב.
עברתי קצת בקצרה.
אני מבין שיש דעות לכאן ולכאן.
את הפופקורן 200 לא נראה לי שאלך לקנות, עולה לפחות פי-2.
וגם האמת שאין לי יותר מידי זמן לבדוק לעומק,מתכנן לרכוש הערב בדיווטי פרי.
כאמור הצרכים שלי הם די בסיסיים.
האם לשימושים שתיארתי לעיל , אתה רואה בעיה כלשהי?
אני מבין שיש דעות לכאן ולכאן.
את הפופקורן 200 לא נראה לי שאלך לקנות, עולה לפחות פי-2.
וגם האמת שאין לי יותר מידי זמן לבדוק לעומק,מתכנן לרכוש הערב בדיווטי פרי.
כאמור הצרכים שלי הם די בסיסיים.
האם לשימושים שתיארתי לעיל , אתה רואה בעיה כלשהי?
- Irus
- חבר מביא חבר

לפי הצרכים שרשמת לא צריכה להיות בעיה.
רק תיקון קטן, הפופקורן A200 נמכר בארץ ב-800 ש"ח ובדיוטי-פרי הוא עולה 185$.
מחירו של ה-DVICO N1 ירד בחלק מהחנויות בארץ והוא עומד על כ-850 ש"ח.
ככה שהמחירים סך הכל דומים.
רק תיקון קטן, הפופקורן A200 נמכר בארץ ב-800 ש"ח ובדיוטי-פרי הוא עולה 185$.
מחירו של ה-DVICO N1 ירד בחלק מהחנויות בארץ והוא עומד על כ-850 ש"ח.
ככה שהמחירים סך הכל דומים.
נראה קצת מוזר.
זה מה שמצאתי בזאפ.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=744258
לגבי ה- DVICO N1, המחיר באמת כפי שציינת.
מה לדעתך טוב יותר מה-3 האלו לשימושים שלי, ליוזר לא מקצועי שרוצה הפעלה ידידותית וקלה.
בעיקר להעביר סרטים מהמחשב לטלויזיה, מרמה של סרטים רגילים , עד ל-hd מלא?
או שנבכסתי כאן לדיון אינסופי?
עריכה: סליחה ראיתי שאני כתבתי על c-200 ואתה על a-200 לא יודע מה ההבדל.
זה מה שמצאתי בזאפ.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=744258
לגבי ה- DVICO N1, המחיר באמת כפי שציינת.
מה לדעתך טוב יותר מה-3 האלו לשימושים שלי, ליוזר לא מקצועי שרוצה הפעלה ידידותית וקלה.
בעיקר להעביר סרטים מהמחשב לטלויזיה, מרמה של סרטים רגילים , עד ל-hd מלא?
או שנבכסתי כאן לדיון אינסופי?
עריכה: סליחה ראיתי שאני כתבתי על c-200 ואתה על a-200 לא יודע מה ההבדל.
- Irus
- חבר מביא חבר

יש הבדל מבחינת המארז, אפשרות להתקין כונן BD, רשיון להצגת תוכן BD ושלט RF.
ה-A200 נמכר במחיר שציינתי, ובדיוטי-פרי הוא זול יותר.
3 המכשירים יענו על הדרישות שלך, בשרשורים אתה יכול לראות את ההבדלים ביניהם.
זה שאתה משתמש פשוט לא אומר כלום, אתה צריך להחליט אם כונן פנימי מעניין אותך, אם JB חשוב לך, האם תרצה אפשרות לתמיכה בתכני בלו-ריי וכו'. לפי ההגדרות האלה תוכל לדעת מה הכי מתאים לך.
ה-A200 נמכר במחיר שציינתי, ובדיוטי-פרי הוא זול יותר.
3 המכשירים יענו על הדרישות שלך, בשרשורים אתה יכול לראות את ההבדלים ביניהם.
זה שאתה משתמש פשוט לא אומר כלום, אתה צריך להחליט אם כונן פנימי מעניין אותך, אם JB חשוב לך, האם תרצה אפשרות לתמיכה בתכני בלו-ריי וכו'. לפי ההגדרות האלה תוכל לדעת מה הכי מתאים לך.
בוא נגיד כך. את ה-c-200 לא אקנה במחיר שלו.
כך שההשוואה בינו ל-a-200 לא רלבנטית.
הדילמה היחידה היא ביחס לאקסטרימר פרו ואם זה במחיר דומה אז זה כנראה ל- a-200.
כתבו בשעתו על המאוורר המרעיש של האקסטרימר, דבר שללא ספק יפריע לי.
האם זה משהו שסודר ב-פרו? כתוב עליו שיש לו מאוורר עם 4 מהירויות.
לא יודע מה זה jb ולא יודע אם אצטרך ת יכה בתכני בלו ריי.
האם הכוונה שאחד מהם לא ידע להעביר/להקרין סרט שהורד בפורמט בלו ריי?
לגבי כונן פנימי, עשוי לעניין, ב-פרו זה כנראה הכרחי,אני יודע שאפשר גם חיצוני, אבל קראתי שהוא לא יעיל כל כך לקבצים כבדים.
לגבי שירשורים, כאמור, הגעות שם חלוקות.
כך שההשוואה בינו ל-a-200 לא רלבנטית.
הדילמה היחידה היא ביחס לאקסטרימר פרו ואם זה במחיר דומה אז זה כנראה ל- a-200.
כתבו בשעתו על המאוורר המרעיש של האקסטרימר, דבר שללא ספק יפריע לי.
האם זה משהו שסודר ב-פרו? כתוב עליו שיש לו מאוורר עם 4 מהירויות.
לא יודע מה זה jb ולא יודע אם אצטרך ת יכה בתכני בלו ריי.
האם הכוונה שאחד מהם לא ידע להעביר/להקרין סרט שהורד בפורמט בלו ריי?
לגבי כונן פנימי, עשוי לעניין, ב-פרו זה כנראה הכרחי,אני יודע שאפשר גם חיצוני, אבל קראתי שהוא לא יעיל כל כך לקבצים כבדים.
לגבי שירשורים, כאמור, הגעות שם חלוקות.
- Irus
- חבר מביא חבר

שאלת מה ההבדלים אז עניתי לך.
את 3 המכשירים שנוגעים לך הזכרתי כבר קודם.
אם החלטת ללכת על ה-PRO זה בסדר, אתה לא חייב להכניס דיסק פנימי, אין בעיה להעביר תכנים כבדים גם עם דיסק חיצוני. ה-JB שלו לא משהו ויש לו תמיכה חלקית, זה צפוי להשתנות בעתיד.
לשאלתך, JB זו היכולת להציג קיר של התוכן עם פוסטרים ותקצירים, כלומר קיר סרטים וסדרות, גם יפה, גם יעיל, ומשדרג באופן כללי את חווית הצפיה (למי שמתרגל לזה, קשה לחזור אחורה...).
את 3 המכשירים שנוגעים לך הזכרתי כבר קודם.
אם החלטת ללכת על ה-PRO זה בסדר, אתה לא חייב להכניס דיסק פנימי, אין בעיה להעביר תכנים כבדים גם עם דיסק חיצוני. ה-JB שלו לא משהו ויש לו תמיכה חלקית, זה צפוי להשתנות בעתיד.
לשאלתך, JB זו היכולת להציג קיר של התוכן עם פוסטרים ותקצירים, כלומר קיר סרטים וסדרות, גם יפה, גם יעיל, ומשדרג באופן כללי את חווית הצפיה (למי שמתרגל לזה, קשה לחזור אחורה...).
אולי זה יעזור לי להחליט.
קראתי את זה :
ה Xtreamer הינו היחיד כיום מבין מכשירי ה Realtek אשר תומך בניגון קבצי mkv עם כותרת מכווצת - וקבצים אלה הולכים ומתרבים.
זה שיקול די מרכזי, כי אני מוריד סרטים כאלו.
האם הפופקורן לא קורא mkv?
קראתי את זה :
ה Xtreamer הינו היחיד כיום מבין מכשירי ה Realtek אשר תומך בניגון קבצי mkv עם כותרת מכווצת - וקבצים אלה הולכים ומתרבים.
זה שיקול די מרכזי, כי אני מוריד סרטים כאלו.
האם הפופקורן לא קורא mkv?
עוד שאלה שאיכשהו התשובה עליה עדיין לא ברורה לי.
האם הפרו יעביר סרטים שהורדו ברמה של בלו-ריי, מכווצים, או ללא כיווץ, או שיש לו בעיה עם זה.
האם היתרון של הפופקורן בנושא שכתבת מתבטא רק בהעברת הכותרים של סרטי הבלו ריי? או גם בנגינתם השוטפת?
האם הפרו יעביר סרטים שהורדו ברמה של בלו-ריי, מכווצים, או ללא כיווץ, או שיש לו בעיה עם זה.
האם היתרון של הפופקורן בנושא שכתבת מתבטא רק בהעברת הכותרים של סרטי הבלו ריי? או גם בנגינתם השוטפת?
- Irus
- חבר מביא חבר

אתה תוכל לראות תכני בלו-ריי מלאים, אך ללא תפריטים.
היתרון של הפופקורן מתבטא במספר מישורים, אם זה בהזרמה של תכני בלו-ריי ברשת, או בתמיכה ב-SIMPLE BD אשר נותנת לך יכולות ושליטה בתכני הבלו-ריי שלא קיימים באקסטרימר.
היתרון של הפופקורן מתבטא במספר מישורים, אם זה בהזרמה של תכני בלו-ריי ברשת, או בתמיכה ב-SIMPLE BD אשר נותנת לך יכולות ושליטה בתכני הבלו-ריי שלא קיימים באקסטרימר.
האם ה'אקסטרימרים' מבטיחים איזה שיפור בזה?
בעצם קראתי כבר שאנשים אמרו את זה ואתה אמרת שזה כרגע בגדר הבטחה, לעומת הפופקורן שנותן את זה כאן ועכשיו.
שאלה עקרונית. האם כשהחברות האלו מוציאות עדכונים, למשל בדברים שציינת, אפשרי בדרך כלל לעדכן כתוכנה במכשיר הקיים, או שיש עדכונים הניתנים רק בשינוי חומרה?
בעצם קראתי כבר שאנשים אמרו את זה ואתה אמרת שזה כרגע בגדר הבטחה, לעומת הפופקורן שנותן את זה כאן ועכשיו.
שאלה עקרונית. האם כשהחברות האלו מוציאות עדכונים, למשל בדברים שציינת, אפשרי בדרך כלל לעדכן כתוכנה במכשיר הקיים, או שיש עדכונים הניתנים רק בשינוי חומרה?