yanivol כתב:אם הרמקול היה אלחוטי ודורש אך ורק כבל חשמל אולי הייתי שוקל לקנות רמקול בסגנון כזה. (פתרון מצוין לרמקולים אחוריים) אחרת, הרעיון פשוט לא פרקטי.
...
אני לא בטוח שזה כדאי מבחינה בריאותית - כמות הקרינה האלקטרומגנטית שתהיה בחדר לא נשמעת לי בריאה במיוחד בחשיפות ממושכות
oriberko,
הרלוונטיות של ביקורת על מוצר מחברת Teufel הינה זהה לרלוונטיות של ביקורות אשר נערכות למוצרים מחברות כמו: Axiom Audio SVS SeymourAV OPPO
וזה רק מהזכרון שלי ואני בטוח שיש עוד חברות שיצגנו באתר.
אני בטוח שתסכים איתי כי בהחלט יש מקום לביקורת כחול-לבן למוצרים הללו.
ביקורת טובה. תודה.
ראוי היה לכתוב כמה יעלו "עד הבית" בש"ח כולל הכל.
והאם יש סנטר תואם כאופציה.
כמו כן, לדעתי הם מתאימים למי שבונה מע' ק"ב מהתחלה או שרוצה להחליף את הקדמיים ואין לו סאב...
אין ספק שבמצב כזה יהיה חיסכון מסויים ברכישת 2 סאבים קטנים...
אני תמיד אוהב ביקורות על מוצרים היוצאים מהשבלונה ומבחינה זו ה Teufel עונים בדיוק להגדרה של משהו "אחר" וממש אין לי בעיה עם סקירה של מוצרים הדורשים ייבוא אישי. כן ירבו!
חסרה לי בביקורת נושא של מדידות, אבל כנראה שרוב האנשים כאן מסתדרים בלי זה מצויין.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
זיו, אני בעד.
רק אם טרח היבואן לשלוח מוצר לבקורת מתוך כוונה לקדם מכירותיו כאן, מדוע לא
ידאג ויוסיף את ישראל באופן רשמי לרשימת המדינות האפשריות למשלוח בניגוד למצב הקיים כרגע ?
אקסיום עשו זאת, וזה מקל מאוד על השוקלים לרכוש את מוצריהם.
זיו,ביקרות מצויינת,תודה
אני בדיוק הזמנתי מגבר של פיוניר ואני מאלו שאוהבים דברים קצת ״אחרים״ והזוג הזה מתאים לי בול,ברור שהמחיר יקבע אם הם יהיו אצלי או ישארו בחנות.
ולכן אשמח מאוד א. אם החברה תעשה משלוחים גם לארץ. ב. שתרשום לנו כמה הדגם הזה יצה לנו ״עד הבית״ בשקלים
למען כל מי שמעוניין ניסיתי לעשות הערכה בש"ח.
המחיר הוא 598 יורו, משלוח (אין לארץ מה שמוזר לי מאוד) לקפריסין, שזה בקבוצת המשלוח הכי רחוקה זה 30 יורו.
מסים זה בערך 33%.
לפי השער היציג המחיר יוצא כ-4200 ש"ח.
mta194 כתב:למען כל מי שמעוניין ניסיתי לעשות הערכה בש"ח.
המחיר הוא 598 יורו, משלוח (אין לארץ מה שמוזר לי מאוד) לקפריסין, שזה בקבוצת המשלוח הכי רחוקה זה 30 יורו.
מסים זה בערך 33%.
לפי השער היציג המחיר יוצא כ-4200 ש"ח.
...
אין סיכוי שזה 30 יורו למשקל כזה מגרמניה לישראל. יותר סביר בסביבות המאה+ ,