מחפש מכשיר חדש מבוסס אנדרואיד
שלום,
זהו, הגיע שעת ההחלטה, עוד שבוע חבר נוסע לארה"ב והגיע הזמן להביא מכשיר חדש לאחר 3 וחצי שנים עם הK800I הוותיק והטוב.
הדרישות שלי הם:
מערכת הפעלה מבוססת אנדרואיד
מסך גדול ואיכותי
GPS סביר
מצלמה סבירה
ובעצם מה שכולם רוצים מהפלאפון.
אני די סגור על הSGS I9000, יש לכם דעות אחרות לפני שאני מזמין אותו?
האם הוא כבר מגיע עם 2.2 או לא?
ושאלה כללית שהכי מפריעה לי באנדרואיד:
האם הוא תומך ב100% בעברית?
זה אומר יישור לימין, חיפוש בספר הטלפונים בעברית, SMSים בעברית, מקלדת בעברית, תפריטים בעברית וכד'?
(כמובן שאין שום בעיה אם זה בעזרת התקנת אפליקציות ודברים כאלה, אבל חשוב שיהיה 100% עברית)
אריאל
זהו, הגיע שעת ההחלטה, עוד שבוע חבר נוסע לארה"ב והגיע הזמן להביא מכשיר חדש לאחר 3 וחצי שנים עם הK800I הוותיק והטוב.
הדרישות שלי הם:
מערכת הפעלה מבוססת אנדרואיד
מסך גדול ואיכותי
GPS סביר
מצלמה סבירה
ובעצם מה שכולם רוצים מהפלאפון.
אני די סגור על הSGS I9000, יש לכם דעות אחרות לפני שאני מזמין אותו?
האם הוא כבר מגיע עם 2.2 או לא?
ושאלה כללית שהכי מפריעה לי באנדרואיד:
האם הוא תומך ב100% בעברית?
זה אומר יישור לימין, חיפוש בספר הטלפונים בעברית, SMSים בעברית, מקלדת בעברית, תפריטים בעברית וכד'?
(כמובן שאין שום בעיה אם זה בעזרת התקנת אפליקציות ודברים כאלה, אבל חשוב שיהיה 100% עברית)
אריאל
ה i9000 הוא הגרסא הבין לאומית של ה galaxy s ונמכר בעיקר באירופה. בארה"ב יהיה לך קל יותר להשיג את הגרסאות האמריקאיות vibrant ו capctive.
הוא מגיע עם 2.1 ללא תמיכה בעברית. (אלא אם כן משהו השתנה בשבוע האחרון...). יש כבר גרסת 2.2 רשמית וזו לא בעיה להתקין אותה. יש תמיכה של 100% בעברית. הכל כולל הכל. אם אתה ממש רוצה יש אפילו גרסה עם ממשק עברי מלא של אורנג' וסלקום. (היא תעבוד על i9000', אני לא בטוח לגבי הגרסאות האמריקאיות).
מכשיר מעולה, יש לי אותו כחודשיים ואני ממליץ בחום
הוא מגיע עם 2.1 ללא תמיכה בעברית. (אלא אם כן משהו השתנה בשבוע האחרון...). יש כבר גרסת 2.2 רשמית וזו לא בעיה להתקין אותה. יש תמיכה של 100% בעברית. הכל כולל הכל. אם אתה ממש רוצה יש אפילו גרסה עם ממשק עברי מלא של אורנג' וסלקום. (היא תעבוד על i9000', אני לא בטוח לגבי הגרסאות האמריקאיות).
מכשיר מעולה, יש לי אותו כחודשיים ואני ממליץ בחום
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני חושב שלגרסאות האמריקאיות יש רדיו שונה. עדיף לרכוש את הגרסאות האירופאיות שהן בדרך כלל גם SIM free
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אתה מתכוון לרדיו FM או לתדרי הרדיו הסלולריים?Catskinner כתב:אני חושב שלגרסאות האמריקאיות יש רדיו שונה. עדיף לרכוש את הגרסאות האירופאיות שהן בדרך כלל גם SIM free...
חלק מהגרסאות האמריקאיות מגיעות בלי רדיו FM בכלל וגם בלי מצלמה קדמית. (אבל עם תוספת פלאש למצלמה). מבחינת תדרי רדיו סלולריים, אני לא חושב שיש הבדל.
אגב, לגבי ה Sim free, אני לא חושב שמדובר בבעיה מכיוון שאין שום בעיה לפרוץ sim 1ock במכשיר הזה. מתברר שהקוד מוטמע בתוך ה firmware דבר שהופך אותו ממש קל לפריצה. (בהסתייגות אחת, שכלום לא השתנה מאז שנודע הדבר...).
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
חייב להיות הבדל כי לא כל הרשתות עובדות באותו תחום תדרים ולא כולן תומכות GSM
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
דבר ראשון תודה רבה על התשובות!
אני מתכנן לקנות מארה"ב דרך אמאזון את זה:
http://www.amazon.com/Samsung-Unlocked- ... 219&sr=8-1
זה הI9000 עם SIMFREE וגירסה בינ"ל, זה אמור להתאים לא?
והמכשיר מתאים לכל הרשתות בארץ?
מה זאת אומרת ממשק עברי?
אני מתכנן לקנות מארה"ב דרך אמאזון את זה:
http://www.amazon.com/Samsung-Unlocked- ... 219&sr=8-1
זה הI9000 עם SIMFREE וגירסה בינ"ל, זה אמור להתאים לא?
והמכשיר מתאים לכל הרשתות בארץ?
אין לי בעיה אם הוא לא מגיע עם 2.1 אבל כל עוד יש גירסה רשמית זה באמת שטויות.eagle75 כתב: הוא מגיע עם 2.1 ללא תמיכה בעברית. (אלא אם כן משהו השתנה בשבוע האחרון...). יש כבר גרסת 2.2 רשמית וזו לא בעיה להתקין אותה. יש תמיכה של 100% בעברית. הכל כולל הכל. אם אתה ממש רוצה יש אפילו גרסה עם ממשק עברי מלא של אורנג' וסלקום. (היא תעבוד על i9000', אני לא בטוח לגבי הגרסאות האמריקאיות).
מכשיר מעולה, יש לי אותו כחודשיים ואני ממליץ בחום...
מה זאת אומרת ממשק עברי?
Catskinner,
נכון, אבל אני יודע אל מספר אנשים (כולל אנשים בפורום) שרכשו את הגרסאות האמריקאיות ועובדים איתם בארץ. הבעיה היחידה שיכולה להיות היא עם פלאפון שמשתמשים בתדר 850 שלא קיים בחלק מהגרסאות. שאר התדרים דיי סטנדרטים.
ariel-ro,
ממשק עברי אומר שכל התפריטים וההודעות של מערכת ההפעלה בעברית מלאה. בדיוק כמו להעביר את הווינדוס לממשק עברי. (כפתור "התחל" במקום כפתור "start" וכדומה).
נכון, אבל אני יודע אל מספר אנשים (כולל אנשים בפורום) שרכשו את הגרסאות האמריקאיות ועובדים איתם בארץ. הבעיה היחידה שיכולה להיות היא עם פלאפון שמשתמשים בתדר 850 שלא קיים בחלק מהגרסאות. שאר התדרים דיי סטנדרטים.
ariel-ro,
ממשק עברי אומר שכל התפריטים וההודעות של מערכת ההפעלה בעברית מלאה. בדיוק כמו להעביר את הווינדוס לממשק עברי. (כפתור "התחל" במקום כפתור "start" וכדומה).
מצויין, תודה רבה!
אז אני אזמין את המכשיר הזה
אני מזמין אותו מהלינק שהבאתי מאמזון, כתוב שם שהוא תומך בתדר 850 בGPRS זה אומר שהוא מתאים לפאלפון, לא?
כמובן שלא כאן נגמר הנושא, צפו לשאלות על המכשיר ועל אנדרואיד כשאני אקבל את המכשיר.
אז אני אזמין את המכשיר הזה
אני מזמין אותו מהלינק שהבאתי מאמזון, כתוב שם שהוא תומך בתדר 850 בGPRS זה אומר שהוא מתאים לפאלפון, לא?
כמובן שלא כאן נגמר הנושא, צפו לשאלות על המכשיר ועל אנדרואיד כשאני אקבל את המכשיר.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
i9000 הרגיל לא מותאם לפלאפון באופן מלא.
הווה אומר שהוא תומך בתדרים של 2100 ו-900 בדור 3 ואילו הרשת של פלאפון היא 2100 ו-850.
כלומר רק תדר 2100 רלוונטי ועלולות להיות לך בעיות קליטה וכיסוי.
אם אתה לקוח פלאפון(כמוני) לך על הקפטיבייט שהוא גם זול יותר וגם יפה יותר לטעמי.
קח בחשבון שהוא מגיע כסטנדרט עם 16 ג'יגה אבל אין לו מצלמה קידמית ואין לא פלאש למצלמה.
שני דברים שלי אישית לא היה בעייה להתסדר בלי.
הווה אומר שהוא תומך בתדרים של 2100 ו-900 בדור 3 ואילו הרשת של פלאפון היא 2100 ו-850.
קח בחשבון שהוא מגיע כסטנדרט עם 16 ג'יגה אבל אין לו מצלמה קידמית ואין לא פלאש למצלמה.
שני דברים שלי אישית לא היה בעייה להתסדר בלי.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
הבעיה איתו שהתדירות של העדכונים היא יותר קטנה.shraga007 כתב:i9000 הרגיל לא מותאם לפלאפון באופן מלא.
שני דברים שלי אישית לא היה בעייה להתסדר בלי....
בהתחלה בהחלט חשבתי עליו, אבל אמרו לי שעדיף ללכת על הI9000 כי תדירות העדכונים של הI9000 גדולה.
דעתך?
כמו שנאמר כאן, גם אני ממליץ לך ללכת על ה Captivate בגלל התמיכה שלו בתדר 850MHz
עוד לא בטוח שאני אהיה בפלאפון, בינתיים אני בודק.
ומה עם העדכונים של הCaptivate?
הוא מקבל 2.2 וכל שאר העדכונים שכל הזמן יוצאים?
ויש לי שאלה על התדרים:
סלקום ואורנג' עובדים רק על ה2100 ופלאפון 2100 ו850, אז למה שהוא לא ינעל על ה2100 ויקלוט טוב, כמו בסלקום וארונג'?
אריאל
ומה עם העדכונים של הCaptivate?
הוא מקבל 2.2 וכל שאר העדכונים שכל הזמן יוצאים?
ויש לי שאלה על התדרים:
סלקום ואורנג' עובדים רק על ה2100 ופלאפון 2100 ו850, אז למה שהוא לא ינעל על ה2100 ויקלוט טוב, כמו בסלקום וארונג'?
אריאל
1. כי הפריסה של 2100 באורנג' וסלקום טובה יותר
2. במידה ואין קליטה בתדר 2100 באורנג וסלקום המכשיר יורד לדור 2 (2.5) וממשיך את החיבור בתדרי דור 2 (GSM). בפלאפון לעומת זאת אין פריסה של רשת GSM דור 2 בארץ ולכן במקרה כזה השיחה תנותק (או פשוט לא תהיה לך קליטה במכשיר)
2. במידה ואין קליטה בתדר 2100 באורנג וסלקום המכשיר יורד לדור 2 (2.5) וממשיך את החיבור בתדרי דור 2 (GSM). בפלאפון לעומת זאת אין פריסה של רשת GSM דור 2 בארץ ולכן במקרה כזה השיחה תנותק (או פשוט לא תהיה לך קליטה במכשיר)
הבנתי, אז אני אבדוק לאיזה חברה אני הולך ולפי זה אקנה את המכשיר.
הקפטיבייט מקבל עדכונים באותו הקצב כמו הI9000?
הקפטיבייט מקבל עדכונים באותו הקצב כמו הI9000?
- shraga007
- חבר מכור קשה

לא, אבל יש לו עדכונים בקצב סביר ויש לו גם כבר 2.2.
אחלה של מכשיר אני מאוד מאוד מאוד מאוד מרוצה ממנו.
אגב במבחני QUAD RANT הוא השיג תוצאה של 2700 עם 2.2 ואוברקלוקינג של 20%.
אחלה של מכשיר אני מאוד מאוד מאוד מאוד מרוצה ממנו.
אגב במבחני QUAD RANT הוא השיג תוצאה של 2700 עם 2.2 ואוברקלוקינג של 20%.
- shraga007
- חבר מכור קשה

עוד דבר....
אתה יכול להחליף לא קרנל ולתת לו "לחשוב" שהוא i9000 ואז להתקין עליו גירסא של i9000.
אבל דיווחו שלא הכל עובד כשורה(כמו המצלמה) ולכן לא בטוח שזה פתרון טוב עבורך.
אתה יכול להחליף לא קרנל ולתת לו "לחשוב" שהוא i9000 ואז להתקין עליו גירסא של i9000.
אבל דיווחו שלא הכל עובד כשורה(כמו המצלמה) ולכן לא בטוח שזה פתרון טוב עבורך.
אני לא מחפש לקמבן, כי אין לי ביטוח על המכשיר ואני לא רוצה בעיות.shraga007 כתב:עוד דבר....
אבל דיווחו שלא הכל עובד כשורה(כמו המצלמה) ולכן לא בטוח שזה פתרון טוב עבורך....
אני אדע היום או מחר איזה רשת אני, ולפי זה אני אחליט.
ככה, עוד שאלה:
ראיתי שהקפטיבייט נמכר ב130דולר פחות, שזה סכום לא קטן.
כמה שאלות עליו:
האם עליו אפשר להתקין את הרומים של סלקום ואורנג'?
האם הוא מקבל עידכונים באותה הקצב כמו הI9000?
ראיתי שהקפטיבייט נמכר ב130דולר פחות, שזה סכום לא קטן.
כמה שאלות עליו:
האם עליו אפשר להתקין את הרומים של סלקום ואורנג'?
האם הוא מקבל עידכונים באותה הקצב כמו הI9000?