yes Explore
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
עלתה שקופית בערוץ 700.
הערוץ יתחיל לשדר ביום שני ב-17:00
ערוץ זמני שישדר עד 31/3/2011 תוכן "ירוק"
אם אני לא טועה מדובר באיזו תביעה ייצוגית ש-yes הפסידו בה שבהסכם נקבע שהם ישדרו ערוץ כזה.
הערוץ יתחיל לשדר ביום שני ב-17:00
ערוץ זמני שישדר עד 31/3/2011 תוכן "ירוק"
אם אני לא טועה מדובר באיזו תביעה ייצוגית ש-yes הפסידו בה שבהסכם נקבע שהם ישדרו ערוץ כזה.
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
הפעם לא 
הוא פשוט נמצא בדיוק מעל קומת ערוצי ה-HD ולכן נתקלתי בו ב-GUIDE
הוא פשוט נמצא בדיוק מעל קומת ערוצי ה-HD ולכן נתקלתי בו ב-GUIDE
- YanivPL
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
- נתן תודות: 384 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
http://news.primetime.co.il/content/vie ... le=ptvbuzzהחל מה-1.11.10 ועד ה-31.03.11, תעלה חברת yes את ערוץ yesExplore.
הערוץ ישדר מגוון תכניות וסרטים מעולם איכות הסביבה, ותשלב בשידורי הערוץ תכנים מעולם המדע והטבע, העוסקים בסביבה "ירוקה" יותר.
נכון לעכשיו הערוץ צפוי להיות משודר באפיק 700, וייפתח ללא תשלום נוסף לכלל לקוחות yes, ובסיום התקופה, יירד הוא מלוח השידורים....
- frankym
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
חופשי נשיונל HD נראה יותר טוב מכל שידור שלהםUserName כתב:ערוץ טבע של יס? נשמע מעניין... השאלה היא אם למרות שיס אמורים להשקיע בתכנים כאלו, היא תעשה את הערוץ גם ב-HD, אני אישית מקווה שכן, כי תוכניות טבע ב-HD זו רמה אחת ומעלה....
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
NGHD כל הזמן יורד ועולה, הביטרייט מעולה, אך השידור ממש באסה, כשרק קיבלנו את המקסHD השידור היה חד יותר מסכין, עכשיו השידור טוב רק בשעות הבוקר שבו אני מקליט את רוב התוכניות ממנו בגלל הלוח השידורים השערוריתי של יס בכל ערב.frankym כתב:חופשי נשיונל HD נראה יותר טוב מכל שידור שלהםUserName כתב:ערוץ טבע של יס? נשמע מעניין... השאלה היא אם למרות שיס אמורים להשקיע בתכנים כאלו, היא תעשה את הערוץ גם ב-HD, אני אישית מקווה שכן, כי תוכניות טבע ב-HD זו רמה אחת ומעלה.......
חוץ מזה שNGHD מקבל יותר ביטרייט בגלל שהוא ערוץ שמאוכסן מראש על הלווין של יס ורק צריך להעביר אותו דרך די.בי.אס (חברת התרגום הישראלית לערוצים מקיפים, תראו את הקרדיט שלהם בסוף תוכניות בNG וגם דיסקוברי) דבר שלרוב מוריד קצת מערך האיכות.