היי.
"מערכת המדיה" שלי היא כזו :
נייד שמחובר ישירות למסך ב-HDMI
PS3 שמחובר למסך ב-HDMI .
פרטים נוספים ניתן לראות כאן
רמקולים שהייעוד המקורי שלהם הוא למחשב שכרגע לא מחוברים לכלום .
עד עכשיו, כשהנייד היה משדר לטלוויזיה סרטים בעזרת חיבור Svideo הייתי מחבר את הרמקולים למחשב באמצעות היציאה של האוזניות והכול היה עובד יופי, כשחיברתי את המחשב בHDMI היציאה של האוזניות לא רוצה לעבוד.
מה הדרך הנכונה לחבר את שידור ה-audio לרמקולים ?
הפרדה בין שידור הסאונד לשידור הוידאו בחיסור lebtop למסך
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
קודם כל הערה קטנטנה - לפטופ = laptop... 
כפתור ימני על האייקון של הווליום במגש האייקונים למטה, בחירה ב-Playback Devices, וקביעת הרמקולים כ-Default.
אם אתה רוצה לנגן בבת אחת ב-HDMI וביציאת הרמקולים, תצטרך תוכנה בתשלום דוגמת ה-Indie Volume.
אבל לדעתי הפתרון האולטימטיבי עבורך - השאר את הוצאת האודיו על HDMI (אני מניח שזה עובד לך בסדר), ואת הרמקולים שלך חבר ליציאת ה-Audio Out שיש מאחורי המסך שלך. על פי המדריך למשתמש שלו מהאתר של ניופאן, היציאה הזו נמצאת ליד כניסת ה-VGA של המסך כשני שקעי RCA אדום ולבן.
כך, המסך יפענח את האודיו המגיע ב-HDMI וגם יוציא עבורך את האודיו לרמקולים החיצוניים שלך.
כפתור ימני על האייקון של הווליום במגש האייקונים למטה, בחירה ב-Playback Devices, וקביעת הרמקולים כ-Default.
אם אתה רוצה לנגן בבת אחת ב-HDMI וביציאת הרמקולים, תצטרך תוכנה בתשלום דוגמת ה-Indie Volume.
אבל לדעתי הפתרון האולטימטיבי עבורך - השאר את הוצאת האודיו על HDMI (אני מניח שזה עובד לך בסדר), ואת הרמקולים שלך חבר ליציאת ה-Audio Out שיש מאחורי המסך שלך. על פי המדריך למשתמש שלו מהאתר של ניופאן, היציאה הזו נמצאת ליד כניסת ה-VGA של המסך כשני שקעי RCA אדום ולבן.
כך, המסך יפענח את האודיו המגיע ב-HDMI וגם יוציא עבורך את האודיו לרמקולים החיצוניים שלך.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"