אני מחובר לאינטרנט בחבילה של 12MB דרך HOT והייתי משלם עליה 119 ש"ח בחודש
לפי כחודש התקשרו אלי משירות לקוחות של HOT ואמרו לי שאוטוטו נגמר לי תקופת ההתחיבות ושייש להם "מבצע חדש"
שהמחיר בו הוא 100 ש"ח לחודש אם אני מתחייב לשנה נוספת, ציינתי בפני הבחורה שה"מבצע" הזה שלהם זהו מחיר מחירון והוא מופיע באתר ולכן אני רוצה מחיר אטרקטיבי יותר, היא אמרה שהיא לא יכולה ובזה הסתיימה השיחה שלנו.
בתחילת החודש חייגתי לשירות לקוחות של HOT ע"מ לחדש את החיבור שלי ולהוציא מחיר אטרקטיבי יותר ממה שהוצע לי,
דיברתי עם בחורה נחמדה שהודיע לי חגיגית שיש להם מבצע חדש עם חודשיים ראשונים חינם ובשכלול לשנה יוצא שאני משלם 78 ש"ח לחודש, כמובן שהסכמתי מסרתי לה את פרטי האשראי וסיימתי את השיחה כשאני שבע רצון מהעסקה.
אתמול התקשרו אלי מ- HOT (לאחר שנגמר לי החוזה איתם
הבחורה אמרה שכל השיחות מתועדות ולא מופיעה כזו שיחה ושזה לא היה ולא נברא - כלומר הוציאו אותי שקרן
נ..ב. היא הודתה בטלפון ואמרה שאכן היה מבצע כזה לא מזמן (שיצא בשכלול 78 ש"ח לחודש, כלומר אני לא המצאתי את זה) אבל אף אחד לא סגר איתי בטלפון על סכום כזה.
הבהרתי לה חד משמעית או שהיא מביאה לי את המחיר שסגרתי אותם בתחילת החודש או שאני מתנתק מהם!
העבירו אותי בין 4 אנשים שניסו לשכנע אותי( כל השיחה ארכה כמעט 25 ד')..............עד שלבסוף סגרנו שאני מתנתק
בבזיון כזה עוד לא נתקלתי