[שאלה] כמות מסכי 3D שנמכרו בישראל
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14358
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
זה מה שאמרו אנשים כמוך על אלו שקנו מסכים דקים FULL HD לפני כמה שנים...מספיקלי כתב:רק מי שקונה מגדלים באוויר קונה גם מסכי 3D...
ואח"כ אכלו את הכובע....
מספיקלי ,
אני מניח שהשם שלך נגזר מזה שאתה אחד שמסתפק במה שיש לו.
אין לי שום בעיה עם זה אבל כן חורה לי אנשים שעינם צרה באלה שרוצים קצת יותר....
יש חבר יקר באתר שקנה מסך כזה לאחרונה. תקרא את השרשור ותלמד לפי התגובות שאפשר גם לפרגן ןבגדול !!!
יש חבר יקר באתר שקנה מסך כזה לאחרונה. תקרא את השרשור ותלמד לפי התגובות שאפשר גם לפרגן ןבגדול !!!
מסכים עם כל מילה.dor8 כתב:מספיקלי ,
יש חבר יקר באתר שקנה מסך כזה לאחרונה. תקרא את השרשור ותלמד לפי התגובות שאפשר גם לפרגן ןבגדול !!!...
אני אישית רכשתי מסך תלת מימד לפני קצת יותר מחודש, ואני ממש לא "קונה מגדלים באוויר".
באשר לשאלה עצמה - כשהגיעו אלי מיורוקום לבצע את ההתקנה, נאמר לי שאני החמישי בערך שהם מתקינים לו את המסך הנ"ל, כך שלא הייתי מצפה למספר רוכשים גדול במיוחד.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
dor8dor8 כתב:אז יש סיכוי שאחרי הערב אצל פרנקי אתה משדרג את הקורו ??9000es כתב:לא משנה כמה מסכים נמכרים בתלת מימד .
כל אחד מחליט לעצמו מה הוא מחפש במסך ...... מי שרוכש מסך תלת מימד שיהנה ....
...
אין סיכוי אין כמו פיוניר קורו .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2788
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
ומהיכן הבנתם שאני לא מפרגן?
מי שרוצה ומוכן לשלם על משהו שכמות התוכן הרלוונטי אליו בטלה בשישים , סחטיין.
יש גם כאלו שקונים תיק של לואי ויטון ב2000$ , סחטיין,
מי שרוצה ומוכן לשלם על משהו שכמות התוכן הרלוונטי אליו בטלה בשישים , סחטיין.
יש גם כאלו שקונים תיק של לואי ויטון ב2000$ , סחטיין,
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
זה לא אותו הדבר.טלHD כתב:זה מה שאמרו אנשים כמוך על אלו שקנו מסכים דקים FULL HD לפני כמה שנים...מספיקלי כתב:רק מי שקונה מגדלים באוויר קונה גם מסכי 3D...
ואח"כ אכלו את הכובע.......
למסכי ה HD היו תכנים ( אמנם כולנו הינו צריכים להיות גנבים בשביל להשיג אותם ) אבל היו.
אני לא מתרשם שבשלב הזה יש מספיק תוכן 3D שיכול לדחוף את הטכנולוגיה.
בשיקולי עלות מול תועלת אני לא מוצא טעם לרכוש בסכום גבוה מסך שתוכל להנות ממנו רק בעוד שנתיים. בעוד שנתיים הוא יעלה פחות מחצי.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
לא רק יעלו פחות מחצי, התמיכה ב3D במסכים שיהיו בעתיד תהיה תמיכה הרבה יותר טובה, לא רואה סיבה הגיונית לרכוש מסך תלת מימד בימים אלה, כמובן שזה לא מופנה לאנשים שיכולים להרשות לעצמם לשדרג כל חודשיים מסך.Lior_M כתב:זה לא אותו הדבר.טלHD כתב:זה מה שאמרו אנשים כמוך על אלו שקנו מסכים דקים FULL HD לפני כמה שנים...מספיקלי כתב:רק מי שקונה מגדלים באוויר קונה גם מסכי 3D...
למסכי ה HD היו תכנים ( אמנם כולנו הינו צריכים להיות גנבים בשביל להשיג אותם ) אבל היו.
בשיקולי עלות מול תועלת אני לא מוצא טעם לרכוש בסכום גבוה מסך שתוכל להנות ממנו רק בעוד שנתיים. בעוד שנתיים הוא יעלה פחות מחצי....
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
kipikipod כתב:לא רק יעלו פחות מחצי, התמיכה ב3D במסכים שיהיו בעתיד תהיה תמיכה הרבה יותר טובה, לא רואה סיבה הגיונית לרכוש מסך תלת מימד בימים אלה, כמובן שזה לא מופנה לאנשים שיכולים להרשות לעצמם לשדרג כל חודשיים מסך.Lior_M כתב:זה לא אותו הדבר.טלHD כתב:זה מה שאמרו אנשים כמוך על אלו שקנו מסכים דקים FULL HD לפני כמה שנים...מספיקלי כתב:רק מי שקונה מגדלים באוויר קונה גם מסכי 3D...
בשיקולי עלות מול תועלת אני לא מוצא טעם לרכוש בסכום גבוה מסך שתוכל להנות ממנו רק בעוד שנתיים. בעוד שנתיים הוא יעלה פחות מחצי.......
אין ספק שמה שכותב החבר kipikipod נכון ביותר כרגע אין תכנים לתלת מימד בעתיד יהיו .
עד שיגיע העתיד של התלת מימד בארצנו המחירים של מסכי התלת מימד יהיו שפויים יותר .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- frankym
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
9000es כתב:איציק דירבלאק לא לבוא עם ראש פתוח אל תצא בהצהרות לפני שישבנו ובדקנו כמו שצריךkipikipod כתב:לא רק יעלו פחות מחצי, התמיכה ב3D במסכים שיהיו בעתיד תהיה תמיכה הרבה יותר טובה, לא רואה סיבה הגיונית לרכוש מסך תלת מימד בימים אלה, כמובן שזה לא מופנה לאנשים שיכולים להרשות לעצמם לשדרג כל חודשיים מסך.Lior_M כתב:זה לא אותו הדבר.טלHD כתב:זה מה שאמרו אנשים כמוך על אלו שקנו מסכים דקים FULL HD לפני כמה שנים...מספיקלי כתב:רק מי שקונה מגדלים באוויר קונה גם מסכי 3D...
בשיקולי עלות מול תועלת אני לא מוצא טעם לרכוש בסכום גבוה מסך שתוכל להנות ממנו רק בעוד שנתיים. בעוד שנתיים הוא יעלה פחות מחצי.......![]()
![]()
אין ספק שמה שכותב החבר kipikipod נכון ביותר כרגע אין תכנים לתלת מימד בעתיד יהיו .
עד שיגיע העתיד של התלת מימד בארצנו המחירים של מסכי התלת מימד יהיו שפויים יותר ....
- frankym
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
מסכים עם כל מילה חברה צאו מזה ותפסיקו לדבר שטיות יש כבר 8 משחקים בתלת מימד ויוצאים עוד מספיק וסרטים יש הרבה יותר מ20 אז וואלה די לדבר שטויות מי שישמע כל ערב רואים סרט הלו יש לי אישה תינוק ואני מתמרן בין הטיפות יש מספיק תכנים הבעיה היא ותסלחו לי שאני אומר את זה אתם לא מחוברים למציאות לא להפגע קבלו את הכל ברוח טובהdor8 כתב:9000ES ,
תראה אני לא מנסה "להתנגח" איתך אבל אולי תסביר לי על סמך מה אתה קובע ש"אין בכלל תכנים בתלת מימד".
כאילו ה20 שכבר יש זה לא נחשב ?? או שאם אין פחות מאיזה 1000 לפחות אז אין על מה לדבר..?...