בעיה בהצגת סרט ב dvico 6500 ...יש למשהו רעיון?
-
uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
היי ,
יש לי קובץ הופעה של גו'רג מייקל 1080p .
הקובץ מתנגן יפה מאוד בסטרימר אבל לא ניתן לדלג קדימה בשום אופן (לא באמצעות החיצים , לא באמצעות goto) , אפילו שלוחצים על bookmark ומקבלים תפריט עם השירים ובוחרים שיר ...בכל מקרה הניגון ממשיך מאותה נקודה...
אני מניח שאין פתרון אבל אולי ....
תודה.
יש לי קובץ הופעה של גו'רג מייקל 1080p .
הקובץ מתנגן יפה מאוד בסטרימר אבל לא ניתן לדלג קדימה בשום אופן (לא באמצעות החיצים , לא באמצעות goto) , אפילו שלוחצים על bookmark ומקבלים תפריט עם השירים ובוחרים שיר ...בכל מקרה הניגון ממשיך מאותה נקודה...
אני מניח שאין פתרון אבל אולי ....
תודה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הפעמים היחידות שבהן נתקלתי במצב שקובץ MKV שהועבר ל TVIX 6500 לא איפשר דילוג קדימה דרך Goto ועשה בעיות עם החיצים היה כשההעברה מהמחשב נדפקה. בכל הבדיקות שעשיתי, הקובץ המקורי במחשב איפשר דילוג קדימה בניגון דרך WMP כשגררתי את בקר המיקום.
זה קרה לי מספר פעמים עם העברות ב FTP דרך FileZilla והפתרון היה להעביר את הקבצים מחדש.
במקרה המאוד לא סביר שהדילוגים קדימה נדפקים גם במחשב אז זה כנראה בעיה של איבוד ה Time Codes ואת זה אפשר לפתור עם Remux של הקובץ דרך MKVMerge לקובץ חדש.
זה קרה לי מספר פעמים עם העברות ב FTP דרך FileZilla והפתרון היה להעביר את הקבצים מחדש.
במקרה המאוד לא סביר שהדילוגים קדימה נדפקים גם במחשב אז זה כנראה בעיה של איבוד ה Time Codes ואת זה אפשר לפתור עם Remux של הקובץ דרך MKVMerge לקובץ חדש.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
הקובץ נמצא בדיסק usb חיצוני.Catskinner כתב:הפעמים היחידות שבהן נתקלתי במצב שקובץ MKV שהועבר ל TVIX 6500 לא איפשר דילוג קדימה דרך Goto ועשה בעיות עם החיצים היה כשההעברה מהמחשב נדפקה. בכל הבדיקות שעשיתי, הקובץ המקורי במחשב איפשר דילוג קדימה בניגון דרך WMP כשגררתי את בקר המיקום.
במקרה המאוד לא סביר שהדילוגים קדימה נדפקים גם במחשב אז זה כנראה בעיה של איבוד ה Time Codes ואת זה אפשר לפתור עם Remux של הקובץ דרך MKVMerge לקובץ חדש....
אם מחובר למחשב , עובד תקין.
אם מחובר לסטרימר הבעיה מתרחשת.