עצות המומחים לעינייני חיווט / הכנות / ומה שבינהם
שלום לכולם
אחרי קריאה מעמיקה פה בפורומים אני מעט מבולבל וצריך עזרה עם תשובות חד משמעייות.
אני עושה הכנות למקרן במרפסת מקורה בבית.
בגדול אני צריך לדעת איזה תעלות להעביר מהמיקום של המקרן (שיהיה תלוי בתקרה) לעמדה שבה יהיה ממיר,חיבור למחשב,רסיבר.
יש לי ריסבר : Onkyo TX SR308 שלמיטב הבנתי אינו יודע לתמוך ב UPCONVERSION ולכן אם הבנתי נכון אני לא יכול לחבר את הכל דרך הרסיבר על כבל HDMI (אם אני טועה אשמח להסבר).
לכן השאלה הגדולה היא איזו צנרת להעביר, מהתייעצות עם החשמלאי הבנתי ממנו שצרת בקוטר 50 תהיה מאוד בעייתית להעביר במיקום שאני צריך... האם צנרת אחרת תתאים לי ?
כמו כן אם מישהו יכול לפרט לי בדיוק איזה כבלים צריכים לצאת מהמקרן לכייון הרסיבר,המחשב וטלוויזיה זה יעזור לי מאוד.
בכללי אם למישהו יש עצות / הערות /המלצות אני מאוד יישמח לשמוע.
תודה רבה למגיבים והעוזרים
ניר
אחרי קריאה מעמיקה פה בפורומים אני מעט מבולבל וצריך עזרה עם תשובות חד משמעייות.
אני עושה הכנות למקרן במרפסת מקורה בבית.
בגדול אני צריך לדעת איזה תעלות להעביר מהמיקום של המקרן (שיהיה תלוי בתקרה) לעמדה שבה יהיה ממיר,חיבור למחשב,רסיבר.
יש לי ריסבר : Onkyo TX SR308 שלמיטב הבנתי אינו יודע לתמוך ב UPCONVERSION ולכן אם הבנתי נכון אני לא יכול לחבר את הכל דרך הרסיבר על כבל HDMI (אם אני טועה אשמח להסבר).
לכן השאלה הגדולה היא איזו צנרת להעביר, מהתייעצות עם החשמלאי הבנתי ממנו שצרת בקוטר 50 תהיה מאוד בעייתית להעביר במיקום שאני צריך... האם צנרת אחרת תתאים לי ?
כמו כן אם מישהו יכול לפרט לי בדיוק איזה כבלים צריכים לצאת מהמקרן לכייון הרסיבר,המחשב וטלוויזיה זה יעזור לי מאוד.
בכללי אם למישהו יש עצות / הערות /המלצות אני מאוד יישמח לשמוע.
תודה רבה למגיבים והעוזרים
ניר
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
עובי 29 בשביל HDMI סטנדרטי, תכין שקע חשמל במיקום המקרן (על פי חישוב מרחק וגודל מסך).
בגלל שזו מרפסת ויש לך עוד שנה עד הקנייה, אני מציע שתדחה קצת את ההכנות כי אותם אפשר להכין בסמוך לקנייה ובהתאם לדרישות המערכת.
בגלל שזו מרפסת ויש לך עוד שנה עד הקנייה, אני מציע שתדחה קצת את ההכנות כי אותם אפשר להכין בסמוך לקנייה ובהתאם לדרישות המערכת.