הבדלי איכות שידור בממירים הרגילים של יס והוט
האם יש הבדלים באיכות צפייה בממירים רגילים בין שני החברות?כמו גם במעבר בין ערוץ לערוץ הוא די איטי בשני החברות אך אולי אחת החברות מהירה יותר?
אשמח לקבל מידע לגבי איכות שידור ומה ההבדלים אם יש בכלל בין יס להוט ואם הם בכלל מורגשים בטלוויזיה...
בתודה מראש
אסף
אשמח לקבל מידע לגבי איכות שידור ומה ההבדלים אם יש בכלל בין יס להוט ואם הם בכלל מורגשים בטלוויזיה...
בתודה מראש
אסף
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
האיכות של יס יותר טובה משמעותית בממירים הרגילים, יש להם יותר כוח עיבוד תמונה מלממירים של הוט.
הממירים הרגילים של הוט לעומת זאת - עד דאוקסיס לפי מה שהבנתי - בעלי כוח עיבוד תמונה חלש ביותר שמוציא איכות די רעה.
ממיר רגיל של יס (31000S) נגד ממיר רגיל טוב של הוט (דאוקסיס או THOMSON, תקנו אותי בבקשה) מוציאים את איכות די דומה באותה טלוויזיה, אם כי יש לאמר שקצב השידור (BITRATE) של יס הוא 1.5MB עד ל-2.5MB ובמקרים אחרים (בערוצים הפנימיים של יס) עד ל-3MB, הוט משדרים מ-1.5MB עד 3MB, תקנו אותי אם אני טועה כי מלבד הנתונים של יס אין לי מושג על הנתונים של הוט.
אה ויש לציין ששתי החברות משתמשות באותו תקן PAL, כלומר 576i.
הממירים הרגילים של הוט לעומת זאת - עד דאוקסיס לפי מה שהבנתי - בעלי כוח עיבוד תמונה חלש ביותר שמוציא איכות די רעה.
ממיר רגיל של יס (31000S) נגד ממיר רגיל טוב של הוט (דאוקסיס או THOMSON, תקנו אותי בבקשה) מוציאים את איכות די דומה באותה טלוויזיה, אם כי יש לאמר שקצב השידור (BITRATE) של יס הוא 1.5MB עד ל-2.5MB ובמקרים אחרים (בערוצים הפנימיים של יס) עד ל-3MB, הוט משדרים מ-1.5MB עד 3MB, תקנו אותי אם אני טועה כי מלבד הנתונים של יס אין לי מושג על הנתונים של הוט.
אה ויש לציין ששתי החברות משתמשות באותו תקן PAL, כלומר 576i.
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
^ כפי שאמרתי אני לא ממש מומחה בממירים של הוט, אני ממליץ לך לחפש שירשורים דומים כאן או בקהילות אחרות על האיכות בממירים השונים ותחליט בעצמך.
למרות שלדעתי THOMSON הוא הכי איכותי כי הוא משומש גם להוטHD אלא אם כן רק להוטHD, אם כך אז דאוקסיס, הוא הממיר הרגיל שמשומש גם למג'יק, ממיר שאני ממליץ לך אם אתה רוצה הוט.
אבל שוב, הממשק והאיכות של יס מתעלים על זה של הוט... אם כי היס מקס מציע עיבוד תמונה הרבה יותר טוב משל היס הרגיל(!) ויכולות הקלטה וטריקפלי גם בשידורי חיים, ממליץ עליו אם אתה מכוון על שידורים רגילים.
למרות שלדעתי THOMSON הוא הכי איכותי כי הוא משומש גם להוטHD אלא אם כן רק להוטHD, אם כך אז דאוקסיס, הוא הממיר הרגיל שמשומש גם למג'יק, ממיר שאני ממליץ לך אם אתה רוצה הוט.
אבל שוב, הממשק והאיכות של יס מתעלים על זה של הוט... אם כי היס מקס מציע עיבוד תמונה הרבה יותר טוב משל היס הרגיל(!) ויכולות הקלטה וטריקפלי גם בשידורי חיים, ממליץ עליו אם אתה מכוון על שידורים רגילים.
המימיר הרגיל של YES הכסוף הוא מימיר מעולה האיכות בSD שלו מציונית היה לי אותה כמה שנים
והאיכות בשידורים היתה מעולה בערוצי הסדרות YES 1-2-3-4
היתה איכות טובה מאוד יחסית לSD
המלצתי היא הממימיר של YES
YES מובלים באיכות התמונה במרמירים^_^
והאיכות בשידורים היתה מעולה בערוצי הסדרות YES 1-2-3-4
היתה איכות טובה מאוד יחסית לSD
המלצתי היא הממימיר של YES
YES מובלים באיכות התמונה במרמירים^_^