which android phone should i buy?

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73378
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #1 

hi guys

sorry about the english but im still in thailand and decided to buy an android phone. i have a few qustions cuz i havnt been updating for 2 months:

1. should i buy now? isnt there suppose to be new wave of phones soon - the one with dual core cpu?

2. if not - what is the best one to get now?

i thought about the galaxy S or desire HD - what do you think?

i had the old galaxy and i was unhappy with it - samsung wouldnt let us upgrde even to ver 1.6 so im a little bit affreid about buying another samsung phone. i do know that HTC is better at costumer support - right?

i dont need hardware keyboard - i do need good battery life, good speaker and i really prefer HDMI output. please dont send me to read reviews - i dont have the time for it in here.

thankes in advance (Y)

btw - dows all the new android phone can play MKV?

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2886
נתן תודות: 76 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

שליחה #2 

1. אם תחכה לדבר הבא בתחום הטכנולוגיה לא תקנה יותר כלום, אני מניח שאתה מבין את זה
2. שני הדגמים שציינת אכן משובחים וכל אחד מהם יכול להיות בחירה טובה בפני עצמו.
הבעיה מתחילה בכך שאין מכשיר מושלם, כאשר לכל אחד יש את היתרונות והחסרונות שלו.
אני יודע שאתה לא רוצה לקרוא סקירות, אבל אם אתה בא מס' דגמים בודדים. כדאי שתסתכל על המפרטים שלהם http://www.phonearena.com
משם אתה יכול להבין בקלות שאם זמן סוללה חשוב לך, אז ל-DESIRE HD יש חסרון רציני בדמות מחצית מזמן הסוללה שיש לסמסונג בדיבור ובהמתנה.
לעומת זאת, למשל אם פלאש חשוב לך אז הסמסונג לא כולל אחד.

אם מה שאמרת לגבי השדרוג של הסמסונג נכון גם לגבי הגלקסי החדש ולא יהיה ניתן להתקין עליו גרסאות מתקדמות אז HTC עדיף.
קובי

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #3 

nokobik כתב:1. אם תחכה לדבר הבא בתחום הטכנולוגיה לא תקנה יותר כלום, אני מניח שאתה מבין את זה
2. שני הדגמים שציינת אכן משובחים וכל אחד מהם יכול להיות בחירה טובה בפני עצמו.

yes - but if its around the corner - lets sat 1-2 months, then its diffrent. sombody know when will the new models will arrive?
הבעיה מתחילה בכך שאין מכשיר מושלם, כאשר לכל אחד יש את היתרונות והחסרונות שלו.
אני יודע שאתה לא רוצה לקרוא סקירות, אבל אם אתה בא מס' דגמים בודדים. כדאי שתסתכל על המפרטים שלהם http://www.phonearena.com
משם אתה יכול להבין בקלות שאם זמן סוללה חשוב לך, אז ל-DESIRE HD יש חסרון רציני בדמות מחצית מזמן הסוללה שיש לסמסונג בדיבור ובהמתנה.

half? really? so why pepole recomend it?! 8O
לעומת זאת, למשל אם פלאש חשוב לך אז הסמסונג לא כולל אחד.

אם מה שאמרת לגבי השדרוג של הסמסונג נכון גם לגבי הגלקסי החדש ולא יהיה ניתן להתקין עליו גרסאות מתקדמות אז HTC עדיף.

are you asking or saying? cuz i know it was true in my ls galaxy - i dont know if its true in the new model.
...

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #4 

sombody? anybody? :(

if im going on the gaglaxy - does the gps bug got fixed? does it play MKV? will it get an official 2.2 update fr0m samsung?

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2886
נתן תודות: 76 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

שליחה #5 

HTC משחררים דגמים חדשים בקצב מטורף, פשוט אי-אפשר לעמוד בזה.

זמן הסוללה של ה-DESIRE מקביל ל-3GS. זה זמן לא מרשים אבל סביר כנראה.
מעבר לכך, זה אמור להיות מכשיר מעולה.

יצא עדכון ל-2.2
http://www.engadget.com/2010/10/15/gala ... ickle-out/
קובי

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #6 

ערן,
2 המכשירים הם מכשירים מצויינים.
לגלאקסי S יש בעיה ב-GPS (לא לכולם) בגירסה 2.1 ויצא מתישהו Update 1 שתיקן את זה (שוב, לא לכולם), אחי קיבל השבוע את ה-Vibrant עם Update ועדיין יש לו בעיה עם ה-GPS.
אני מניח שבגירסה 2.2 שאמורה לצאת בנובמבר (אוטוטו) זה כבר יתוקן.
המסך משאיר אותך עם פה פעור, פשוט כך ובהשוואה מול האייפון 3G שלי, זו בכלל לא תחרות (לא בדקתי מול האייפון 4 שיש לו מסך הרבה יותר טוב מאשר שלי).
אם כבר אתה מעדיף גלאקסי S, תחפש את ה-i9000 ולא את האחרים, כי למכשיר הזה יש קהילת מפתחים קצת יותר מפותחת מהשניים האחרים (וגם מצלמה קדמית, אם זה חשוב לך).
לא אהבתי את הפלסטיק העוטף את המכשיר, שנותן הרגשה זולה, אבל גם גורם למכשיר להיות קל מאוד.
כתבת לי בפרטי לגבי הבעיה שלי עם סמסונג, אז אני יכול לומר לך בפה מלא שאחרי שבוע של משחקים עם הגלאקסי S, אני אישית מאד מרוצה, הבעיה שלי היתה יותר עם הדגמים הישנים.
המכשיר (לפחות לפי הנתונים) תומך בניגון MKV.

ל-Desire HD, כמו שכתבו פה, יש סוללה חלשה יחסית (לשאלתך, עוד לא הזמנתי, החלטתי לחכות הפעם שאנשים אחרים יתנסו במכשיר).
ה-Spec שלו מדהים, המסך גדול יותר משל הסמסונג - 4.3" מול 4".
הבדל נוסף ביניהם הוא הממשק שמעל האנדרואיד, בסמסונג יש את ה-TouchWiz וב-HTC יש את ה-Sense UI בגרסתו החדשה, אישית אני מעדיף את ה-Sense.
ל-HTC יש פלאש למצלמה, הגוף שלו מסיבי ובנוי היטב מאלומיניום Unibody.
הוא מגיע מראש עם אנדרואיד 2.2 (לא תצטרך לדאוג לעברית, היא מובנית) ועם מפות מובנות (ללא צורך ב-DATA) של TomTom.
הערה:
כל מה שאני כותב על ה-HD הוא ממה שאני קורא ורואה בביקורות, עדיין לא התעסקתי עם המכשיר!!!

שורה תחתונה, לא משנה מה תבחר, אתה לא יכול ליפול פה.
גש לחנות, תנסה את שניהם (לא כולם מסתדרים עם מכשיר עם מסך 4.3") ותבחר את מה שהכי נוח לך.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #7 

משהו חשוב שעכשיו גיליתי.
למכשיר ה-desire HD יש הגנה מפני Root ברמת החומרה.
זה אומר שתוכל לעשות Root, אבל בכל פעם שתעשה Restart המכשיר ישחזר את הקבצים המקוריים.
זה אומר שלא ניתן להתקין רומים ובכלל לעשות את כל מה ש-Root נותן לנו.

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2805
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #8 

theAman,
אף על פי ש ה Desire HD מגיע עם 2.2 אני לא חושב שניתן להגיד שיש לו תמיכה בעברית בעיקר מכיוון שאין לו תיקון ל RTL, כלומר הספרות יהיו הפוכות והשילוב של מספרים, עברית ואנגלית לא יהיה טוב באופן כללי. אני מניח שזה יפתר מתישהו בעתיד. בנוסף, הפעם HTC הלכו על הגנת ROOT חומרתית כך שזה לא יהיה כל כך קל כמו בדגמים הקודמים של HTC.

לגבי הממשק, אני לא מצליח להבין אנשים שבוחרים מכשיר לפי ממשק. יש כל כך הרבה ממשקים טובים (כמו ה LauncherPro ו ADW). למה זה משנה מה הממשק המקורי שאיתו מגיע המכשיר? חוץ מזה שאם אתה ממש מתעקש, המפתחים ב XDA עובדים על המרה של ה Sense UI מה Desire HD ל Galaxy S. אני מניח שעוד נשמע על זה בקרוב. (למרות שבסופו של דבר ההמרות האלה פחות טובות על המכשיר המומר מאשר על המכשיר המקורי).

לגבי ה Galaxy S, הוא מריץ MKV ישר מהאריזה. (אחד היחידים) וקהילת מפתחים מדהימה. איזה בעיות אחיך חווה עם ה GPS? יש בפורום עוד בחור שמתלונן על ה GPS במכשיר שלו... אני באופן כללי די מרוצה.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #9 

eagle75,

בדיוק כתבתי בהודעה לפניך על ההגנה החומרתית של ה-Desire HD, לפחות מבחינתי זה One Big No No, ואם לא תהיה פריצה, זו בהחלט סיבה מספיק טובה בשבילי לוותר על המכשיר (בצער רב יש לומר).

לגבי ממשק, יש אנשים שלא מתעסקים עם פריצות ורומים ושאר ירקות ולכן מה שהם רואים זה הממשק היחידי שבו הם יוכלו להשתמש וזו בעצם החוויה שלהם מהמכשיר.
לי זה לא כזה משנה, אבל ציינתי את זה בכל זאת, שיהיה ל-Huber את כל המידע.

אמרתי ואני שוב אומר, הגלאקסי S הוא מכשיר מדהים.

לגבי ה-GPS, אני אפתח הודעה בשרשור השני, לא נערבב פה בין ההודעות.

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

כנראה שלקח לי יותר מדי זמן לרשום את ההודעה שלי. :-) ככה זה כשיש תינוקת שבוכה ברקע.

לגבי הממשק, כדי להתקין ממשק אחר לא צריך לפרוץ את המכשיר, מורידים מהמרקט LauncherPro או ADW ומתקינים. אגב ראית את הממשק 3D החדש שאמור לצאת ל ADW? פשוט מדהים.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #11 

eagle75 כתב:כנראה שלקח לי יותר מדי זמן לרשום את ההודעה שלי. :-) ככה זה כשיש תינוקת שבוכה ברקע.

לגבי הממשק, כדי להתקין ממשק אחר לא צריך לפרוץ את המכשיר, מורידים מהמרקט LauncherPro או ADW ומתקינים. אגב ראית את הממשק 3D החדש שאמור לצאת ל ADW? פשוט מדהים.
...
תינוקת זה טוב :)

אני עדיין לא בקיא בכל רזי האנדרואיד, אני עוד לא יודע מה צריך פריצה ומה לא, אז תסלח לי מראש (ככה זה כשאין מכשיר ביד).

לא עוד לא ראיתי את הממשק של ADW, אני אחפש אותו. (Y)

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #13 

...

Not Found, Error 404

The page you are looking for no longer exists.

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

נסיון נוסף:
http://androidspin.com/2010/10/27/new-a ... ngerbread/

מוזר הוא הופך לי את ה "fr0m" ל "fr0m" . אני לא מצליח לקשר את הכתובת כמו שצריך...

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

זו מתיחה? גם בהודעה החדשה הוא הפך לי את ה "o" (האות באנגלית) ל "0" (הספרה).....
תנסה ללחוץ על הלינק ולשנות בעצמך... מצטער.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #16 

אל תצטער, זה סקריפט של האתר שמשנה מחרוזות מסויימות.
תודה.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #17 

אין לי הרבה זמן פנוי, אז רק לתקן שבמכשיר ה G2 ובמכשיר הדייזיר HD ההגנה היא תוכנתית לגמרי ולא חומרתית (כמו במכשירי מוטורולה) וזה למרות ההצהרה (הלא נכונה) של חברת T-Mobile שמוכרת את ה G2. זה אומר שהרשאות הרוט יגיעו בקרוב מאוד (יש כבר אפשרות לקבל הרשאות רוט חלקיות על מכשיר הדייזיר HD כבר היום)....מסכים עם אבי לגבי החיבה שלו לחברת HTC על פני חברת סמסונג וגם לגבי זה שממשק הסנס UI לדעת רוב האנשים הוא יפה ונוח יותר מזה של הגלקסי (ה TouchWiz)...בסוף זה כמובן עניין של טעם וריח

זה אומנם נכון שתוך זמן קצר תמיד משוחררים רומים שעושים פורטינג ממכשיר אחד למכשיר השני (נניח מהדייזר HD לגלקסי S) אבל לעולם זה לא יהיה מושלם כמו המקור. אני לעיתים עובד עם הרום של מכשיר הדייזיר (עם ה Sense Ui שלו) על הנקסוס שלי ולא יעזור כלום זה עדיין לא אותו הדבר כמו אותו הרום על מכשיר דייזיר מקורי. בקשר לעברית, מדויק לגמרי שכרגע אין תמיכה ביישורי טקסט לעברית על המכשיר הדייזיר HD

אגב, הדבר שהכי מציק לי בגלקסי S הוא שחלק מהאנשים גרמו למכשיר שלהם לההפך ללבנה בגלל איזה בעייה של סמסונג עצמה

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #18 

אריה, גם לי אין הרבה זמן פנוי, אבל אתה לא יכול לזרוק משפט כמו:
אז רק לתקן שבמכשיר ה G2 ובמכשיר הדייזיר HD ההגנה היא תוכנתית לגמרי ולא חומרתית (כמו במכשירי מוטורולה) וזה למרות ההצהרה (הלא נכונה) של חברת T-Mobile שמוכרת את ה G2. זה אומר שהרשאות הרוט יגיעו בקרוב מאוד (יש כבר אפשרות לקבל הרשאות רוט חלקיות על מכשיר הדייזיר HD כבר היום)
...
ולברוח...
אתה בטוח בזה?
כי כבר השלמתי עם זה שאני לא מביא את ה-Desire HD.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #19 

i can get the galaxy s in here for around 2100nis - good price?

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #20 

ערן, באיזו חברה סלולרית אתה?
אם בפלאפון, יש קצת בעיות עם ה-i9000 (מבחינת תדרים).

2100 נשמע בסדר בסה"כ.
לא הכי זול שראיתי אבל לא רע.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”