על מה הולך 95% מתעבורת האינטרנט בקנדה? רמז, זה לא פורנו
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46396
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
אז אחרי שראינו כי 20% מתעבורת האינטרנט ב US הולכת לטובת Netflix, אתם יודעים על מה הולך 95% מתעבורת האינטרנט בקנדה? לא פורנו, אלא גם תעבורת Netflix.
כן כן, לפי הדוח שהפיק ארגון sandvine עבור סתיו 2010, 95% מתעבורת האינטרנט בקנדה מנוצלת לטובת תכני Netflix להורדה. יש לציין כי חברת Netflix מציעה תוכנית Streaming Only בקנדה, ללא דואר של מדיות ונדמה שהשירות גורף הצלחה גבוהה.
כן כן, לפי הדוח שהפיק ארגון sandvine עבור סתיו 2010, 95% מתעבורת האינטרנט בקנדה מנוצלת לטובת תכני Netflix להורדה. יש לציין כי חברת Netflix מציעה תוכנית Streaming Only בקנדה, ללא דואר של מדיות ונדמה שהשירות גורף הצלחה גבוהה.
לקרוא ולקנא.
מתי אצלנו?
אני זוכר שלפני כ-11 שנה, כשייסדתי את ה-HTPC הראשון שלי והתחלתי להוריד סרטים, הנחתי שתוך כ-3 שנים כבר אוכל להשכיר אונליין ובצורה חוקית את כל התכנים שבעולם.
אז הנחתי...
מתי אצלנו?
אני זוכר שלפני כ-11 שנה, כשייסדתי את ה-HTPC הראשון שלי והתחלתי להוריד סרטים, הנחתי שתוך כ-3 שנים כבר אוכל להשכיר אונליין ובצורה חוקית את כל התכנים שבעולם.
אז הנחתי...
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
מטורף. כדאי לציין שמדובר על תעבור בפריים טיים (8-10 בלילה).
בקנדה קר ושירותי ההזמנות בסגנון vod לא מאוד מפותח ביחס ליכולות הרשת.
בקנדה קר ושירותי ההזמנות בסגנון vod לא מאוד מפותח ביחס ליכולות הרשת.
בקנדה יש VOD לכל חברות הכבלים - ובאיכות HD. כך שלא ברור מה "לא מפותח"
לגבי "קר בקנדה": נחמד שאתה מכניס את כל איזורי האקלים במדינה השניה בגודלה בעולם תחת ההגדרה הזו.
במטרופולין הגדול בקנדה - איזור טורונטו עם 6 מליון תושבים, הטמפ' הממוצעת לאורך השנה היא בערך 2 מעלות פחות מניו יורק ודומה לטמפ' בכל איזור צפון החוף המזרחי של ארה"ב בו מתגוררים עשרות מליוני תושבים.
אז כן, למי שקר בניו יורק יהיה גם קר בטורנטו.
במטרופולין וונקובר החורף לא הרבה יותר קר מאשר בארץ ולפעמים, לא בכל שנה, יש יום או יומיים של שלג בכל החורף.
במטרופולין הגדול בקנדה - איזור טורונטו עם 6 מליון תושבים, הטמפ' הממוצעת לאורך השנה היא בערך 2 מעלות פחות מניו יורק ודומה לטמפ' בכל איזור צפון החוף המזרחי של ארה"ב בו מתגוררים עשרות מליוני תושבים.
אז כן, למי שקר בניו יורק יהיה גם קר בטורנטו.
במטרופולין וונקובר החורף לא הרבה יותר קר מאשר בארץ ולפעמים, לא בכל שנה, יש יום או יומיים של שלג בכל החורף.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אף אחד לא עשה סטטיסטיקה על ניו יורק , אבל עם כל הכבוד למונטריאול, היא ממש אבל ממש לא ניו יורק.
הקור בחורף במקומות כמו קוובק לא ממש משאיר המון פעילויות אפשריות...
הקור בחורף במקומות כמו קוובק לא ממש משאיר המון פעילויות אפשריות...
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
נו אז 25 אנשים בקנדה רואים נטפליקס בשעה 8 בלילה.... 
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
עופר, תוסיף את העובדה שהורדות מדווחות על ידי הספקים ומקבלים התראות על הורדות לא חוקיות.
כמובן שבמקרה כזה של אלטרנטיבה במחיר ושירות טוב תתקבל בברכה. רואים את זה בסטטיסטיקות שפורסמו.
אם חושבים שבישראל זה יעבוד זו השערה פרועה יחסית, אם מקובלת נורמה של הורדות, יהיה קשה לקבל רעיון אחר או נורמה אחרת. אלא אם כן החלופה (כמו בקנדה) תיתפס בעיני הגולשים שמורידים כחלופה טובה יותר (עלות תועלת). ז"א: הסנקציה צריכה להיות כואבת והחלופה בתשלום צריכה להיות אטרקטיבית יותר.
כמובן שבמקרה כזה של אלטרנטיבה במחיר ושירות טוב תתקבל בברכה. רואים את זה בסטטיסטיקות שפורסמו.
אם חושבים שבישראל זה יעבוד זו השערה פרועה יחסית, אם מקובלת נורמה של הורדות, יהיה קשה לקבל רעיון אחר או נורמה אחרת. אלא אם כן החלופה (כמו בקנדה) תיתפס בעיני הגולשים שמורידים כחלופה טובה יותר (עלות תועלת). ז"א: הסנקציה צריכה להיות כואבת והחלופה בתשלום צריכה להיות אטרקטיבית יותר.
Vocare Ad Regnum
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
TANDBERG, אתה מודע לזה שאחד מהמיתוסים המקובלים ביותר בארץ - מיתוס שאין לו שום קשר למציאות דרך אגב, הוא שתופעת הפיראטיות בארץ נפוצה יותר מאשר בשאר העולם?
למעשה אחוז הפירטיות אצלנו נמוך יותר מהממוצע המערב אירופאי ולא כל כך רחוק מזה של הקנדים (33% לעומת 29%). אלו דרך אגב לא הנתונים שלי אלא של ה BSA שהוא ארגון שיש לו מסורת של דיווחים היסטריים וניפוח עובדות, כך שאני בטוח שהאחוז האמיתי הרבה יותר נמוך. http://portal.bsa.org/globalpiracy2009/ ... dy2009.pdf
בקיצור, אנחנו כעם לא כאלו גנבים גדולים כפי שמציגים אותנו. אנחנו בטח גונבים הרבה פחות מהצרפתים (40%), ספרדים (42%) ושלא לדבר על האיטלקים המצדיקים את המוניטין שלהם עם אחוז פיראטיות של לא פחות מ 49%.
למעשה אחוז הפירטיות אצלנו נמוך יותר מהממוצע המערב אירופאי ולא כל כך רחוק מזה של הקנדים (33% לעומת 29%). אלו דרך אגב לא הנתונים שלי אלא של ה BSA שהוא ארגון שיש לו מסורת של דיווחים היסטריים וניפוח עובדות, כך שאני בטוח שהאחוז האמיתי הרבה יותר נמוך. http://portal.bsa.org/globalpiracy2009/ ... dy2009.pdf
בקיצור, אנחנו כעם לא כאלו גנבים גדולים כפי שמציגים אותנו. אנחנו בטח גונבים הרבה פחות מהצרפתים (40%), ספרדים (42%) ושלא לדבר על האיטלקים המצדיקים את המוניטין שלהם עם אחוז פיראטיות של לא פחות מ 49%.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
Netflix לא משווקים גם כותרי פורנו?...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
בתור אחד שמסתובב יחסית הרבה בקנדה, קוויבק ו / מונטראל זה לא טורונטו. בטורנטו אמנם קר (מאוד) בחורף עם זה גם חם (דיי) בקיץ.oferlaor כתב:אף אחד לא עשה סטטיסטיקה על ניו יורק , אבל עם כל הכבוד למונטריאול, היא ממש אבל ממש לא ניו יורק.
הקור בחורף במקומות כמו קוובק לא ממש משאיר המון פעילויות אפשריות......
קוויבק לעומת זאת - קר שם הרבה יותר (יותר קרוב לקוטב)
בברכה קובי כהן
jaksirak כתב:בתור אחד שמסתובב יחסית הרבה בקנדה, קוויבק ו / מונטראל זה לא טורונטו. בטורנטו אמנם קר (מאוד) בחורף עם זה גם חם (דיי) בקיץ.oferlaor כתב:אף אחד לא עשה סטטיסטיקה על ניו יורק , אבל עם כל הכבוד למונטריאול, היא ממש אבל ממש לא ניו יורק.
הקור בחורף במקומות כמו קוובק לא ממש משאיר המון פעילויות אפשריות......
קוויבק לעומת זאת - קר שם הרבה יותר (יותר קרוב לקוטב)...