איך משתפים את ה xtreamer עם כונן רשת (יותר נכון HDD שמחובר לראוטר)?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
בוננזה פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 655

שליחה

שלום,

יש לי נתב TP-Link 1043 שחיברתי אליו HDD חיצוני (USB) והיגדרתי אותו לשיתוף ברשת הביתית שלי (קל בצורה מדהימה!!).
בכדי להיכנס אליו אני צריך לפתוח דפדפן, להזין את ה-IP של הראוטר ואז ניתח חלון בו אני צריך להזין שם משתמש וסיסמא והופלה יש לי כונן רשת!

הבעיה היא שאין לי מושג איך עושים את זה דרך ה-xtreamer, הרי אין לו דפדפן.
מישהו יכול לעזור??

תודה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46461

שליחה

תקיש את כתובת ה IP של המזרימדיה בדפדפן ואז תוכל להגדיר את השיתופים השונים בקלות.
אני יודע כי ניתן להגדיר כך שיתופי NFS, אני לא בטוח לגבי SMB (כפי שהנתב שלך מאפשר). תנסה ותדווח.

בוננזה פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

הי זיו,

בסקירה שלך http://hometheater.co.il/p1.article0161 ... 4-Xtreamer ציינת שניתן לשתף SMB ואפילו בקלות..

ציטוט
"ה-Xtreamer ניתן להגדרת עבודה מול שרתי SMB, NFS או UPnP. גילוי ה-SMB נעשה בצורה קלה פשוט על ידי ניווט ב-WORKGROUP. "

ניסיתי להיכנס לממשק ה-WEB ולא הבנתי איך אני עושה את השיתוף, האם התכוונת להגדיר אותו כאילו זה NFS?

תודה על העזרה.
אלון

בוננזה פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

אופס..
עכשיו שיחקתי דרך ממשק ה-WEB בהגדרות של workgroup בניסיון נואש לראות את הכונן ברשת ועכשיו נעלמה לי הגישה לקבצים שעל המחשב הנייד.
אני נכנס ב-X לרשת ולא מופיע לי workgroup כלל.
אני מרגיש טמבל :oops:
:מבולבל:

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46461

שליחה

בוננזה,
הכוונה במשפט שלי הייתה שניתן לגלות שיתופים ברשת בקלות, כלומר המזרימדיה מחפש בעצמו אחר שיתופים אשר מכילים תוכן.
את החיפוש עושים דרך בחירה ב WORKGROUP וניווט מתאים, לא דרך ממשק ה WEB אשר משמש בין היתר להגדרת שיתופים קבועים על מנת לחסוך ניווט.

בוננזה פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

סבבה, אז דרך ה-workgroup לא מצאתי את הכונן שמחובר לראוטר.
מצד שני, עכשיו לאחר ששיחקתי בהגדרות דרך WEB כלל לא מופיע לי האופציה של Workgroup.. :roll:
1. איך אני מחזיר את המצב לקדמותו ללא שיחזור הגדרות יצרן וקינפוג מחדש?
2. איך בכל זאת אני יכול למצוא את ה HDD אשר מחובר לראוטר דרך ה-XT?

תודה.

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”