מהירות העברת קבצים
כשאני רוצה להעביר סרט מהמחשב לכונן הפנימי שמותקן ב c200 זה לוקח בערך 20 דקות לקובץ של 8g.
המהירות נשארת פחות או יותר אותו הדבר בין אם אני מעביר תוכן ישירות עם כבל רשת מהמחשב לסטרימר או מעביר אלחוטית מהמחשב שמחובר אלחוטית לראוטר ומשם קווית לסטרימר.
יש דרך מהירה יותר להעביר קבצים?
המהירות נשארת פחות או יותר אותו הדבר בין אם אני מעביר תוכן ישירות עם כבל רשת מהמחשב לסטרימר או מעביר אלחוטית מהמחשב שמחובר אלחוטית לראוטר ומשם קווית לסטרימר.
יש דרך מהירה יותר להעביר קבצים?
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
זה שאתה אומר שהמהירות זהה אלחוטית וקווית זה מפתיע, בד"כ זה שונה משמעותית.
אני עובד עם שיתוף SMB עם כבל רשת והעברה של קובץ כזה לוקחת לי כ-15 דקות, כלומר כ-9-10MB לשניה.
בשיתוף NFS אתה אמור לקבל מהירות העברה גבוהה בכ-30%, אבל הרבה חברי פורום טוענים שהקנפוג והעבודה עם חלונות, לא פשוטה בכלל. למרות זאת, יש מספר חברי פורום שעובדים כך וטוענים שזו הדרך היעילה ביותר, גם להעברה של תכנים וגם להזרמה של תכנים טובעניים.
אני עובד עם שיתוף SMB עם כבל רשת והעברה של קובץ כזה לוקחת לי כ-15 דקות, כלומר כ-9-10MB לשניה.
בשיתוף NFS אתה אמור לקבל מהירות העברה גבוהה בכ-30%, אבל הרבה חברי פורום טוענים שהקנפוג והעבודה עם חלונות, לא פשוטה בכלל. למרות זאת, יש מספר חברי פורום שעובדים כך וטוענים שזו הדרך היעילה ביותר, גם להעברה של תכנים וגם להזרמה של תכנים טובעניים.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
על רשת 100MBIT אתה אמור להגיע ל11~12 MBYTE לשנייה.
לפי מה שאתה מתאר אתה מעביר ~6MBYTE לשנייה בדוק הגדרות, נסה לראות בTASKMANAGER בחוצץ NETWORKING מה קורה ?
נסה למשוך/להעביר למחשב שלישי ולראות כמה את משיג שם.
ייתכן שהמחשב הנותן בעייתי.
לפי מה שאתה מתאר אתה מעביר ~6MBYTE לשנייה בדוק הגדרות, נסה לראות בTASKMANAGER בחוצץ NETWORKING מה קורה ?
נסה למשוך/להעביר למחשב שלישי ולראות כמה את משיג שם.
ייתכן שהמחשב הנותן בעייתי.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לי נראה שמה שמגביל אותך במקרה שלך זה מהירות הגישה והכתיבה לדיסק של ה c200 עצמו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
הצלחתי להגיע למהירות של ל11~12 MBYTE לשנייה, אבל עדיין זה איטי...
להעביר סרט bluray מלא לוקח שעה בערך, אני מאמין שאם הייתה אפשרות ל usb זה היה הרבה יותר מהר?
יש איזשהו פיתרון שלא דורש להוציא את הדיסק מהסטרימר כדי להעביר במהירות?
ד"א מדובר ב WD 1T 64MB Green
להעביר סרט bluray מלא לוקח שעה בערך, אני מאמין שאם הייתה אפשרות ל usb זה היה הרבה יותר מהר?
יש איזשהו פיתרון שלא דורש להוציא את הדיסק מהסטרימר כדי להעביר במהירות?
ד"א מדובר ב WD 1T 64MB Green
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
זה אומנם לוקח המון זמן כי מדובר על הרבה תוכן, אבל מהירות ההעברה שלך כרגע טובה מאוד, כפי שרשמתי בשיתוף NFS תוכל להגיע למהירויות גבוהות יותר.
בכל מקרה, הרבה משתמשים היו מתחלפים איתך, כבר שמעתי על מהירויות העברה נמוכות בהרבה...
בכל מקרה, הרבה משתמשים היו מתחלפים איתך, כבר שמעתי על מהירויות העברה נמוכות בהרבה...
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
+1 11-12 זה מהירות מעולה לרשת 100.
ובמקרה שלך זה מה יש....
ובמקרה שלך זה מה יש....
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!