שרשור התחדשתי-טושיבה XV733
טוב, הסתיים מבחינתי התהליך המייגע של בחירת המסך.
רציתי מסך בגודל 46-50 לישיבה במרחק של כ3.5 מטר.
עקב חלון גדול מאוד שיש ליד המסך הלכתי לכיוון של LCD, חיפשתי fhd עם 100MH מחברה מוכרת ובמחיר נמוך יחסית.
לאחר אי אלו חפירות שלי בכל מיני אולמות תצוגה ולאחר ששמתי את עיני על הסמסונג C650, נפל לי האסימון, לא צריך ללכת אחרי העדר.
בעוד ששאר מסכי ה-LCD שראיתי בגודל 46 אינץ' ועם מעבד של 100MHZ עלו סדר גודל של 8K הצלחתי לקנות את הטלוויזיה הזו של טושיבה עם המאפיינים הללו בהרבה פחות (או קצת יותר מ-5K).
נכון, ייבוא מקביל אבל ההפרש היה כמעט 30% במחיר ולדעתי זה פשוט טירוף לשלם כלכך הרבה יותר(לא ניכנס לזה כאן...) על אותו מוצר.
לאחר שבוע איתה, אני מאוד מאוד מאוד מרוצה .
את שידורי הDTT היא קולטת טוב יותר מממיר ה APEX שרכשתי והאיכות דיי טובה.
קבצי bluray מהמחשב נראים פשוט מהמם.
ספורט עדיין לא יצא לי לראות כי אני לא מחובר לכבלים.
משחקים בPS3 נראים מציאותיים מתמיד.
בסה"כ, אני חושב שהשוק מציע לנו קצת יותר מ-samsung ו-sony שזה מירב ההמלצות שרצות כאן בפורום.
אני אנסה לצרף קצת תמונות של המסך אבל קחו בחשבון שבצילום יש "אפקט טאפט" כזה שלא קיים במציאות, אין לי מושג למה, במציאות, איכות התמונה הרבה יותר טובה.
רציתי מסך בגודל 46-50 לישיבה במרחק של כ3.5 מטר.
עקב חלון גדול מאוד שיש ליד המסך הלכתי לכיוון של LCD, חיפשתי fhd עם 100MH מחברה מוכרת ובמחיר נמוך יחסית.
לאחר אי אלו חפירות שלי בכל מיני אולמות תצוגה ולאחר ששמתי את עיני על הסמסונג C650, נפל לי האסימון, לא צריך ללכת אחרי העדר.
בעוד ששאר מסכי ה-LCD שראיתי בגודל 46 אינץ' ועם מעבד של 100MHZ עלו סדר גודל של 8K הצלחתי לקנות את הטלוויזיה הזו של טושיבה עם המאפיינים הללו בהרבה פחות (או קצת יותר מ-5K).
נכון, ייבוא מקביל אבל ההפרש היה כמעט 30% במחיר ולדעתי זה פשוט טירוף לשלם כלכך הרבה יותר(לא ניכנס לזה כאן...) על אותו מוצר.
לאחר שבוע איתה, אני מאוד מאוד מאוד מרוצה .
את שידורי הDTT היא קולטת טוב יותר מממיר ה APEX שרכשתי והאיכות דיי טובה.
קבצי bluray מהמחשב נראים פשוט מהמם.
ספורט עדיין לא יצא לי לראות כי אני לא מחובר לכבלים.
משחקים בPS3 נראים מציאותיים מתמיד.
בסה"כ, אני חושב שהשוק מציע לנו קצת יותר מ-samsung ו-sony שזה מירב ההמלצות שרצות כאן בפורום.
אני אנסה לצרף קצת תמונות של המסך אבל קחו בחשבון שבצילום יש "אפקט טאפט" כזה שלא קיים במציאות, אין לי מושג למה, במציאות, איכות התמונה הרבה יותר טובה.
אני רואה שידורים רגילים דרך הממיר המובנה שיש בטלוויזיה, השידור נראה דייי טוב.dodi88 כתב:איך רואים בה SD?...
אין לי כלכך למה להשוות את זה כי לא יצא לי לראות מסכים אחרים שקבלים שידור כזה.
במשחק כדורגל ששודר בערוץ 1 האיכות היתה דיי טובה אבל היו קצת תקיעות במסך, נראה היה שהשחקנים לא זזים והתמונה דיי סטטית, ניסיתי לשחק עם האנטנה ועוד כל מיני עד שהבנתי שזה שידור מהליגה הישראלית וזה שהשחקנים בקושי זזים זה לא פאק של הטלויזיה
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
shlomisa כתב:אני רואה שידורים רגילים דרך הממיר המובנה שיש בטלוויזיה, השידור נראה דייי טוב.dodi88 כתב:איך רואים בה SD?...
אין לי כלכך למה להשוות את זה כי לא יצא לי לראות מסכים אחרים שקבלים שידור כזה.
במשחק כדורגל ששודר בערוץ 1 האיכות היתה דיי טובה אבל היו קצת תקיעות במסך, נראה היה שהשחקנים לא זזים והתמונה דיי סטטית, ניסיתי לשחק עם האנטנה ועוד כל מיני עד שהבנתי שזה שידור מהליגה הישראלית וזה שהשחקנים בקושי זזים זה לא פאק של הטלויזיה...
זה BDRIP , קובץ שנוצר ישירות מדיסק bluray, גודלו 11 ג'יגה הוא משודר למסך ממחשב נייד שמחובר אליו בכבל hdmi. לא ניסיתי לראות אותו מדיסק bluray מקורי אבל כמה יותר טוב מזה זה יכול להיות, לא יודע.matan147 כתב:הסרט אווטר זה סרט בלורי מנגן בלורי או סרט מורד מלא ושאני מתכוון מלא זה לפחות 30-50 גיגה מתחת לזה זה ריפים..
ויש הבדל באיכות התמונה בין ריפים לסרט מלא......
איפה אפשר להשכיר היום סרטי bluray ?
לגבי הרמקולים, זה סט למחשב של altec lansing שפעם אחת חיברתי בסלון והייתי מופתע לטובה מהתוצאה, עד שיהיה תקציב למשהו רציני יותר, זה יותר טוב מהרמקולים של הטלוויזיה.
יש הבדל בין ריפ לסרט מקורי בגלל נפח הדיסק זה מה שאני הבנתי לפחות
אני היתי ממליך לך לקנות נגן בלורי סוני S350
נגן זול וטוב ולהשכיר סרטים מhttp://www.moderntimes.co.il/list_movies.asp?l ... ory_id=430
אני היתי ממליך לך לקנות נגן בלורי סוני S350
נגן זול וטוב ולהשכיר סרטים מhttp://www.moderntimes.co.il/list_movies.asp?l ... ory_id=430