שלום,
אני מחובר דרך MPLS כבלים+נטויזון.
לאחר שנתקעתי עם התוכנה JDownloader בשלב הRECONNECT והרבה
נסיונות של החבר LEE (בהזדמנות זאת תודה רבה לך על ההתמדה )לעזור לי , אני מניח
שהבעיה היא בשינויי IP באם דרך התוכנה\ הנתב\מודם. ניסיתי
להתנתק ולהתחבר מחדש לנתב או למודם ,ניסיתי
ipconfig /release
ipconfig /renew
כלום לא עוזר, ה IP לא משתנה
יש למישהו רעיון איך לשנותו כמשתמש קצה?
תודה
לא הולך, יש הודעת שגיאה אחרי האיתחול ואני לא מקבל IP בכלל.
לגבי http://devices.natetrue.com/macshift/
חילצתי את התוכנה ל C:\macshift
איזה פקודה (RUN\CMD ?) אני אמור לרשום כדי
1-לשנות MAC
2-להחזיר לDEFAULT MAC
תודה
רגע-רגע צעד אחורה...
איך אתה מתחבר היום לאינטרנט? אני מניח שהראוטר שלך מתחבר בחיבור קבוע (לא משתמש בחייגן) לספק האינטרנט שלך (נטויז'ן) ומקבל ממנו כתובת אינטרנט חוקית. אם זה נכון, אז אין חשיבות לשינוי ה MAC של המחשב בפרטי שלך מכיוון שהוא לא משפיע על שום דבר (הוא מקבל כתובת פנימית מהראוטר שלך). נסה לחבר את המחשב ישירות למודם של הוט (לא דרך הראוטר) ותראה האם אתה מקבל IP שונה מזה שקיבלת לפני כן...(אם במקרה אתה משתמש בחייגן כלשהו תוריד חייגן למחשב ותתחבר דרך שימוש בחייגן הזה)
וואלה צודק
אני מחובר מודם>נתב>מחשב. בהוט אני מוגדר עם MPLS ללא חייגן.
בחיבור מודם>מחשב , אני מקבל IP שונה.
אני לא מחובר דרך שום חייגן, אם אבקש חייגן אאלץ לותר על הMPLS וזה אני ממש לא מעוניין.
ועכשיו?
mp3lll כתב:לא תוכל לשנות IP אם אתה עובד בהוט ללא חייגן נקודה.
...
אתה טועה.
אומנם קשה מאוד לשנות IP, אך ישנה שיטה אחת שעובדת תמיד - מנתקים את המודם מהחשמל ומחברים את חיבור ה-RJ45 לכרטיס רשת אחר (לצורך העניין, כדאי שיהיו 2 כרטיסי רשת במחשב).
לאחר שתחזיר אותו לחשמל, הוא יסתנכרן עם IP שונה.
ולמען הסר ספק, אני מחובר דרך הכבלים ב-MPLS.
mp3lll כתב:לא תוכל לשנות IP אם אתה עובד בהוט ללא חייגן נקודה.
...
אתה טועה.
אומנם קשה מאוד לשנות IP, אך ישנה שיטה אחת שעובדת תמיד - מנתקים את המודם מהחשמל ומחברים את חיבור ה-RJ45 לכרטיס רשת אחר (לצורך העניין, כדאי שיהיו 2 כרטיסי רשת במחשב).
לאחר שתחזיר אותו לחשמל, הוא יסתנכרן עם IP שונה.
ולמען הסר ספק, אני מחובר דרך הכבלים ב-MPLS.
...
אני בספק אם מה שאתה אומר נכון נקודה.
המודם לא עובד לפי המק של הכרטיס רשת שלך.
החיבור הוא "טיבעי"| לחלוטין, והמחשב שלך לא רלוונטי כאן.
mp3lll אתה שוב טועה,
עשיתי ניסוי פשוט -למודם שלי יש 2 יציאות USB וRJ45 חיברתי לכל
אחד מהם למחשב ניפרד (בינתיים לא העברתי כרטיס רשת שני למחשב יחיד)
כל מחשב מקבל IP שונה . מכאן שכל כרטיס רשת על אותו מודם יתן IP שונה .
abnatan צודק.
FIRE_WIRE,
אני מניח שהבנת כבר שלא ניתן לשנות כתובת MAC של הראוטר באופן פשוט (לפחות אני לא מכיר דרך כזאת)....
שאלה נוספת לי אלייך והיא למה אתה מעדיף חיבור ללא חייגן (זה החיבור שכולם קוראים לו כאן MPLS משום מה, למרות שלדעתי גם השימוש בחייגן עובד מעל MPLS בפרוטוקל רשת כלשהו) ולא להשתמש בחייגן (שהראוטר מבצע את כל ה reconnects החייגן בשבילך). הרי בסופו של עניין, לדעתי, הספקית שלך יכולה לתעדף אותך רק אם אתה משתמש בחייגן (לא יודע אם זה דבר טוב כי הם גם יכולים לחסום אותך אבל בכל זאת זה המצב). אצלי המעבר לחייגן (כבלים דרך בזק בינלאומי על 16 מגה) הביא לשיפור בקצבי העברה בחיבורים לחו"ל (בעיקר בשעות הערב) לעומת שימוש בחיבור ללא חייגן (חיבור VPN ישיר לספק האינטרנט וקבלת כתובת חוקית)....
לדעתי לא תהיה לספק שלך בעייה להעביר אותך לתקופת נסיון לשימוש בחייגן כך שבסוף, אם תרצה, תוכל לחזור לחיבור הישן שלך או להישאר עם החייגן (ככה אני עשיתי)
FIRE_WIRE כתב:mp3lll אתה שוב טועה,
עשיתי ניסוי פשוט -למודם שלי יש 2 יציאות USB וRJ45 חיברתי לכל
אחד מהם למחשב ניפרד (בינתיים לא העברתי כרטיס רשת שני למחשב יחיד)
כל מחשב מקבל IP שונה . מכאן שכל כרטיס רשת על אותו מודם יתן IP שונה .
abnatan צודק.
...
זה כי אתה מחבר את המטורולה שלך ל 2 יציאות שנות.
זה לא קשור להחלפת IP.
אריה,
משינוי הMAC ירדתי, בקצבים נמוכים (אני על 2.5M ) יש עדיפות ברורה לMPLS באיכות הקו על L2TP במיוחד בנתב שם
כרגע החיבור מוגדר כIP דינמי . אני מדבר מניסיון אישי שלי אבל אולי באמת אנסה שוב חייגן לתקופת ניסיון .
mp3 ,
יכול להיות שאתה צודק, אבל ממודם יחיד אפשר לקבל בו זמנית 2 IP שונים על 2 יציאות שונות.
בכל אופן אנסה מאוחר יותר להעביר כרטיס רשת נוסף כפי שהציע abnatan למחשב יחיד ואדווח.
תוצאות :
-אחרי 3 ימים ניסיון עם חיגן בכבלים (וחזרה לMPLS ) יש הבדל לרעה במהירויות\פינגים\קצב הורדה
לחו"ל גם בבוקר ועוד יותר בערב. לא מצאתי שום יתרון פרט לשימוש נוח בJD
-אחרי חיבור כרטיס רשת נוסף, יש אפשרות לקבל IP שונה בחיבור עם MPLS .תודה אבנתן