התקנתי XBMC Dharma Beta 3 ויש לי כמה שאלות
1 שמתי לב שאין תיקית SKIN בתוכנה
ראיתי שאפשר להוריד סקינים אבל הייתי רוצה להשתמש באחד שאין ברשימת הורדה אבל כן יש לי אותו מגרסה קודמת של התוכנה שהייתה לי, איפה אני שם אותו ?
2 אין לי TV SHOWS, אם אני נכנס להגדרות סקין אז יש אפשרות לבחור מה יופיע בתפריט הראשי ע"י HIDE או לא, האפשרות של TV SHOWS פשוט לא יכולה להיבחר (היא באפור)
3 ראיתי שיש תוסף של מאקו - האם הוא עובד טוב עם הגרסה הנ"ל ואיך אני מתקין אותו ?
ראיתי שאפשר להוריד סקינים אבל הייתי רוצה להשתמש באחד שאין ברשימת הורדה אבל כן יש לי אותו מגרסה קודמת של התוכנה שהייתה לי, איפה אני שם אותו ?
2 אין לי TV SHOWS, אם אני נכנס להגדרות סקין אז יש אפשרות לבחור מה יופיע בתפריט הראשי ע"י HIDE או לא, האפשרות של TV SHOWS פשוט לא יכולה להיבחר (היא באפור)
3 ראיתי שיש תוסף של מאקו - האם הוא עובד טוב עם הגרסה הנ"ל ואיך אני מתקין אותו ?
התקנתי היום את הגרסה האחרונה בעזרת XBMC UPDATE ועכשיו אין לי לא MOVIES ולא TV SHOWS בתפריט הראשי.
הוספתי את שניהם ב-ADD SOURCE אבל הם עדיין לא מופיעים לי ובאפשרויות סקין איפה שרשום HIDE MOVIES ו-HIDE TV SHOWS הכל באפור ואי אפשר לבחור.
הוספתי את שניהם ב-ADD SOURCE אבל הם עדיין לא מופיעים לי ובאפשרויות סקין איפה שרשום HIDE MOVIES ו-HIDE TV SHOWS הכל באפור ואי אפשר לבחור.
מכיוון שבגרסה הקודמת עשיתי EXPORT לכל הקבצים (לא כ-SINGEL FILE אלא כ-SEPERATE) אז כל הפוסטרים והכל כבר קיים אצלי אז אם אני הולך לוידאו ומהם ל-ADD SOURCE למה שהוספתי יש לי כבר את הפוסטרים אז אני לא צריך להוריד שום קובץ אבל למה אני לא רואה את ה-MOVIES ואת ה-TV SHOWS ?
אם עשית EXPORT אז ביחד עם הקבצי תמונות לפוסטרים צריכים להופיע גם קבצי NFO עם המידע על הסרטים.
במצב כזה כאשר תריץ עדכון ספריה XBMC ינסה קודם לקרוא את המידע מהקבצים ורק אם הם לא קיימים אז יוריד מידע מחדש.
כרגע הספריה שלך ריקה למרות שיש לך קבצי תמונות ולכן לא מופיעים לכם הקטגוריות MOVIES ו TV SHOWS.
לאחר עדכון הם יחזרו.
במצב כזה כאשר תריץ עדכון ספריה XBMC ינסה קודם לקרוא את המידע מהקבצים ורק אם הם לא קיימים אז יוריד מידע מחדש.
כרגע הספריה שלך ריקה למרות שיש לך קבצי תמונות ולכן לא מופיעים לכם הקטגוריות MOVIES ו TV SHOWS.
לאחר עדכון הם יחזרו.
מה ז"א הספריה ריקה ?
אני לא רואה אותה בכלל
למה יש לי רק וידאו למרות ששלשום הוספתי את הסרטים וזה הריץ עידכון ואתמול את הסדרות אבל לא היה שום עידכון ועדיין אפילו את ה-MOVIES ין לי למרות העידכון.
אגב איך אני עושה עידכון ידני ?
אני לא רואה אותה בכלל
למה יש לי רק וידאו למרות ששלשום הוספתי את הסרטים וזה הריץ עידכון ואתמול את הסדרות אבל לא היה שום עידכון ועדיין אפילו את ה-MOVIES ין לי למרות העידכון.
אגב איך אני עושה עידכון ידני ?
תיכנס לוידאו, תעמוד על התיקית סרטים, תלחץ במקלדת "C", תבחר SET CONTENT. תסמן שהתוכן סרטים ותבחר את הסקרייפר שבו אתה רוצה להשתמש.
אם עדיין לא עוזר תיכנס לאחת התיקיות, תלחץ במקלדת "C" ותבחר - scan for new content.
כמובן שאחר כך לעשות את אותה דבר לתיקיית סדרות ורק לבחור את התוכן הנכון.
אם עדיין לא עוזר תיכנס לאחת התיקיות, תלחץ במקלדת "C" ותבחר - scan for new content.
כמובן שאחר כך לעשות את אותה דבר לתיקיית סדרות ורק לבחור את התוכן הנכון.
כל הבעיות התחילו אחרי עידכון שעשיתי עם XBMC UPDATE ושהתקנתי את הגרסה האחרונה
בהתקנה מחדש האם כדאי להתקין בחזרה את הגרסה הרשמית או את XBMC Dharma Beta 3 ?
אגב מאיפה אני מוריד את ה-SVN האחרון ל-XBMC Dharma Beta 3 ?
עריכה:
התקנתי את הגרסה הרשמית 9.11 והבעיה נשארה בדיוק כמו שהייתה, יכול להיות שזה בגלל שישר התקנתי את 9.11 על הבטא מבלי להסיר ולמחוק את התיקיה הקודמת ?
בהתקנה מחדש האם כדאי להתקין בחזרה את הגרסה הרשמית או את XBMC Dharma Beta 3 ?
אגב מאיפה אני מוריד את ה-SVN האחרון ל-XBMC Dharma Beta 3 ?
עריכה:
התקנתי את הגרסה הרשמית 9.11 והבעיה נשארה בדיוק כמו שהייתה, יכול להיות שזה בגלל שישר התקנתי את 9.11 על הבטא מבלי להסיר ולמחוק את התיקיה הקודמת ?
עד כמה שידוע לי XBMC UPDATE לא עובדת כבר כמה חודשים. הם עצרו את ההורדות דרך התוכנה עד שתצא Dharma הרשמית.
אז לא ברור לי איך הצלחת להתקין דרכה את בטא 3.
אתה יכול להוריד גירסאות SVN מפה: http://sshcs.com/xbmc/
לא בדיוק רישמי אבל זה מה יש בנתיים...ולי הם עובדות בלי שום בעיה.
אז לא ברור לי איך הצלחת להתקין דרכה את בטא 3.
אתה יכול להוריד גירסאות SVN מפה: http://sshcs.com/xbmc/
לא בדיוק רישמי אבל זה מה יש בנתיים...ולי הם עובדות בלי שום בעיה.