טוב, בניגוד למרבית האנשים (השפוים) יוצא לי להדביק אין ספור מגיני מסך למכשירים שלי.
לא רק בגלל שהם באמת לא בסדר, אלא בגלל שאני
1. שרוט
2. פדאנט
3. מקבל מגנים כאלה לבדיקה מעת לעת.
הבעיה, בעיקר עם האייפד, היתה שהבית היה חייב להיות במצב של חדר נקי בשביל שאצליח במרווח הזמן הקצר מרגע סוף הניקוי של מסך האייפד או האייפון ועד שהמגן עליו, להמנע מאפילו פתית אבק אחד מלהכנס בין המגן למסך עצמו.
גרוע מזה, אם אני עושה עוד התאמות (בכדי שהחור של העיגול של כפתור ה-HOME יהיה בול על העיגול האמיתי ולא באופן אסימטרי) המצב מחמיר לרוב.
ברגע שיש לכלוך כזה, כל מאמץ להסיר אותו רק יגרום להחרפת הבעיה.
התלוננתי באזני מרטין בדיוק על הנושא הזה והוא נתן לי פיתרון שהוא כל כך טריוואלי וברור שמעולם לא חשבתי עליו בעצמי...
בכל חנות מחשבים יש ספריי אנטי סטטי. זה עולה מעט (כ-20 ש"ח) ומשמש אותי לאלף ואחד דברים. בעיקר הוא משמש אותי להפחתת כמות האבק שאוסף מסך ה-KURO שלי שהוא סוג של מגנט אבק מהסוג המעצבן ביותר שקיים.
בדיוק כמו עם ה-KURO, מארגנים מטלית מיקרופייבר או כל מטלית אחרת שהיא נטולת LINT, ונקיה לחלוטין מאבק.
מנקים תחילה את המסך מאבק (או מה-KURO). לאחר מכן, מוצאים פינה אחת במטלית שעדיין לא נחשפה לאבק ומתיזים עליה כמות בריאה של חומר. לעולם לא להתיז על המסך עצמו.
עושים את התהליך פעמיים שלוש. אחרי כן, מנקים שוב את המסך ואפשר להוריד את שכבה 1 ממגן המסך.
ההבדל דרמטי. במקום 2-3 בועות יש 0 בועות EVERY TIME!
טיפ מעולה למי שלא מצליח להדביק מגן מסך
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
עוד טיפ שימושי לאוהבי המקלחות החמות -
כשמתקלחים בחורף (או סתם למי שאוהב מקלחות חמות יחסית), נוצרים בחלל המקלחת לא מעט אדי מים.
האדים האלו שוקעים לאחר מכן (התעבות) ואוספים איתם את הרוב המוחלט של האבק מהאויר.
התקנתי כמה פעמים מגני מסך במקלחת (השיש מספיק גדול) אחרי מקלחת והתוצאה נפלאה.
כשמתקלחים בחורף (או סתם למי שאוהב מקלחות חמות יחסית), נוצרים בחלל המקלחת לא מעט אדי מים.
האדים האלו שוקעים לאחר מכן (התעבות) ואוספים איתם את הרוב המוחלט של האבק מהאויר.
התקנתי כמה פעמים מגני מסך במקלחת (השיש מספיק גדול) אחרי מקלחת והתוצאה נפלאה.