רכשתי את 1700 HVR, משתמש ב-XP והדרייבר של השלט לא עובד
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
זה מזכיר לי בעייה זהה שהייתה בעבר עם ערכת השלט שמגיעה עם הכרטיס הישן יותר, ה-PVR150, שהוא לא עבד עם XP אלא רק עם ויסטה.
היה לזה איזה פתרון עקום, לא זוכר מהו.
היה לזה איזה פתרון עקום, לא זוכר מהו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
Dimka
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 303
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
היום הצלחתי לחבר את הכרטיס לטלויזיה סוף סוף... הוא מגיע ללא מפצל או כבל RCA.
נאלצתי להכין לבד כבל SVIDEO ל-RCA.
מתברר שניסוי וטעיה עובד טוב יותר מאשר תרשימים סכמתים ברשת... בכולם מחובר קבל דרך C שזה צבע, מתברר שצריך לחבר את הצבע ישירות ובהירות Y מתחבר דרך קבל (הפילטר עוזר אבל ממש מעט, אפשר סתם לקצר אותם).
האיכות קצת פחות איכותית מאשר חיבור ישירות לטלויזיה... (פחות חלקה)
*ל-mp3lll אם יש לך רעיון להשתמש בשלט ב-XP אשמח
נאלצתי להכין לבד כבל SVIDEO ל-RCA.
מתברר שניסוי וטעיה עובד טוב יותר מאשר תרשימים סכמתים ברשת... בכולם מחובר קבל דרך C שזה צבע, מתברר שצריך לחבר את הצבע ישירות ובהירות Y מתחבר דרך קבל (הפילטר עוזר אבל ממש מעט, אפשר סתם לקצר אותם).
האיכות קצת פחות איכותית מאשר חיבור ישירות לטלויזיה... (פחות חלקה)
*ל-mp3lll אם יש לך רעיון להשתמש בשלט ב-XP אשמח
-
Dimka
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 303
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
עדכונים...
בגלל ש-XP די מעפן עם השלט (היה יותר מדי טרחה ובסוף זה לא עבד בדיוק כמו שרציתי), חזרתי לחלונות 7 שהיה לי...
די התחברתי ל-MCE שמגיע איתו (מדיה סנטר של מיקרוסופט).
הגדרתי הכל ועובד... בעיה במדריך השידורים (EPG?).
מחובר ממיר יס, אבל MCE מסכים להוריד רק שידורים של HOT.
ראיתי שיש תוכנה MegaEPG אבל יש אפשרות להוריד את הלוח ברוסית? (ההקלטות זה בשביל ההורים...)
כמובן מעדיף להמנע מהתוכנות צד...
תודה למי שיענה.
בגלל ש-XP די מעפן עם השלט (היה יותר מדי טרחה ובסוף זה לא עבד בדיוק כמו שרציתי), חזרתי לחלונות 7 שהיה לי...
די התחברתי ל-MCE שמגיע איתו (מדיה סנטר של מיקרוסופט).
הגדרתי הכל ועובד... בעיה במדריך השידורים (EPG?).
מחובר ממיר יס, אבל MCE מסכים להוריד רק שידורים של HOT.
ראיתי שיש תוכנה MegaEPG אבל יש אפשרות להוריד את הלוח ברוסית? (ההקלטות זה בשביל ההורים...)
כמובן מעדיף להמנע מהתוכנות צד...
תודה למי שיענה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
MegaEPG לא עובד עם ווינדוס 7 מדיה סנטר, רק עם ויסטה מדיה סנטר.
מה שאתה כן יכול לעשות זה להריץ אותו שיוציא לך פלט XML סטנדרטי, ואז להמיר את זה לפורמט של מיקרוסופט עם תוכנה נוספת לא חינמית הנקראת Big Screen EPG (לא ניסיתי בעצמי).
סקריפט מומלץ למנויי יס ב-MegaEPG ברוסית - vista_ru (מקווה שיש באמת ברוסית, לא בדקתי).
עוד אפשרות זה לעבוד עם תוכנה אחרת כמו GBPVR או מדיה פורטל, שיודעות לקרוא כמובן קובץ XML סטנדרטי.
מה שאתה כן יכול לעשות זה להריץ אותו שיוציא לך פלט XML סטנדרטי, ואז להמיר את זה לפורמט של מיקרוסופט עם תוכנה נוספת לא חינמית הנקראת Big Screen EPG (לא ניסיתי בעצמי).
סקריפט מומלץ למנויי יס ב-MegaEPG ברוסית - vista_ru (מקווה שיש באמת ברוסית, לא בדקתי).
עוד אפשרות זה לעבוד עם תוכנה אחרת כמו GBPVR או מדיה פורטל, שיודעות לקרוא כמובן קובץ XML סטנדרטי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"