איפה לעזאזל אני אשיג עכשיו לחץ אוויר?!!
-
sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
בעקבות המלצה של נציג מכירות של אייבורי לפני כ6 שנים, עשיתי לעצמי הרגל להגיע כל 4 חודשים לסניף של אייבורי עם המחשב שלי ולנקות אבק עם לחץ אוויר.
כמובן שעד היום הם ממש אמרו כמה זה חשוב לעשות את זה ושמעתי אותם מס' פעמים ממליצים לעשות זאת ללקוחות חודשים. אין ספק שפעולה זו מאריכה את חיי המחשב, הופכת אותו להיות שקט וקר יותר ואכן מומלצת ע"פ המון גורמים בתחום.
מכיוון שגיסי יש גם עסק גדול, יוצא שאם אני כבר שם אני קונה מחשב חדש לעסק / מצפר את המחשב שלי ע"י תוספת זכרון הארד דיסק, דיסק און קי ושאר ירקות. אני לא חושב שהיתה פעם שבאתי ולא קניתי משהו על הדרך.
להפתעתי המרובה לפני כמס' חודשים אייבורי החליטו להסיר את כל המכשירים של הלחץ אוויר משימוש הלקוחות לפחות ב3 סניפים שונים שביקרתי בהם.
כמובן שזו זכותם המלאה, והאפשרות להשתמש בלחץ אוויר הייתה רק צ'ופר מדהים שגם גרם ללקוחות להגיע לסניף על הדרך. אין לי שום תלונות על משהו שנתקבל כצ'ופר בכל מקרה.
השאלה היא מה עושים עכשיו? מאיפה אני אשיג לחץ אוויר לנקות את המחשב? (אל תציעו לי ספריים ב30 ש"ח כי זה ממש לא זה, וניסיתי כבר מספר פעמים)
כמובן שעד היום הם ממש אמרו כמה זה חשוב לעשות את זה ושמעתי אותם מס' פעמים ממליצים לעשות זאת ללקוחות חודשים. אין ספק שפעולה זו מאריכה את חיי המחשב, הופכת אותו להיות שקט וקר יותר ואכן מומלצת ע"פ המון גורמים בתחום.
מכיוון שגיסי יש גם עסק גדול, יוצא שאם אני כבר שם אני קונה מחשב חדש לעסק / מצפר את המחשב שלי ע"י תוספת זכרון הארד דיסק, דיסק און קי ושאר ירקות. אני לא חושב שהיתה פעם שבאתי ולא קניתי משהו על הדרך.
להפתעתי המרובה לפני כמס' חודשים אייבורי החליטו להסיר את כל המכשירים של הלחץ אוויר משימוש הלקוחות לפחות ב3 סניפים שונים שביקרתי בהם.
כמובן שזו זכותם המלאה, והאפשרות להשתמש בלחץ אוויר הייתה רק צ'ופר מדהים שגם גרם ללקוחות להגיע לסניף על הדרך. אין לי שום תלונות על משהו שנתקבל כצ'ופר בכל מקרה.
השאלה היא מה עושים עכשיו? מאיפה אני אשיג לחץ אוויר לנקות את המחשב? (אל תציעו לי ספריים ב30 ש"ח כי זה ממש לא זה, וניסיתי כבר מספר פעמים)
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אתה יכול לקנות מיכל קטן שיש בו אוויר דחוס. ( כמו דאורדורנט רק בלי הריח ).
אפשר להשיג בכל חנות למוצרי משרד וגם ב ACE
אפשר להשיג בכל חנות למוצרי משרד וגם ב ACE
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
sagyle
- חבר ותיק

רשמתי כבר בהודעה הראשונה, הספריים האלו לא שווים כלום...Lior_M כתב:אתה יכול לקנות מיכל קטן שיש בו אוויר דחוס. ( כמו דאורדורנט רק בלי הריח ).
אפשר להשיג בכל חנות למוצרי משרד וגם ב ACE...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
Lior_M, אני ממש לא ממליץ על אותם מיכלים הנמכרים ב ACE ובחנויות לצרכי משרד וזאת מהסיבה שהם כלל לא מכילים אוויר דחוס אלא פרופאן. יש אפילו אזהרות על נוכחות גז מתלקח במדבקה שעל המיכל.
לפני כמה שנים השתמשתי במיכל כזה בלי לשים לב לעובדה המצערת הזו. אחרי הניקוי, כשמארז המחשב עוד היה פתוח, התיישבתי והדלקתי סיגריה. הלך לי השטיח בבית עד שהבאתי את המטף מהמטבח. העברתי את השטיח לפינת העבודה ואני מזמין את כל מי שלא מאמין לי לביקור כדי שיוכל לראות את הכתמים שנותרו עליו.
מי שצריך אוויר דחוס אני מציע לו ללכת לחנות תחביבים מהסוג שמוכרת כלים ואביזרים לבניית דגמים. בדרך כלל ניתן למצוא שם מיכלים של אוויר דחוס למברשת אוויר. היתרון במיכלים אלו הוא שהם באמת מכילים אוויר ושאותו אוויר גם עבר תחילה דרך מלכודת מים ופילטרים כך שהוא באמת נקי מלחות (חפש מיכלים של חברת TAMIYA).
אפשרות אחרת היא להשתמש בקומפרסור, אבל רוב הקומפרסורים הזולים משתמשים בממברנה פשוטה ואין להם מספיק לחץ לאפשר ניקוי או שהם על בסיס בוכנה ויש להם בעיה של כניסת שמן לקו האוויר. שני הסוגים כמובן סובלים מהצטברות אדי מים בצינור האוויר אם אין להם מלכודת מים. בקיצוןר, פתרון המתאים למי שמכיר ויודע ולא לאחד שסתם צריך אוויר בלחץ פעם בכמה חודשים.
לפני כמה שנים השתמשתי במיכל כזה בלי לשים לב לעובדה המצערת הזו. אחרי הניקוי, כשמארז המחשב עוד היה פתוח, התיישבתי והדלקתי סיגריה. הלך לי השטיח בבית עד שהבאתי את המטף מהמטבח. העברתי את השטיח לפינת העבודה ואני מזמין את כל מי שלא מאמין לי לביקור כדי שיוכל לראות את הכתמים שנותרו עליו.
מי שצריך אוויר דחוס אני מציע לו ללכת לחנות תחביבים מהסוג שמוכרת כלים ואביזרים לבניית דגמים. בדרך כלל ניתן למצוא שם מיכלים של אוויר דחוס למברשת אוויר. היתרון במיכלים אלו הוא שהם באמת מכילים אוויר ושאותו אוויר גם עבר תחילה דרך מלכודת מים ופילטרים כך שהוא באמת נקי מלחות (חפש מיכלים של חברת TAMIYA).
אפשרות אחרת היא להשתמש בקומפרסור, אבל רוב הקומפרסורים הזולים משתמשים בממברנה פשוטה ואין להם מספיק לחץ לאפשר ניקוי או שהם על בסיס בוכנה ויש להם בעיה של כניסת שמן לקו האוויר. שני הסוגים כמובן סובלים מהצטברות אדי מים בצינור האוויר אם אין להם מלכודת מים. בקיצוןר, פתרון המתאים למי שמכיר ויודע ולא לאחד שסתם צריך אוויר בלחץ פעם בכמה חודשים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אני שם לב שאתה מהרצליה. אם זכרוני לא בוגד בי אז בקומת הקרקע של קניון שבעת הכוכבים, בחלק החדש יותר, יש חנות של פאזלים ודגמים. אני חושב שיש להם שם מיכלים של אוויר דחוס שהזכרתי בהודעתי הקודמת.sagyle כתב:רשמתי כבר בהודעה הראשונה, הספריים האלו לא שווים כלום...Lior_M כתב:אתה יכול לקנות מיכל קטן שיש בו אוויר דחוס. ( כמו דאורדורנט רק בלי הריח ).
אפשר להשיג בכל חנות למוצרי משרד וגם ב ACE......
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
1. אני משתמש בשואב אבק עם פיה קטנה. זה לא טוב באותה המידה ואב עושה עבודה לא רעה.
2. אפשר לקנות מפוח דומה לאלה שמשמשים להעפת עלים בגינות רק יותר קטן. אני לא זוכר איפה ראיתי כאלה למכירה.
2. אפשר לקנות מפוח דומה לאלה שמשמשים להעפת עלים בגינות רק יותר קטן. אני לא זוכר איפה ראיתי כאלה למכירה.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- Catskinner
- חבר במועדון HT

יש לזה שתי סיבות עיקריות. ראשית, צריך לדעת איזה קומפרסור לקנות. לא כל קומפרסור ב 500 שקלים ייתן אוויר בלחץ הרציף המתאים ללא שמן וללא לחות. בהמשך, למי שלא משתמש בלחץ אוויר כל יום או כל שבוע זה מיותר. חבל על הרעש והמקום.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
sagyle
- חבר ותיק

1. אני לא מאמין שקומפרסור תעשייתי כמו של איבורי עןלה 500 ש"ח, וזה גם מוצר ענק (כמו קופסאת קרטון מהגדולות של הובלה)
2. מקום מקום...
אם היה מקום שהיה מוכן לתת לי להעביר לחץ בתשלום סמלי של כ10 ש"ח זה היה פתרון מעולה!
2. מקום מקום...
אם היה מקום שהיה מוכן לתת לי להעביר לחץ בתשלום סמלי של כ10 ש"ח זה היה פתרון מעולה!
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
+1 לשואב אבק. יעיל באותה מידה ואפילו יותר כי הוא שואב ולא מעיף
,
רק לוודא שמשתמשים בראש מפלסטיק ולא מתכתי.
רק לוודא שמשתמשים בראש מפלסטיק ולא מתכתי.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- frankym
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
sagyle כתב:בעקבות המלצה של נציג מכירות של אייבורי לפני כ6 שנים, עשיתי לעצמי הרגל להגיע כל 4 חודשים לסניף של אייבורי עם המחשב שלי ולנקות אבק עם לחץ אוויר.
השאלה היא מה עושים עכשיו? מאיפה אני אשיג לחץ אוויר לנקות את המחשב? (אל תציעו לי ספריים ב30 ש"ח כי זה ממש לא זה, וניסיתי כבר מספר פעמים)...
בוא אליי לעסק אני יבואן צעצועים בדרום תל אביב יש לי קומפרסור אתה מוזמן לבוא לנקות אותו בחינם
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
לדעתי אתם מייחסים חשיבות רבה מדי לניקיון המארז.
כן חשוב לנקות את המארז מאבק כדי לאפשר זרימת אוויר, אבל אין צורך להגזים ולהשתמש בקומפרסור באופן קבוע. במקום כל הטרחה הזאת כבר עדיף לרכוש מארז טוב יותר או לשים פילטרים נגד אבק וזהו.
כן חשוב לנקות את המארז מאבק כדי לאפשר זרימת אוויר, אבל אין צורך להגזים ולהשתמש בקומפרסור באופן קבוע. במקום כל הטרחה הזאת כבר עדיף לרכוש מארז טוב יותר או לשים פילטרים נגד אבק וזהו.
- frankym
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
אחי אלה לא מאיים דבר איתי בפרטי ותגיעspacedude כתב:תזהר בסוף גם אני אנצל את ההצעה שלךfrankym כתב:"
בוא אליי לעסק אני יבואן צעצועים בדרום תל אביב יש לי קומפרסור אתה מוזמן לבוא לנקות אותו בחינם......
אין על האנשים בפורום הזה..frankym כתב:sagyle כתב:בעקבות המלצה של נציג מכירות של אייבורי לפני כ6 שנים, עשיתי לעצמי הרגל להגיע כל 4 חודשים לסניף של אייבורי עם המחשב שלי ולנקות אבק עם לחץ אוויר.
השאלה היא מה עושים עכשיו? מאיפה אני אשיג לחץ אוויר לנקות את המחשב? (אל תציעו לי ספריים ב30 ש"ח כי זה ממש לא זה, וניסיתי כבר מספר פעמים)...
בוא אליי לעסק אני יבואן צעצועים בדרום תל אביב יש לי קומפרסור אתה מוזמן לבוא לנקות אותו בחינם...
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
צודק ב 100%Nba כתב:אין על האנשים בפורום הזה..frankym כתב:sagyle כתב:בעקבות המלצה של נציג מכירות של אייבורי לפני כ6 שנים, עשיתי לעצמי הרגל להגיע כל 4 חודשים לסניף של אייבורי עם המחשב שלי ולנקות אבק עם לחץ אוויר.
בוא אליי לעסק אני יבואן צעצועים בדרום תל אביב יש לי קומפרסור אתה מוזמן לבוא לנקות אותו בחינם......