שיתוף בין Xtreamer-PRO ל-Xtreamer SW, אפשרי?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46372
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
חבורת ה Xtreamer מכילה שרת SMB & NFS מובנה, לפיכך אם הם מצויידים ב HDD פנימי, ניתן לשתף את התוכן שלו ברשת ושהוא יהיה זמין עבור מזרימי מדיה נוספים ברשת.
אחד החברים בפורום של Xtreamer חיבר מדריך אשר מסביר כיצד לבצע את הפעולה: How to: Connect Xtreamer and Xtreamer Pro without NAS
אחד החברים בפורום של Xtreamer חיבר מדריך אשר מסביר כיצד לבצע את הפעולה: How to: Connect Xtreamer and Xtreamer Pro without NAS
זיו תודה!
עכשיו יש לי דילמה חדשה, האם להפוך את ה-PRO לכונן רשת, מה שמחייב אותי להפעיל את הפרו בכל פעם שאני רוצה לראות משהו בסטרימר השני.
או להשתמש איכשהו באופציה של התחברות לכונן רשת שהגדרתי ע"י חיבור HDD נייד לראוטר TP-Link 1043?
עכשיו יש לי דילמה חדשה, האם להפוך את ה-PRO לכונן רשת, מה שמחייב אותי להפעיל את הפרו בכל פעם שאני רוצה לראות משהו בסטרימר השני.
או להשתמש איכשהו באופציה של התחברות לכונן רשת שהגדרתי ע"י חיבור HDD נייד לראוטר TP-Link 1043?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46372
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
ה TP-Link TL-WR1043ND יכול להיות פתרון נאה עבור שיתוף כונן ברשת, אך מכיוון שהוא תומך בקצב נתונים של 5Mbps~ דרך שיתוף SMB בלבד, ייתכן והוא לא יהיה מספק דיו עבור תכני HD תובעניים.
אני מציע כי תנסה להשתמש בראוטר כפתרון ואם תראה שהביצועים שלו לא מספקים דיו, תעבור להשתמש ב Xtreamer Pro כשרת התוכן.
אני מציע כי תנסה להשתמש בראוטר כפתרון ואם תראה שהביצועים שלו לא מספקים דיו, תעבור להשתמש ב Xtreamer Pro כשרת התוכן.