panasonic pwd8 או samsung ps42s5H?
אני חושב שיותר מידי לוקחים את פנסוניק כדבר קדוש- אני חושב שהסמסונג מציעה תמורה גבוהה יותר למחירה:
גם כאן מדובר ביצרן(די מכובד) הפנל הוא HD (מה נעשה בPWD8 כאשר ישדרוHD ?!) כניסות (HDMI כלול וגם באמת ייתן תועלת)3 שנים אחריות -(שווה עוד כמה ג'ובות)
ולגבי תמונה -בעניי המתבונן...
בעוד שמה יש לפנסוניק להציע באותו המחיר ?!( חוץ מזה שהיא פנסוניק ורואים בה טוב).
יש עוד מוצרים שאפשר.
גם כאן מדובר ביצרן(די מכובד) הפנל הוא HD (מה נעשה בPWD8 כאשר ישדרוHD ?!) כניסות (HDMI כלול וגם באמת ייתן תועלת)3 שנים אחריות -(שווה עוד כמה ג'ובות)
יש עוד מוצרים שאפשר.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
או, על זה אני מדבר!.nickname כתב:אני חושב שיותר מידי לוקחים את פנסוניק כדבר קדוש- אני חושב שהסמסונג מציעה תמורה גבוהה יותר למחירה:
יש עוד מוצרים שאפשר....
האם לוקחים את הפנסוניק כדבר קדוש כי היא באמת ועד כדי כך כזו?.....
כי באמת אם מדברים על חבילה שאמורה לתת תמורה לכסף היא יקרה יותר.
האם באמת ישנם הבדלים כאלו משמעותיים ותהומיים בין הפנסוניק לבין כל מכשיר אחר - עד כדי כך שאף אחד בפורום לא מוכן להמליץ על פלסמה אחרת?......
עוד מילה קטנה למרטין.keyser כתב:<הודעה מבעל אינטרס - מרטין>...
אני מקבל את זה שבעלי אינטרס / עוסקים בתחום צריכים להזהר בלשונם אבל ישנו גם צד שני למטבע והוא שדווקא בגלל שהם בתחום יש להם גישה וזמן להשוות באמת בין פלסמות או מכשירים בכלל - כולל כיולים וכיוונים, והאם יש נטייה לקילקולים (למשל אם קורה הרבה בתצוגה), יש להם יותר מידע על איכות השרות, בקיצור מעצם עיסוקם בתחום הגיוני שיהיה להם יותר מידע השוואתי ואמין - אני דווקא הייתי שמח לשמוע על סקירות השוואתיות של פלמות (אחד מול אחד - או יותר) כולל היתרונות והחסרונות של אחת אל מול השנייה.
שים לב שהסקירות באתר (אמנם מעולות) אינן השוואתיות ואינן משוות בשימוש בין מכשירים ולכן קשה לקחת נתונים יבשים של סקירה אחת ולהגיד אם יותר טובה מהשנייה. כאן יכולים העוסקים בתחום (בעלי החנויות) דווקא לתרום רבות - לעשות מעין "טבלה" עם יתרונות וחסרונות של כל מכשיר שהם בדקו לעומת מכשיר אחר שהם בדקו.
לדעתי יש מקום שהם יגידו את דעתם המקצועית, חבל לפספס את הניסיון שלהם והיכולת שלהם לתרום מידע השוואתי אמיתי. (ונכון שצריך אולי לבקר / לדאוג שהבמה לא תנוצל לכיוונים לא נכונים).
לכל החברים שחושבים שלוקחים את הפנסוניק כדבר קדוש אז זה לא כך , לשוק הפלזמות אין היצע איכותי גדול ומה לעשות שהפנסוניק בולטת מעל כולם אז מה אתם רוצים שנמליץ ההפך כדי שתהיו מרוצים ? וזה לא שאין המלצות על מסכים אחרים .
לטעמי בתחום הוידאו אין יותר מידי משחק של טעם כמו באודיו ואני מאמין כאשר מוצגת תמונה איכותית מול תמונה פחות טובה רובם המכריע של האנשים יבחינו בטובה יותר.
לגבי ההשואה של הסמסונג מול הפנסוניק , בשידורי EDTV אין ספק שהפנסוניק נראית יותר טוב, בשידורי HD ועם כל הכבוד לסמסונג התמונה לא מלהיבה ובטח לא ברמה של המסכים האיכותיים ומי שמחפש לראות HD נטו זה לא המסך בשבילו ובטח אחרי שרואים את התמונה בנק או בפיוניר למשל, לגבי חיבורים זה דבר חשוב אך לא שיקול מכריע בקניית מסך .
לסיכום : אנשים מתעסקים יותר מידי בנתונים טכניים וחושבים שאם רשום HD אז זה ביטחון לתמונה איכותית וזה בהחלט לא כך, לטעמי המסך של סמסונג נופל בין הכיסאות מאחר והוא לא מספיק איכותי בשידורי EDTV כמו פלזמות EDTV איכותיות , והוא לא ברמה של מסכי HD איכותיים.
לטעמי בתחום הוידאו אין יותר מידי משחק של טעם כמו באודיו ואני מאמין כאשר מוצגת תמונה איכותית מול תמונה פחות טובה רובם המכריע של האנשים יבחינו בטובה יותר.
לגבי ההשואה של הסמסונג מול הפנסוניק , בשידורי EDTV אין ספק שהפנסוניק נראית יותר טוב, בשידורי HD ועם כל הכבוד לסמסונג התמונה לא מלהיבה ובטח לא ברמה של המסכים האיכותיים ומי שמחפש לראות HD נטו זה לא המסך בשבילו ובטח אחרי שרואים את התמונה בנק או בפיוניר למשל, לגבי חיבורים זה דבר חשוב אך לא שיקול מכריע בקניית מסך .
לסיכום : אנשים מתעסקים יותר מידי בנתונים טכניים וחושבים שאם רשום HD אז זה ביטחון לתמונה איכותית וזה בהחלט לא כך, לטעמי המסך של סמסונג נופל בין הכיסאות מאחר והוא לא מספיק איכותי בשידורי EDTV כמו פלזמות EDTV איכותיות , והוא לא ברמה של מסכי HD איכותיים.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
הנושא הזה נטחן רבות והסברתי את השיקולים יותר מפעם אחת.Joeliko כתב:עוד מילה קטנה למרטין.keyser כתב:<הודעה מבעל אינטרס - מרטין>...
אני מקבל את זה שבעלי אינטרס / עוסקים בתחום צריכים להזהר בלשונם אבל ישנו גם צד שני למטבע והוא שדווקא בגלל שהם בתחום יש להם גישה וזמן להשוות באמת בין פלסמות או מכשירים בכלל - כולל כיולים וכיוונים, והאם יש נטייה לקילקולים (למשל אם קורה הרבה בתצוגה), יש להם יותר מידע על איכות השרות, בקיצור מעצם עיסוקם בתחום הגיוני שיהיה להם יותר מידע השוואתי ואמין - אני דווקא הייתי שמח לשמוע על סקירות השוואתיות של פלמות (אחד מול אחד - או יותר) כולל היתרונות והחסרונות של אחת אל מול השנייה.
שים לב שהסקירות באתר (אמנם מעולות) אינן השוואתיות ואינן משוות בשימוש בין מכשירים ולכן קשה לקחת נתונים יבשים של סקירה אחת ולהגיד אם יותר טובה מהשנייה. כאן יכולים העוסקים בתחום (בעלי החנויות) דווקא לתרום רבות - לעשות מעין "טבלה" עם יתרונות וחסרונות של כל מכשיר שהם בדקו לעומת מכשיר אחר שהם בדקו.
לדעתי יש מקום שהם יגידו את דעתם המקצועית, חבל לפספס את הניסיון שלהם והיכולת שלהם לתרום מידע השוואתי אמיתי. (ונכון שצריך אולי לבקר / לדאוג שהבמה לא תנוצל לכיוונים לא נכונים)....
תריץ חיפוש על הנושא.
אם אתה מעוניין בדעתו של הסוחר, אתה מוזמן לפנות אליו בפרטי.
לא, אבל לא אמרתי שהתמונה היתה כהה מדי - אלא שהאנשים עצמם נראו כהים, וזאת כבר בעיה לא?MartinHSabag כתב:זה סה"כ עיניין של כיול.יוני כתב:אני ראיתי את הסמסונג והתמונה בה לא נאמנה בכלל למקור...אתה רואה בה אנשים לבנים כאילו הם אתיופים (הגזמתי, אבל היא באמת משחימה את האנשים יותר מדי)...
המסך היה מכוייל?...
- serge
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 518
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
1. לא לוקח שום מוצר כקדוש.nickname כתב:אני חושב שיותר מידי לוקחים את פנסוניק כדבר קדוש- אני חושב שהסמסונג מציעה תמורה גבוהה יותר למחירה:
יש עוד מוצרים שאפשר....
2. ההתאמה מאוד אישיית ותלויה בשימוש שעושה הקונה במכשיר,
הסבר:
אני משתמש בפלזמה לשידורי טלויזיה בלבד (בסרטים אני צופה באמצעות מקרן).
כידוע שידורי הטלויזיה היום אינם HD ועובדה זו לא עומדת להשתנות באופן מהותי ונרחב בעתיד הנראה לעין. מכל המסכים בהם צפיתי,לרבות כאלו בעלי רזולוציה גבוהה, (המיועדת כידוע לשידורי HD), הפנסוניק הציגה את התמונה הטובה ביותר (כאמור בשידורי טלויזיה), ולכן המלצתי עליה.
3. מה נעשה עם הטלויזיה כאשר יהיו שידור HD?
עוד חזון למועד, מן הסתם עד שזה יקרה הטלויזיה תוחלף (יותר מפעם אחת) ובנוסף הפנסוניק למרות שאין לה את הרזולוציה הגבוהה, מסוגלת להציג שידורי HD (בניגוד לדור הקודם).
4. מה יש לפנסוניק להציע פרט לזה שרואים בה טוב?
החשוב ביותר מבחינתי בקניית טלויזיה הוא שיראו בה טוב, אח"כ שתראה טוב (עיצוב), כניסות, יציאות וכד' זה ונחמד אבל רק אחרי איכות התמונה.
5. לגבי התאמת הסמסונג לשידורי HD ועדיפות בתחום זה על הפנסוניק, אין לי מושג, אם פרמטר זה חשוב לקונה, שיבדוק.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: