רהיטי גבעת ברנר, שיהיה למי לבריאות ?
לפני כשלוש שנים רכשתי ברהיטי גבעת ברנר בקיבוץ חדר ילדים לבני.זאת לאחר חיפושים רבים והשוואות בין חברות רהיטים טובות נוספות.בגבעת ברנר קיבלתי יחס נהדר מהמוכר הותיק והמנוסה ששירת אותי.המוצר סופק בזמן.איכות המוצר שסופק לביתי היה ברמת גימור מצויינת כפי שהתרשמתי ממנה גם בתצוגה.
אמנם המוביל הגיע באיחור קל ללא הודעה מוקדמת,אך רמת מקצועיותו הייתה שווה את ההמתנה המעצבנת.
הרהוט משמש את בני המתבגר ונראה כאילו נרכש אתמול.
אמנם המוביל הגיע באיחור קל ללא הודעה מוקדמת,אך רמת מקצועיותו הייתה שווה את ההמתנה המעצבנת.
הרהוט משמש את בני המתבגר ונראה כאילו נרכש אתמול.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
ברוך בואך לאתרnatio כתב:לפני כשלוש שנים רכשתי ברהיטי גבעת ברנר בקיבוץ חדר ילדים לבני.זאת לאחר חיפושים רבים והשוואות בין חברות רהיטים טובות נוספות.בגבעת ברנר קיבלתי יחס נהדר מהמוכר הותיק והמנוסה ששירת אותי.המוצר סופק בזמן.איכות המוצר שסופק לביתי היה ברמת גימור מצויינת כפי שהתרשמתי ממנה גם בתצוגה.
הרהוט משמש את בני המתבגר ונראה כאילו נרכש אתמול....
מעניין מאוד מי רשם את זה... לא חשוד בכללnatio כתב:לפני כשלוש שנים רכשתי ברהיטי גבעת ברנר בקיבוץ חדר ילדים לבני.זאת לאחר חיפושים רבים והשוואות בין חברות רהיטים טובות נוספות.בגבעת ברנר קיבלתי יחס נהדר מהמוכר הותיק והמנוסה ששירת אותי.המוצר סופק בזמן.איכות המוצר שסופק לביתי היה ברמת גימור מצויינת כפי שהתרשמתי ממנה גם בתצוגה.
הרהוט משמש את בני המתבגר ונראה כאילו נרכש אתמול....
טוב לדעת , למרות שממזמן "רהיטי גבעת ברנר" הם לא גבעת ברנר , אלה רק שוכרים את אולם הכדורסל הישן שבקיבוץ (ועוד 2-3 סניפים ברחבי הארץ) לתצוגה.
עד היום יש בבית הורי 2 מיטות נוער תוצרת גבעת ברנר ואני חציתי לא מזמן את גיל ה 40 ..כך ש זו אולי הסיבה שרהיטי גבעת ברנר המקוריים פשטו את הרגל , פשוט יצרו מוצרים שלא מתקלקלים לעולם !??.
עד היום יש בבית הורי 2 מיטות נוער תוצרת גבעת ברנר ואני חציתי לא מזמן את גיל ה 40 ..כך ש זו אולי הסיבה שרהיטי גבעת ברנר המקוריים פשטו את הרגל , פשוט יצרו מוצרים שלא מתקלקלים לעולם !??.
נערך לאחרונה על ידי madror ב 25/10/2010 3:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
="natio"
יש לי דמעות בעיניים...
לפני כשלוש שנים רכשתי ברהיטי גבעת ברנר בקיבוץ חדר ילדים לבני.זאת לאחר חיפושים רבים והשוואות בין חברות רהיטים טובות נוספות.בגבעת ברנר קיבלתי יחס נהדר מהמוכר הותיק והמנוסה ששירת אותי.המוצר סופק בזמן.איכות המוצר שסופק לביתי היה ברמת גימור מצויינת כפי שהתרשמתי ממנה גם בתצוגה.
הרהוט משמש את בני המתבגר ונראה כאילו נרכש אתמול...
יש לי דמעות בעיניים...
tomerz כתב:חברים יקרים תנסו את רהיטי עין חרוד גם שרות מעולה וגם מוצרים איכותיים
...
אומנם השירות הוא 10 ..אבל צריך לזכור כי כל מה שהוא לא עץ מלא מסופק על ידי קבלן משנה !
אני ממתין כבר 70 יום לסידור של ארון 2 דלתות מ MDF לחדר ילדים .
אומנם השירות של עין חרוד והמוצרים מעץ מלא (מיטת נוער) הוא באמת ברמה גבוה , אבל חבל שהם שורפים את השם שלהם עם ספקי משנה שכול קשר בינהם לקצת בינה ושכל ישר (כמו להביא רגליות ללא במה , שלא לדבר על ארון ללא מדף אחד או בצבע מגירות שלא תואם את ההזמנה) מקרי בהחלט.
לשיקולכם .
רהיטי גבעת ברנר- יחס מזלזל ושרות הכי גרוע שנתקלתי בחיי
קבלתי מתנה עבור ילדתי בת השנתיים - שולחן ושני כיסאות מעץ מרהיטי גבעת ברנר..
הם הגיעו בקופסאות שבתוכן חלקים רבים והוראות התקנה די פשוטות.
כשנגשתי להרכיב את הכיסאות , נתברר לי שבכל כסא היה חלק שלא נעשה באופן מדויק ולכן לא משנה במי נעזרתי ( ולי יש חוש טכני לא רע בכלל...) הגענו למסקנה שבכסא אחד לא נעשה חור עמוק מדי ובשני החור נוקב עקום.
כשפניתי לחברה נאמר לי מיד (מבלי לברר מה הבעיה) שהרכבתי את הכיסאות לא נכון.
אני בתמימותי עוד ניסיתי להסביר את העובדות, מאמינה שהנה, היא תאמר לי " אין בעיה, תביאי את הכיסאות ונראה מה לא בסדר"
אבל לצערי הרב , נטלי המשיכה בהכחשתה וטענה שאין פגם במוצר, דברה אלי בטון כועס ומנפנף ולא הציעה לי פתרון.
אני הצעתי לה שאגיע עם הכיסאות לחנות ונטפל בעניין .
בבקר נסעתי עם ילדתי הקטנה מחולון והגענו לחנות, נטלי הייתה שם ולמרות שהראתי לה את הפגם בכיסאות ואף הסברתי לה שהאפשרות היחידה היא שיש פגם במוצר, היא התווכחה איתי וטענה שוב ושוב שאני אשמה מבלי לתת לי הסבר איך יכולתי בכלל להרכיב לא נכון את הכסא.
הויכוח הפך לריב סוער שנרגע רק כשלקוח נכנס לחנות ואז טון דיבורה פתאם השתנה.
כל מה שבקשתי הוא שהם יעמיקו את החור באחד החלקים ויחליפו לי פס עץ אחד של הכסא שנסדק.
היא המשיכה לטעון שהם יעשו את זה אבל הם יחייבו אותי עבור התיקון.
בסופו של דבר , לאחר ויכוח מתמשך היא הסכימה איתי שאחד הכיסאות פגום בגללם והחלטנו שהאיש שמתקן את הכיסאות יבדוק את הכיסאות בעוד מספר ימים ויודיע לנטלי והיא תתקשר אלי לפני שהוא מתקן. ( היא לא הסכימה שאני אדבר עם אותו אדם)
אחרי שבועיים התקשרו אלי מהחנות ואמרו לי לבוא לקחת את הכיסאות שלי מבלי לציין דבר.
אחותי שעובדת באזור נסעה להביא את הכיסאות ולתדהמתי הם לא תקנו את הכסא עם החור בכלל והסדק בכסא השני הודבק בדבק מגע צהוב כשגושים של דבק מבצבצים מסביבו, החלק לא שויף ולא נצבע....
בהתנהלות בזויה שכזו לא נפגשתי בכל ימי חיי...
אני בהחלט הולכת להתלונן על החברה הזו לגורמים הרלוונטים על מנת שאנשים לא יפגעו ויעברו את עוגמת הנפש שאני עברתי.
הם הגיעו בקופסאות שבתוכן חלקים רבים והוראות התקנה די פשוטות.
כשנגשתי להרכיב את הכיסאות , נתברר לי שבכל כסא היה חלק שלא נעשה באופן מדויק ולכן לא משנה במי נעזרתי ( ולי יש חוש טכני לא רע בכלל...) הגענו למסקנה שבכסא אחד לא נעשה חור עמוק מדי ובשני החור נוקב עקום.
כשפניתי לחברה נאמר לי מיד (מבלי לברר מה הבעיה) שהרכבתי את הכיסאות לא נכון.
אני בתמימותי עוד ניסיתי להסביר את העובדות, מאמינה שהנה, היא תאמר לי " אין בעיה, תביאי את הכיסאות ונראה מה לא בסדר"
אבל לצערי הרב , נטלי המשיכה בהכחשתה וטענה שאין פגם במוצר, דברה אלי בטון כועס ומנפנף ולא הציעה לי פתרון.
אני הצעתי לה שאגיע עם הכיסאות לחנות ונטפל בעניין .
בבקר נסעתי עם ילדתי הקטנה מחולון והגענו לחנות, נטלי הייתה שם ולמרות שהראתי לה את הפגם בכיסאות ואף הסברתי לה שהאפשרות היחידה היא שיש פגם במוצר, היא התווכחה איתי וטענה שוב ושוב שאני אשמה מבלי לתת לי הסבר איך יכולתי בכלל להרכיב לא נכון את הכסא.
הויכוח הפך לריב סוער שנרגע רק כשלקוח נכנס לחנות ואז טון דיבורה פתאם השתנה.
כל מה שבקשתי הוא שהם יעמיקו את החור באחד החלקים ויחליפו לי פס עץ אחד של הכסא שנסדק.
היא המשיכה לטעון שהם יעשו את זה אבל הם יחייבו אותי עבור התיקון.
בסופו של דבר , לאחר ויכוח מתמשך היא הסכימה איתי שאחד הכיסאות פגום בגללם והחלטנו שהאיש שמתקן את הכיסאות יבדוק את הכיסאות בעוד מספר ימים ויודיע לנטלי והיא תתקשר אלי לפני שהוא מתקן. ( היא לא הסכימה שאני אדבר עם אותו אדם)
אחרי שבועיים התקשרו אלי מהחנות ואמרו לי לבוא לקחת את הכיסאות שלי מבלי לציין דבר.
אחותי שעובדת באזור נסעה להביא את הכיסאות ולתדהמתי הם לא תקנו את הכסא עם החור בכלל והסדק בכסא השני הודבק בדבק מגע צהוב כשגושים של דבק מבצבצים מסביבו, החלק לא שויף ולא נצבע....
בהתנהלות בזויה שכזו לא נפגשתי בכל ימי חיי...
אני בהחלט הולכת להתלונן על החברה הזו לגורמים הרלוונטים על מנת שאנשים לא יפגעו ויעברו את עוגמת הנפש שאני עברתי.
-
TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
פוסט בן כמעט 7, הודעה ראשונה שלך באתר ודווקא עליהם ?
סוף דבר אצלי היה שמשכתי את התלונה, לא היה שווה את האנרגיות מולם. קנינו את הריהוט הבא אחריהם מאיקאה ומבתי עסק ליד הבית שנשתנו שירות טוב. לשם כבר לא חזרנו ולא נחזור.
סוף דבר אצלי היה שמשכתי את התלונה, לא היה שווה את האנרגיות מולם. קנינו את הריהוט הבא אחריהם מאיקאה ומבתי עסק ליד הבית שנשתנו שירות טוב. לשם כבר לא חזרנו ולא נחזור.
Vocare Ad Regnum
שקנינו מיטות לילדים אנו קיבלנו שירות נהדר מקינג דיויד מזרנים עשו הכל שנהיה מרוצים.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.