רהיטי גבעת ברנר, שיהיה למי לבריאות ?
-
TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
חברים, עשיתי כל מה שיכולתי על מנת להמנע מלהגיע למצב בו אני משתף אתכם בסאגה שחוויתי, לאחר קריאה של הקטע הבא אולי אף תקראו לי פראייר או יותר גרוע. אבל כאחד שמגיע מהפן השירותי אני נוטה להתחשב יותר בצד השני מאשר בעצמי, לתת הזדמנויות לשיפור לפני שאני מתלונן. הפעם - עברו כל גבול הטעם הטוב.
זה הסיפור:
בתחילת יולי הגענו למסקנה שהילד חייב מיטה נורמלית (הוא בן שנתיים וחצי), לאחר חיפוש התבייתנו על שני מקומות, רהיטי גבעת ברנר היה אחר מהם (היקר יותר). עמדתי על הנושא ולא ויתרתי לאישתי - לא הייתי מוכן להתמקח על מנת לקבל את השירות הטוב ביותר (שלא יאמרו: גם ככה קיבלת מחיר רצפה, אז תמתין), מה שנקרא: לקוח קל.
אמרו עד 30 ימי עסקים, המתנו.
עברו 33 ימי עסקים, ולהורים שבינינו - אתם יודעים כמה ההמתנה הזאת מעצבנת, במיוחד לדברים האלו. אף אחד לא התקשר. התקשרנו לשאול ואמרו לנו שבהמשך השבוע יהיה. אלא מה ? נסענו לחו"ל. בחנות הציעו פיצוי על ההמתנה בצורת מיטה גדולה יותר, לא רצינו, אנחנו לא גרידיים, כל אחד יכול לטעות.
"קחו את הזמן" אמרנו להם. נתקשר אליכם כשנחזור (נסענו לשבועיים) ונתאם. תיאמנו כשחזרנו. תיאמו בין 8-10 בבוקר.
אישתי חיכתה בבית ואני נסעתי לעבודה. בתשע בבוקר אחרי כמה בירורים (לחץ לצאת לעבודה) אישתי מגלה שהמוביל רק יצא מהמפעל במישור אדומים, מה שאומר שלמודיעין הוא לא יגיע עד 10, אולי עד 11 (פקקים). היא התקשרה לחנות ולמפעל, שם גילו שהרבה יותר קל לנתק ולצעוק על הלקוח כשהוא צודק במקום להרגיע אותו. יצאתי מהעבודה והגעתי הביתה. ב11 וקצת המוביל הגיע, הוא לא התקשר לפני ההגעה, למרות שהיה צריך. שלחתי את אישתי לעבודה וכבר נשארתי, לא היה טעם לחזור כבר (תוסיפו נסיעה של חצי שעה, פשוט לא שווה).
המטה הגיעה עם כמה פגמים. המוביל (שהיה מאוד נחמד ומנומס, ברצינות) אמר שנכתוב את זה על הטופס ויתאמו איתי הגעה לטיפול בפגמים. אכן תיאמו הגעה לשבוע אחר כך בין 16:00-18:00 בערב. שוב יציאה שלי מהעבודה מוקדם יותר, המתנה לטלפון מהמוביל שיודיע חצי שעה לפני כן על הגעתו. ב18:15 הבנתי שלא יגיעו כבר... התקשרתי לחנות: "מה אני יכול לעשות ? אני רק מוכר כאן...". אבל לקחת כסף ידעתם...
הפנו אותי באופן עקרוני למפעל, אבל היות והוא היה סגור בשעה הזאת, הפנו אותי לטלפון של המוביל, בתקווה שזה הוא כי יש עוד שניים חוץ ממנו (וזה בניגוד לבקשה החצופה שלי שהמוכר יעשה את הבירור...). על המזל שלי זה אכן היה המוביל שלי, הוא ניסה לשכנע אותי להעביר את זה ליום אחר...לא הסכמתי. הוא הגיע ב19:00 בערב, עשה את עבודותו נאמנה ונסע.
החלטתי שלא אוותר הפעם ואבקש פיצוי על הנושא, גם איחור בזמני אספקה, גם מיטה פגומה וגם איחור בהגעה. התקשרתי למפעל, דיברתי עם נציג שהעביר אותי לנציגה שדיברה עם אישתי (וגם ניתקה לה בפנים), אותה נציגה דיברה בצורה כל כך בוטה שאמרתי לה: "אני מזכיר לך שאני הלקוח, לא את". ועל זה היא אמרה: "כן, אבל גם אתם לא בסדר"... ביקשתי שיעבירו את התלונה למנהל. הוא חזר אלי אחרי החגים, היה נחמד ואמר שישלחו לי בפקס לעבודה זיכוי על סך 500 שקלים לרכישה בחנות (למורת רוחה של אישתי). הסכמתי. עברו שבועיים והפקס לא הגיע. צלצלתי שנית. הפעם הבטיחו שישלחו מכתב. שלחו והגיע. ומה רואות עיני ? זיכוי על סך 500 שקלים לרכישה בחנויות המותנה ברכישה מעל 1500 שקלים. כאלו בפעם הראשונה הייתם כל כך טובים שארוץ אליכם עכשיו לשלם שוב ???
אני מאוד כועס, כי יצאתי טמבל בהחלטה של לשלם יותר, המוצר אכן טוב מאוד - שלא תטעו. אבל השירות ? פשוט מוציא את החשק מלהכנס לשם שוב.
יש לי כוח כאן בפורום ויש כאן קהל חכם שקורא ועושה 1+1. הגשתי גם תלונה במועצה לצרכנות כי אין לי חשק לשמוע עוד תגובה מהם, הרי בשיחה איתם אף אחד לא התנה כלום בזיכוי.
עשו לעצמכם טובה - תעשו את המסקנות שלכם אחרי קריאת הקטע הזה. אני אעדכן מה נסגר בהמשך.
שיהיה שבוע טוב לכולם.
זה הסיפור:
בתחילת יולי הגענו למסקנה שהילד חייב מיטה נורמלית (הוא בן שנתיים וחצי), לאחר חיפוש התבייתנו על שני מקומות, רהיטי גבעת ברנר היה אחר מהם (היקר יותר). עמדתי על הנושא ולא ויתרתי לאישתי - לא הייתי מוכן להתמקח על מנת לקבל את השירות הטוב ביותר (שלא יאמרו: גם ככה קיבלת מחיר רצפה, אז תמתין), מה שנקרא: לקוח קל.
אמרו עד 30 ימי עסקים, המתנו.
עברו 33 ימי עסקים, ולהורים שבינינו - אתם יודעים כמה ההמתנה הזאת מעצבנת, במיוחד לדברים האלו. אף אחד לא התקשר. התקשרנו לשאול ואמרו לנו שבהמשך השבוע יהיה. אלא מה ? נסענו לחו"ל. בחנות הציעו פיצוי על ההמתנה בצורת מיטה גדולה יותר, לא רצינו, אנחנו לא גרידיים, כל אחד יכול לטעות.
"קחו את הזמן" אמרנו להם. נתקשר אליכם כשנחזור (נסענו לשבועיים) ונתאם. תיאמנו כשחזרנו. תיאמו בין 8-10 בבוקר.
אישתי חיכתה בבית ואני נסעתי לעבודה. בתשע בבוקר אחרי כמה בירורים (לחץ לצאת לעבודה) אישתי מגלה שהמוביל רק יצא מהמפעל במישור אדומים, מה שאומר שלמודיעין הוא לא יגיע עד 10, אולי עד 11 (פקקים). היא התקשרה לחנות ולמפעל, שם גילו שהרבה יותר קל לנתק ולצעוק על הלקוח כשהוא צודק במקום להרגיע אותו. יצאתי מהעבודה והגעתי הביתה. ב11 וקצת המוביל הגיע, הוא לא התקשר לפני ההגעה, למרות שהיה צריך. שלחתי את אישתי לעבודה וכבר נשארתי, לא היה טעם לחזור כבר (תוסיפו נסיעה של חצי שעה, פשוט לא שווה).
המטה הגיעה עם כמה פגמים. המוביל (שהיה מאוד נחמד ומנומס, ברצינות) אמר שנכתוב את זה על הטופס ויתאמו איתי הגעה לטיפול בפגמים. אכן תיאמו הגעה לשבוע אחר כך בין 16:00-18:00 בערב. שוב יציאה שלי מהעבודה מוקדם יותר, המתנה לטלפון מהמוביל שיודיע חצי שעה לפני כן על הגעתו. ב18:15 הבנתי שלא יגיעו כבר... התקשרתי לחנות: "מה אני יכול לעשות ? אני רק מוכר כאן...". אבל לקחת כסף ידעתם...
הפנו אותי באופן עקרוני למפעל, אבל היות והוא היה סגור בשעה הזאת, הפנו אותי לטלפון של המוביל, בתקווה שזה הוא כי יש עוד שניים חוץ ממנו (וזה בניגוד לבקשה החצופה שלי שהמוכר יעשה את הבירור...). על המזל שלי זה אכן היה המוביל שלי, הוא ניסה לשכנע אותי להעביר את זה ליום אחר...לא הסכמתי. הוא הגיע ב19:00 בערב, עשה את עבודותו נאמנה ונסע.
החלטתי שלא אוותר הפעם ואבקש פיצוי על הנושא, גם איחור בזמני אספקה, גם מיטה פגומה וגם איחור בהגעה. התקשרתי למפעל, דיברתי עם נציג שהעביר אותי לנציגה שדיברה עם אישתי (וגם ניתקה לה בפנים), אותה נציגה דיברה בצורה כל כך בוטה שאמרתי לה: "אני מזכיר לך שאני הלקוח, לא את". ועל זה היא אמרה: "כן, אבל גם אתם לא בסדר"... ביקשתי שיעבירו את התלונה למנהל. הוא חזר אלי אחרי החגים, היה נחמד ואמר שישלחו לי בפקס לעבודה זיכוי על סך 500 שקלים לרכישה בחנות (למורת רוחה של אישתי). הסכמתי. עברו שבועיים והפקס לא הגיע. צלצלתי שנית. הפעם הבטיחו שישלחו מכתב. שלחו והגיע. ומה רואות עיני ? זיכוי על סך 500 שקלים לרכישה בחנויות המותנה ברכישה מעל 1500 שקלים. כאלו בפעם הראשונה הייתם כל כך טובים שארוץ אליכם עכשיו לשלם שוב ???
אני מאוד כועס, כי יצאתי טמבל בהחלטה של לשלם יותר, המוצר אכן טוב מאוד - שלא תטעו. אבל השירות ? פשוט מוציא את החשק מלהכנס לשם שוב.
יש לי כוח כאן בפורום ויש כאן קהל חכם שקורא ועושה 1+1. הגשתי גם תלונה במועצה לצרכנות כי אין לי חשק לשמוע עוד תגובה מהם, הרי בשיחה איתם אף אחד לא התנה כלום בזיכוי.
עשו לעצמכם טובה - תעשו את המסקנות שלכם אחרי קריאת הקטע הזה. אני אעדכן מה נסגר בהמשך.
שיהיה שבוע טוב לכולם.
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אוי כמה שזה מוכר התיסכול הזה....
יש לי ילדה בת שנתיים וחצי ואני בדיוק לפני חיפוש מיטה גם.
רהיטי גבעת ברנר אמרת?! נרשם לפני.
יש לי ילדה בת שנתיים וחצי ואני בדיוק לפני חיפוש מיטה גם.
רהיטי גבעת ברנר אמרת?! נרשם לפני.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
יש לי חברים שקנו מיטה לילד באיקאה ומבסוטים מאוד
אני לא חסיד גדול של איקאה אבל עם קצת חוש ניתן לראות מה *** שם ומה לא.
במקרה של מיטות הילדים הן נראות די טוב.
אני לא חסיד גדול של איקאה אבל עם קצת חוש ניתן לראות מה *** שם ומה לא.
במקרה של מיטות הילדים הן נראות די טוב.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
אני רוצה לציין את השירות (היחסית) טוב שקיבלנו מגבעת ברנר:
שתי ארונות ומיטה לילדה. חוץ מ3 ימים איחור במיטה (הזמן המיועד היה 3 שבועות).
הכל הגיע בזמן, ללא פגמים, והמתקין/המוביל היה אדיב.
תיאום הובלה בוצע מראש.
לדעתי תודעת שירות נמוכה במקום הרכישה ובשירות לקוחות.
שתי ארונות ומיטה לילדה. חוץ מ3 ימים איחור במיטה (הזמן המיועד היה 3 שבועות).
הכל הגיע בזמן, ללא פגמים, והמתקין/המוביל היה אדיב.
תיאום הובלה בוצע מראש.
לדעתי תודעת שירות נמוכה במקום הרכישה ובשירות לקוחות.
הפשע לא משתלם... האם זה אומר שהעבודה שלי היא פשע ?
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אני קניתי לפני כ 4-5 שנים שולחן פינתי מגבעת ברנר ,
כאשר הגיע השולחן להתקנה הבחנתי כי רשום בפינה על העץ - רהיטי כהן ,
שאלתי את המתקין מה הכוונה "רהיטי כהן " ? ענה לי "כהן מייצר את השולחן" ,
והוסיף: "כהן נמצא באזור התעשיה ראשון " , אם היית הולך ישר אליו , היית מקבל את אותו שולחן ב 2/3 מחיר ...
סתם , חומר למחשבה ...
חשבנו שעדיין מייצרים את המוצרים בקיבוץ ,
מסתבר שלא ...
כאשר הגיע השולחן להתקנה הבחנתי כי רשום בפינה על העץ - רהיטי כהן ,
שאלתי את המתקין מה הכוונה "רהיטי כהן " ? ענה לי "כהן מייצר את השולחן" ,
והוסיף: "כהן נמצא באזור התעשיה ראשון " , אם היית הולך ישר אליו , היית מקבל את אותו שולחן ב 2/3 מחיר ...
סתם , חומר למחשבה ...
חשבנו שעדיין מייצרים את המוצרים בקיבוץ ,
מסתבר שלא ...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
שרות מזעזע וזלזול בלקוחות אינם נחלתם הבלעדית של רהיטי גבעת ברנר. טוב שלא התעצלת ופנית למועצה לצרכנות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
תודה על ההזהרה!
מנסיוני, לא הייתי בונה על המועצה לצרכנות.
פניתי מספר פעמים למועצה לצרכנות. הפעם האחרונה הייתה לגבי תלונה כנגד חברה אשר מבצעת צנטוקים: צלצול + ניתוק (מבחן "העכביש").
לא חזרו אלי מהמועצה...
מנסיוני, לא הייתי בונה על המועצה לצרכנות.
פניתי מספר פעמים למועצה לצרכנות. הפעם האחרונה הייתה לגבי תלונה כנגד חברה אשר מבצעת צנטוקים: צלצול + ניתוק (מבחן "העכביש").
לא חזרו אלי מהמועצה...
-
TANDBERG
- חבר מביא חבר

sam, זו לא נקמה, עצם העובדה שיש כמות די גדולה של חברים שמודעים לזכותם כצרכנים זו כבר התחלה טובה. אבל כן - כמה שיותר ידעו יותר טוב מבחינתי.
עכשיו, לא דרשתי מליון שקלים ולא ביקשתי מיטה חינם, ביקשתי משהו שיהיה הולם. כל הכרה בעובדה שנגרם לי עוול כתוצאה משירות מתחת לכל ביקורת היה מונע ממני לפרסם כאן משהו. הייתי סבלני, אולי סבלני יותר מדי.
ירון - פניתי בעבר למועצה לצרכנות, בזכותי בחניונים שבהם לא מכבדים דיינרס (ויש לא מעט כאלו) כותבים ומציינים זאת באופן חד משמעי.
אני כל כך רגיש לנושא שירות באופן אישי. בעברי במקומות עבודה שונים כל כך היה חשוב לי שיזכרו שקיבלו שירות, המחיר יהיה טוב יותר או טוב פחות, אבל השירות לעולם יחקק.
אנקדוטה: עבדתי בחברה המפתחת ומשווקת משחקי חשיבה. אם למישהו היה הולך חלק לאיבוד - או שהיה מקבל בדואר או באופן אישי או שהיינו מכוונים לחנות ממנה קנה. ז"א קנית משחק ב150 שקלים ? זה לא נגמר שם מבחינתנו. כמה כיף היה לשמוע בטלפון מישהו מהיישוב רכסים: "שמח שבחרתי במוצר שלכם, עשיתם לי טעם טוב ויצרתם מודעות שירות חדשה". מה סה"כ עשיתי ? נתתי לו חלק של משחק שעולה גרוש וחצי לחברה. העלינו מודעות בטירוף, כל כך הרבה אנשים משוועים לשירות, וחבל שכמעט ואין עונה.
anony, כנראה שאתה יחיד במינו כאן, הלוואי שהייתי יכול לכתוב מה שכתבת.
עכשיו, לא דרשתי מליון שקלים ולא ביקשתי מיטה חינם, ביקשתי משהו שיהיה הולם. כל הכרה בעובדה שנגרם לי עוול כתוצאה משירות מתחת לכל ביקורת היה מונע ממני לפרסם כאן משהו. הייתי סבלני, אולי סבלני יותר מדי.
ירון - פניתי בעבר למועצה לצרכנות, בזכותי בחניונים שבהם לא מכבדים דיינרס (ויש לא מעט כאלו) כותבים ומציינים זאת באופן חד משמעי.
אני כל כך רגיש לנושא שירות באופן אישי. בעברי במקומות עבודה שונים כל כך היה חשוב לי שיזכרו שקיבלו שירות, המחיר יהיה טוב יותר או טוב פחות, אבל השירות לעולם יחקק.
אנקדוטה: עבדתי בחברה המפתחת ומשווקת משחקי חשיבה. אם למישהו היה הולך חלק לאיבוד - או שהיה מקבל בדואר או באופן אישי או שהיינו מכוונים לחנות ממנה קנה. ז"א קנית משחק ב150 שקלים ? זה לא נגמר שם מבחינתנו. כמה כיף היה לשמוע בטלפון מישהו מהיישוב רכסים: "שמח שבחרתי במוצר שלכם, עשיתם לי טעם טוב ויצרתם מודעות שירות חדשה". מה סה"כ עשיתי ? נתתי לו חלק של משחק שעולה גרוש וחצי לחברה. העלינו מודעות בטירוף, כל כך הרבה אנשים משוועים לשירות, וחבל שכמעט ואין עונה.
anony, כנראה שאתה יחיד במינו כאן, הלוואי שהייתי יכול לכתוב מה שכתבת.
Vocare Ad Regnum
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
כל הזמן אני שומע "מה שיקר זול ומה שזול יקר"
אבל לשירות בארץ אין חוקים.
מה שאני עברתי עם "מרצפת רחובות" קצרה יריעתו של הפורום מכדי לפרט.
אבל נוכחתי לדעת גם בסיפור הנ"ל ומעוד סיפורים.
שירות טוב בארץ הוא שאלה של מזל על מי אתה נופל.
אתה יכול לשלם זול וליפול על שירות מצויין גם.
ואתה יכול לשלם יקר ולקבל שירות של רחוב.
אבל לשירות בארץ אין חוקים.
מה שאני עברתי עם "מרצפת רחובות" קצרה יריעתו של הפורום מכדי לפרט.
אבל נוכחתי לדעת גם בסיפור הנ"ל ומעוד סיפורים.
שירות טוב בארץ הוא שאלה של מזל על מי אתה נופל.
אתה יכול לשלם זול וליפול על שירות מצויין גם.
ואתה יכול לשלם יקר ולקבל שירות של רחוב.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14359
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
רוב חב' הריהוט "סובלות" משירות ברמה נמוכה...
עד שנתקלתי בחב' עמינח/אמריקאן קומפורט ולא האמנתי שאפשר לקבל כזה שירות....
אדיבים, מהירים, מקצועיים. מאז אני קונה רהיטים רק אצלם.
מדובר על חנות המפעל בניר צבי.
מומלץ בחום

לגבי "גבעת ברנר"....תודה על העדכון. בהחלט נרשם לחובתם.
עד שנתקלתי בחב' עמינח/אמריקאן קומפורט ולא האמנתי שאפשר לקבל כזה שירות....
אדיבים, מהירים, מקצועיים. מאז אני קונה רהיטים רק אצלם.
מדובר על חנות המפעל בניר צבי.
מומלץ בחום
לגבי "גבעת ברנר"....תודה על העדכון. בהחלט נרשם לחובתם.
נערך לאחרונה על ידי טלHD ב 24/10/2010 13:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לי פעם היה קטע שבחנות ריהוט מאוד יוקרתי המוכר פתאום הפסיק לדבר איתי והסתכל דרכי כאילו שהייתי עשוי מאוויר ברגע שהוא קלט שאני לא מתכונן לשלוף את פנקס הצ'קים בו במקום.
כפי שאמרתי מקודם, יחס מזלזל ושירות זוועתי אפשר לקבל בכל מקום - כולל חנויות אודיו ווידאו לצערי.
כפי שאמרתי מקודם, יחס מזלזל ושירות זוועתי אפשר לקבל בכל מקום - כולל חנויות אודיו ווידאו לצערי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
TANDBERG
- חבר מביא חבר

אגב, קצת גישה שונה, קצת רצון טוב (הרג אותי ההתקשרות למוביל...) היו מביאים להם פרגון עצום כאן. במקום זה בחרתי להעזר בכם. למעלה מ450 צפיות תוך פחות מיום, פרסומת שלילית אחת תוכל לעשות מה שמאה פרסומות חיוביות לא יוכלו.
Vocare Ad Regnum