בחיפוש אחרי כרטיס טלויזיה עם כניסה של DVB-T וטלויזיה אנאלוגית הגעתי לכרטיס הזה:
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3277
ראיתי שבשרשור המפרטים הומלץ על GT-P8000, לפי מה שכתוב על ה- E8000 לשניהם יש את אותו טיונר אז אני יוצא מנקודת הנחה שאיכות התמונה של שני הכרטיסים היא טובה.
לפי מה שהבנתי הסיבה העיקרית שההמלצה הוחלפה היא של-GT-P8000 אין קידוד MPEG2 ברמת החומרה, בדף של E8000 כתוב:
Support recording formats in MPEG1/MPEG2/MPEG4.
זה אומר שה- E8000 יודע לקודד MPEG2 ברמת חומרה?
עוד שאלות - הטיונר האנאלוגי יעבוד בארץ?
הכרטיס יודע לפענח את שידור ה- DVB-T שמשודר בארץ?
Gigabyte E8000?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
שרשור המפרטים עודכן לפני כחודש וכיום ההמלצה היא על ה-Hauppauge HVR 1700 המצויין.
לגבי הכרטיס של ג'יגה-בייט, לא ברור מהנתונים אם יש לו קידוד חומרה ל-MPEG2 או לא, אבל ככל הנראה כן, בגלל האיזכור של הצ'יפ של NXP הנמצא בשימוש בכמה כרטיסים הכוללים קידוד בחומרה ל-MPEG2. אבל זה לא מצויין במפורש (Hardware encoding).
לגבי הכרטיס של ג'יגה-בייט, לא ברור מהנתונים אם יש לו קידוד חומרה ל-MPEG2 או לא, אבל ככל הנראה כן, בגלל האיזכור של הצ'יפ של NXP הנמצא בשימוש בכמה כרטיסים הכוללים קידוד בחומרה ל-MPEG2. אבל זה לא מצויין במפורש (Hardware encoding).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ל-HVR 1700 יש כניסת RF לכבלים אנלוגיים.
לגבי המחיר, הוא אכן זול יותר, אבל לא מקבלים סט IR מלא הכולל IR Blster (חשוב למי שרוצה לחבר את הכרטיס לממיר הוט/יס).
סביר להניח שבסה"כ מדובר בכרטיס טוב.
קידוד תוכנה ממש לא נורא. כל מעבד Dual Core ומעלה יתמודד עם זה בלי בעייה.
לגבי המחיר, הוא אכן זול יותר, אבל לא מקבלים סט IR מלא הכולל IR Blster (חשוב למי שרוצה לחבר את הכרטיס לממיר הוט/יס).
סביר להניח שבסה"כ מדובר בכרטיס טוב.
קידוד תוכנה ממש לא נורא. כל מעבד Dual Core ומעלה יתמודד עם זה בלי בעייה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"