עזרה בבחירת סטרימר
-
m3csl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 901
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אז ככה ... כיום אני צופה בסרטים עם לפטופ שמחובר לטלוויזיה עם כבל HDMI .
לצערי המחשב עצמו לא הכי חדיש ולא אפשרי לראות סרטי FHD 1080P .. הוא מקרטע ולא סוחב ואני נאלץ להסתפק בהורדת סרטים של 720P .
החלטתי לקנות סטרימר וקראתי רבות וטובות על ה XTREAMER PRO .
במקביל שמתי לב שיש עוד יצרנים רבים לסטרימרים על מיניהם השונים וקצת קשה לי להחליט.
יש המלצות ?? למה צריך לשים לב ?? מה השוני בין החברות השונות ?
אשמח להכוונה
תודה
לצערי המחשב עצמו לא הכי חדיש ולא אפשרי לראות סרטי FHD 1080P .. הוא מקרטע ולא סוחב ואני נאלץ להסתפק בהורדת סרטים של 720P .
החלטתי לקנות סטרימר וקראתי רבות וטובות על ה XTREAMER PRO .
במקביל שמתי לב שיש עוד יצרנים רבים לסטרימרים על מיניהם השונים וקצת קשה לי להחליט.
יש המלצות ?? למה צריך לשים לב ?? מה השוני בין החברות השונות ?
אשמח להכוונה
תודה
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אם ההתלבטות שלך היא בין מכשירים בטווח המחיר של ה-PRO, כנס לפה ותקרא קצת על ההבדלים:
http://hometheater.co.il/vt125674.%D7%A ... 7%9E%D7%A8
http://hometheater.co.il/vt125674.%D7%A ... 7%9E%D7%A8
-
m3csl
-
- חבר פעיל במיוחד

קראתי את השרשור הנ"ל .. עזר קצת ..
כרגע אין לי "צרכים" או דרישות" כי אני לא סגור על מה שהסטרימרים מציעים, כך שזה יותר קטע של פונקציות שכל אחד מציע ולראות למי יש יותר ...
השאלה אם בגישה בסיסית כזו אני אמצא הבדלים משמעותיים ביניהם ?
כרגע אין לי "צרכים" או דרישות" כי אני לא סגור על מה שהסטרימרים מציעים, כך שזה יותר קטע של פונקציות שכל אחד מציע ולראות למי יש יותר ...
השאלה אם בגישה בסיסית כזו אני אמצא הבדלים משמעותיים ביניהם ?
It's Five O'Clock Somewhere
- Irus
- חבר מביא חבר

אם אתה מדבר רק על כניסה לתפריט וניגון קובץ פשוט, כולם יתנו לך תוצאה דומה.
במידה ותרצה להפעיל את ה-JB ולראות קיר סרטים וסדרות, אז כבר יהיו הבדלים ויש כאלה שיתנו תוצאה טובה פחות, לעומת אחרים שייתנו תוצאה טובה יותר ומפורטת יותר. אותו הדבר לגבי תכני בלו-ריי וכו'.
במידה ותרצה להפעיל את ה-JB ולראות קיר סרטים וסדרות, אז כבר יהיו הבדלים ויש כאלה שיתנו תוצאה טובה פחות, לעומת אחרים שייתנו תוצאה טובה יותר ומפורטת יותר. אותו הדבר לגבי תכני בלו-ריי וכו'.
-
m3csl
-
- חבר פעיל במיוחד

ואלו ההבדלים היחידים שאמצא בין הסוגים השונים או שיש עוד תכונות שצריך לשים לב אליהן ?אם אתה מדבר רק על כניסה לתפריט וניגון קובץ פשוט, כולם יתנו לך תוצאה דומה.
במידה ותרצה להפעיל את ה-JB ולראות קיר סרטים וסדרות, אז כבר יהיו הבדלים ויש כאלה שיתנו תוצאה טובה פחות, לעומת אחרים שייתנו תוצאה טובה יותר ומפורטת יותר. אותו הדבר לגבי תכני בלו-ריי וכו'....
It's Five O'Clock Somewhere
- Irus
- חבר מביא חבר

תראה, עם רוב הקבצים, כמעט כל הסטרימרים יסתדרו, ואם אין לך דרישות מיוחדות, אתה צריך להחליט על תקציב מוגדר ולראות אילו דגמים נמצאים סביב אותו תקציב.
אם אתה כבר נכנס לפרטים, אתה צריך לבדוק אם יש לך צורך בדיסק פנימי, אם אתה רוצה JB שיעבוד בצורה מסויימת, אתה צריך לבדוק מה התמיכה בתכני בלו-ריי ומה יכולות ההזרמה, כמובן שתתייחס לכל פרמטר שמעניין אותך בלבד.
אם אתה כבר נכנס לפרטים, אתה צריך לבדוק אם יש לך צורך בדיסק פנימי, אם אתה רוצה JB שיעבוד בצורה מסויימת, אתה צריך לבדוק מה התמיכה בתכני בלו-ריי ומה יכולות ההזרמה, כמובן שתתייחס לכל פרמטר שמעניין אותך בלבד.