שמירת חתימה באייפון 3GS
אם הוא כבר פרוץ ולחץ על make my life easier בסידיה, אז הוא שומר לך חתימות אוטומטית... אם לא עשית את זה אז זאת טעות, לא קריטית אבל זה כמו רשת ביטחון... אין סיבה לא לעשות את זה. זה לא הורס כלום ולא משפיע בשום אופן על תפקוד המכשיר, רק נותן לך אופציות במקרה שאתה חייב לעשות ריסטור
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
כחלק ממלחמתם בפריצות, הוסיפו באפל מנגנון הגנה נוסף - החתימות.
מטרת החתימות היא בעצם למנוע ממשתמשים לשנמך או לעשות Restore לגרסה שהיא לא הגרסה האחרונה שאפל שיחררו.
הבדיקה מתבצעת מול השרתים של אפל והחתימה היא אישית לכל מכשיר, ברגע שתרצה לעשות את אחד הדברים שהזכרתי לעיל, תתבצע בדיקה של המכשיר שלך מול שרתי אפל, ואם תנסה לעשות משהו לא חוקי (לא חוקי מבחינת אפל, לא מבחינת החוק), אתה תיתקל בסירוב.
אם אתה שומר חתימה בשרתים של סידיה, בזמן Restore או שנמוך, יש אפשרות להפנות את הבדיקה לשרת של סידיה במקום לשרתי אפל, ואז ה"בדיקה" לא נכשלת והמכשיר מקבל אישור להמשיך בהתקנה.
כפי שנאמר, לשמור חתימות לא משפיע כהוא זה על המכשיר, אין בעיה לעשות את זה.
מטרת החתימות היא בעצם למנוע ממשתמשים לשנמך או לעשות Restore לגרסה שהיא לא הגרסה האחרונה שאפל שיחררו.
הבדיקה מתבצעת מול השרתים של אפל והחתימה היא אישית לכל מכשיר, ברגע שתרצה לעשות את אחד הדברים שהזכרתי לעיל, תתבצע בדיקה של המכשיר שלך מול שרתי אפל, ואם תנסה לעשות משהו לא חוקי (לא חוקי מבחינת אפל, לא מבחינת החוק), אתה תיתקל בסירוב.
אם אתה שומר חתימה בשרתים של סידיה, בזמן Restore או שנמוך, יש אפשרות להפנות את הבדיקה לשרת של סידיה במקום לשרתי אפל, ואז ה"בדיקה" לא נכשלת והמכשיר מקבל אישור להמשיך בהתקנה.
כפי שנאמר, לשמור חתימות לא משפיע כהוא זה על המכשיר, אין בעיה לעשות את זה.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
מזמן לא עשיתי את זה, אבל אם אני זוכר נכון, אז זה לא משהו שצריך להוריד, אלא זה נמצא בחלון הראשי של סידיה.DorM כתב:אז אתם ממליצים להריץ חיפוש על make my life easier בסידיה ולהתקין?...
חוץ מזה, ניתן גם לשמור באמצעות תוכנה שנקראית TinyUmbrella (תריץ חיפוש, יש לא מעט מדריכים).
ד"א,
גם לשמירת החתימות בסידיה יש זמן מוגבל.
הזמן הוא אותו פרק זמן שבין מציאת פריצה חדשה ועד שאפל מפסיקה לאשר את החתימות הישנות, בדיוק אחרי שהיא מוציאה עדכון תוכנה חדש.
מה שאומר שאם הגרסה שעל המכשיר שלך היא לא הגרסה האחרונה, בעצם לא תוכל גם לשמור את החתימה.
למה לא?
כי מה שסידיה, או TinyUmbrelle עושות בעצם זה לקחת את קובץ ה-SHSH שלך, להחתים את אפל (כשעדיין ניתן לעשות זאת) ולשמור את העותק החתום אצלם, ואז במקרה הצורך, לתת לך את ה"אישור" כאשר הוא כבר חתום (מה שאפל כבר לא תיתן לך), וכמו שציינתי, האישור הזה הוא חד חד ערכי למכשיר.
לא מדוייק, כל מה שכתבת נכון מלבד המשפט המודגש.theAman כתב:מזמן לא עשיתי את זה, אבל אם אני זוכר נכון, אז זה לא משהו שצריך להוריד, אלא זה נמצא בחלון הראשי של סידיה.DorM כתב:אז אתם ממליצים להריץ חיפוש על make my life easier בסידיה ולהתקין?...
חוץ מזה, ניתן גם לשמור באמצעות תוכנה שנקראית TinyUmbrella (תריץ חיפוש, יש לא מעט מדריכים).
ד"א,
גם לשמירת החתימות בסידיה יש זמן מוגבל.
הזמן הוא אותו פרק זמן שבין מציאת פריצה חדשה ועד שאפל מפסיקה לאשר את החתימות הישנות, בדיוק אחרי שהיא מוציאה עדכון תוכנה חדש.
מה שאומר שאם הגרסה שעל המכשיר שלך היא לא הגרסה האחרונה, בעצם לא תוכל גם לשמור את החתימה.
למה לא?
כי מה שסידיה, או TinyUmbrelle עושות בעצם זה לקחת את קובץ ה-SHSH שלך, להחתים את אפל (כשעדיין ניתן לעשות זאת) ולשמור את העותק החתום אצלם, ואז במקרה הצורך, לתת לך את ה"אישור" כאשר הוא כבר חתום (מה שאפל כבר לא תיתן לך), וכמו שציינתי, האישור הזה הוא חד חד ערכי למכשיר....
ברגע שלחצת פעם אחת על make my life easier בסידיה, הוא שומר לך חתימות אוטומטית לכל גרסא שיוצאת. למשל האייפון שלי נמצא בגרסא 4.0, ויש לו חתימות שמורות ל3.1.3, 4.0, 4.0.1, 4.0.2, 4.1, אתה יכול לשמור חתימות לכל גרסא עכשוית, בלי קשר לגרסא של המכשיר שלך.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אבל יש לי פרוץ, אני בנאדם שמשחק המון במשחקים כי אני נמצא בהרבה סידורים והמתנות בין היתר.MartinHSabag כתב:בודאי שיש.DorM כתב:אז אין לי סיבה לעדכן, אני עם 3.1.3
תודה רבה אבי ושועלי...
אני שידרגתי לאחרונה מ-3.1.3 ל-4.1 והמכשיר קיבל זריקת מרץ והורמונים.
הכל עובד הרבה יותר מהר והסוללה מחזיקה טיפה יותר זמן....
אם יש דרך לעדכן ישר לגירסה מסויימת ומיד אחריה לפרוץ לפריצה מאוד יציבה כמו שיש לי עכשיו אז שווה, אם לא עדיף להמתין ל4.2 ולפריצה שתצא אליה.
אז אני דרך הסידיה מפעיל את מה ששועלי אמר וזהו נכון?
יש פריצה ל4.1... הבעיה היא שאם לא שמרת חתימות אז אתה לא יוכל לשדרג את הגרסא מבלי לשדרג את המודם, ככה שהמכשיר לא יוכל להוציא שיחות.
בכל אופן גרסא 4.1 מעולה, הרבה יותר מ3.1.3
בכל אופן גרסא 4.1 מעולה, הרבה יותר מ3.1.3
חוק ראשון של ציידי דילים:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
זה מופיע רק פעם אחת על המסך כשפורצים מכשיר חדש.
גם אני פספסתי את זה ועכשיו זה לא מופיע לי.
במידה ולא מופיע, פשוט תשתמש ב-Tiny Umbrella. הוא ממילא טוב יותר מהפיתרון של CYDIA.
במידה ולא מופיע, פשוט תשתמש ב-Tiny Umbrella. הוא ממילא טוב יותר מהפיתרון של CYDIA.
אוקיי תודהoferlaor כתב:זה מופיע רק פעם אחת על המסך כשפורצים מכשיר חדש.
במידה ולא מופיע, פשוט תשתמש ב-Tiny Umbrella. הוא ממילא טוב יותר מהפיתרון של CYDIA....
ביצעתי שמירת חתימה ב Tiny Umbrella לפני הפריצה.
טל.
באופן ודאי אני לא אוכל להוציא שיחות?shuali כתב:יש פריצה ל4.1... הבעיה היא שאם לא שמרת חתימות אז אתה לא יוכל לשדרג את הגרסא מבלי לשדרג את המודם, ככה שהמכשיר לא יוכל להוציא שיחות.
בכל אופן גרסא 4.1 מעולה, הרבה יותר מ3.1.3...
כי כשעידכנתי בזמנו ופרצתי לא היה שום בעיה.