יודעים על מה הולך 80% מתעבורת האינטרנט ב US?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
כנראה כולנו יודעים בדיוק מה קורה ב 80% מתעבורת האינטרנט ב US: פורנו ופייסבוק, אך מה שיותר מעניין זה מה קורה עם שאר ה 20%.
לפי מחקר שנערך לאחרונה, 20% מתעבורת האינטרנט ב US בזמן שיא הולכת לטובת Netflix, כלומר תכני VOD.
חברת Netflix אשר מהווה את אחד משירותי השכרת ה DVD&Blu-ray דרך דואר ו VOD דרך הרשת הגדולה בעולם, מתכוונת להרחיב את שירותי ה VOD דרך הרשת שלה מכיוון שכבר כיום, מנויים לפעמים נאלצים לחכות עד חודש ימים עבור כותרים פופולרים.
אז אם למישהו היה ספק כי העולם צועד לכיוון Streaming, עכשיו כבר אין ספק.
הידעת קצר: לחברת Netflix אין שירותי VOD HD למכשירים יעודים, אלא רק עבור PC & MAC - מה שמדהים הוא שהחברה רק מגדילה ומגדילה את מנויה ולאף אחד מהמנויים לא ממש איכפת.
לפי מחקר שנערך לאחרונה, 20% מתעבורת האינטרנט ב US בזמן שיא הולכת לטובת Netflix, כלומר תכני VOD.
חברת Netflix אשר מהווה את אחד משירותי השכרת ה DVD&Blu-ray דרך דואר ו VOD דרך הרשת הגדולה בעולם, מתכוונת להרחיב את שירותי ה VOD דרך הרשת שלה מכיוון שכבר כיום, מנויים לפעמים נאלצים לחכות עד חודש ימים עבור כותרים פופולרים.
אז אם למישהו היה ספק כי העולם צועד לכיוון Streaming, עכשיו כבר אין ספק.
הידעת קצר: לחברת Netflix אין שירותי VOD HD למכשירים יעודים, אלא רק עבור PC & MAC - מה שמדהים הוא שהחברה רק מגדילה ומגדילה את מנויה ולאף אחד מהמנויים לא ממש איכפת.
מנסיון אישי ל NETFLIX דווקא יש תמיכה במכשירים יעודיים.
בכל שלוש קונסולות המשחקים ניתן לראות סרטים (אם כי בחלק צריך דיסק מיוחד המסופק חינם). כמו כן בחלק מדגמי VIZIO החדשים ישנה אפליקציה קטנה (WIDGET ) המאפשרת לראות סרטים ישירות מ NETFLIX .
לצערי לא עובד בישראל אבל שירת אותי נאמנה בארה"ב
בכל שלוש קונסולות המשחקים ניתן לראות סרטים (אם כי בחלק צריך דיסק מיוחד המסופק חינם). כמו כן בחלק מדגמי VIZIO החדשים ישנה אפליקציה קטנה (WIDGET ) המאפשרת לראות סרטים ישירות מ NETFLIX .
לצערי לא עובד בישראל אבל שירת אותי נאמנה בארה"ב
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
ekeren,
שים לב שכתבתי VOD HD, לזה אין תמיכה במכשירים יעודיים.
לגבי הצורך בדיסק בקונסולות משחקים, זה כבר הסטוריה. השירות עובד בכל הקונסולות ללא דיסק.
שים לב שכתבתי VOD HD, לזה אין תמיכה במכשירים יעודיים.
לגבי הצורך בדיסק בקונסולות משחקים, זה כבר הסטוריה. השירות עובד בכל הקונסולות ללא דיסק.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
FYI נטפליקס הגיעה לשלב התקלות עקב עומס ומציעה החזר ללקוחות שנפגעו מהתקלה.
http://www.neowin.net/news/netflix-suff ... eedfetcher
http://www.neowin.net/news/netflix-suff ... eedfetcher
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
בעוד 20 שנים בערך כשגם תהיה כאן תשתית אינטרנט נורמלית וכשכל המפיצים ובעלי הזכויות למינהם יגיעו למסקנה שזה העתיד של הפצת הווידאו.frankym כתב:מעניין מתי אם בכלל יגיע אלינו...
Need more cowbell
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
התשתית הפנימית במדינת ישראל תקינה. הבעייה זה לחול.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
דווקא תשתית האינטרנט בארה"ב לא משהו ששווה לכתוב עליו גלויה הביתה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
זה לא ממש רלוונטי SYN
גם אם נטפליקס 10 עם האולפנים בעלי זכויות היוצרים בארץ יטרפדו ומטרפדים כל סידור רישמי כזה כדרכם האטומה בתחום .
גם הקולגות שלהם בעולם כאלו אם זו נחמה.
האם יש פתרון טכני ערמומי אחר (פרוקסי אמריקאי מתאים)
אולי
אבל מצד שני הזמינות של כל סידרה חדשה וסרט במקומות הידועים ברשת הופכת כל סידור כזה למיותר.
גם אם נטפליקס 10 עם האולפנים בעלי זכויות היוצרים בארץ יטרפדו ומטרפדים כל סידור רישמי כזה כדרכם האטומה בתחום .
גם הקולגות שלהם בעולם כאלו אם זו נחמה.
האם יש פתרון טכני ערמומי אחר (פרוקסי אמריקאי מתאים)
אולי
אבל מצד שני הזמינות של כל סידרה חדשה וסרט במקומות הידועים ברשת הופכת כל סידור כזה למיותר.