HOT עובדת על ממיר מקליט HD
UserName כתב:אני מתערב על כך שהממיר יצא עוד איזה שנה וכשהם יוציאו יס יוריד מחירים ברמות מטורפות ואף ישחרר מקסHD דור שלישי (שלפי השמועות יכיל 2TB)....
אין שום סיבה שממיר מקליט מג'יק לא יהיה פה עד ינואר\ פברואר 11 ,הוא יהיה מוצלח כמו אחיו הקטן ללא HD.
אתה יכול לערוב ש YES MAX יעבוד ללא בעיות גם ב 360G ולא בשמועות ,ראה כ 30 אשכולות בנושא ,כלומר
אל יתהלל חוגר כמפתח ,קצת צניעות .
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
"הוט עובדת על ממיר" ?
מה יש לעבוד ? הם מפתחים אותו ? הם הריי קונים את כל ציוד הקצה מחברות אחרות.
מה יש לעבוד ? הם מפתחים אותו ? הם הריי קונים את כל ציוד הקצה מחברות אחרות.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אני הבנתי מפורומים שונים שלא יצא ממיר HD מקליט בגלל שמירב העבודות נותבו לשיטת ה NETWORK PVR. כמו שאנחנו יודעים הפרוייקט לא הצליח ולכן כנראה עכשיו הוט חוזרים לאופציה הרגילה של ממיר HD מקליט והגיע הזמן.
מספיק עם ההמשצות המיותרות האלה !sam22 כתב:שני הממירים זו בדיחה עצובה מאוד
גם ממשק המשתמש בממירים שלהם פתטי...
ה-EPG החדש של הוט פשוט מצויין ! מודרני, זמין, מסביר פנים, מעלה את איכות החברה !
מה...כדי להוכיח כמה YES שלך טובים...אתה צריך להשמיץ את HOT ? אז כן שיש שם משהו שעושה לך את זה אחרת לא היית מתייחס אליהם
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אחרי הסתגלות קצרה, גם אני חושב שה EPG של HOT בסדר.
מה שיותר חשוב לי שאפשר ל"זפזפ" בפס המידע של ערוצים אחרים במהירות בניגוד ליס ששם זה לוקח שנים.
(בממירי ה HD של HOT)
מה שיותר חשוב לי שאפשר ל"זפזפ" בפס המידע של ערוצים אחרים במהירות בניגוד ליס ששם זה לוקח שנים.
(בממירי ה HD של HOT)
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
ה-EPG של הוט הוא פשוט אסון בהשוואה ליס, אם אני רוצה לעבור 7 ערוצים קדימה במקסHD אני משתמש בכפתור של העברת הערוצים.BigDragoon כתב:אחרי הסתגלות קצרה, גם אני חושב שה EPG של HOT בסדר.
(בממירי ה HD של HOT)...
שלא לדבר על היעילות והמראה.
- BigDragoon
- חבר ותיק

ומה אם אתה רק רוצה לראות מה משודר בערוצים אחרים (ועדיין להמשיך לצפות בערוץ הנוכחי)?UserName כתב:ה-EPG של הוט הוא פשוט אסון בהשוואה ליס, אם אני רוצה לעבור 7 ערוצים קדימה במקסHD אני משתמש בכפתור של העברת הערוצים.BigDragoon כתב:אחרי הסתגלות קצרה, גם אני חושב שה EPG של HOT בסדר.
(בממירי ה HD של HOT)...
שלא לדבר על היעילות והמראה....
עד שאתה מצליח להגיע עם פס המידע ביס לערוץ שאתה רוצה לוקח 10 דקות, בהוט זה לוקח שניות.
אין ספק שבהוט היתרון שהפס מידע עובר במהירות.
מגיעים מ 3 ל 93 במהירות לא חוקית.
יש בעיה שבמדריך המעודכן (השחור) לא רואים את שם התוכנית במלואה מה שדי פוגם בשימושיות שלו.
הקטע עם שני הממירים זו בדיחה עצובה שרק בישראל מנהל בחברה יכול להציג כ FEATURE ולא כ BUG.
במקום להתנצל ולהיות ישר עם הלקוחות הממורמרים הם מניחים שאנחנו ממש מאושרים להנות "משתי העולמות" כבר היום.
וזה שלא ראיתי ברצלונה אתמול כי המשחק היה בשש ואי אפשר להקליט HD, אני מניח שזה שייך לעולם החלומות.
החלום ש HOT תספק שירות בסיסי של שנות ה 2000 ללקוחותיה.
מגיעים מ 3 ל 93 במהירות לא חוקית.
יש בעיה שבמדריך המעודכן (השחור) לא רואים את שם התוכנית במלואה מה שדי פוגם בשימושיות שלו.
הקטע עם שני הממירים זו בדיחה עצובה שרק בישראל מנהל בחברה יכול להציג כ FEATURE ולא כ BUG.
במקום להתנצל ולהיות ישר עם הלקוחות הממורמרים הם מניחים שאנחנו ממש מאושרים להנות "משתי העולמות" כבר היום.
וזה שלא ראיתי ברצלונה אתמול כי המשחק היה בשש ואי אפשר להקליט HD, אני מניח שזה שייך לעולם החלומות.
החלום ש HOT תספק שירות בסיסי של שנות ה 2000 ללקוחותיה.
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
EPG הוא לא רק פס המידע אלא גם לוח השידורים עצמו.BigDragoon כתב:ומה אם אתה רק רוצה לראות מה משודר בערוצים אחרים (ועדיין להמשיך לצפות בערוץ הנוכחי)?UserName כתב:ה-EPG של הוט הוא פשוט אסון בהשוואה ליס, אם אני רוצה לעבור 7 ערוצים קדימה במקסHD אני משתמש בכפתור של העברת הערוצים.BigDragoon כתב:אחרי הסתגלות קצרה, גם אני חושב שה EPG של HOT בסדר.
(בממירי ה HD של HOT)...
שלא לדבר על היעילות והמראה....
עד שאתה מצליח להגיע עם פס המידע ביס לערוץ שאתה רוצה לוקח 10 דקות, בהוט זה לוקח שניות....
ואם עברתם להוט אז אתם צריכים לדעת שהמהירות של הפס סביר ובהחלט אפשר לסבול אותו.
ב-EPG המלא (לא הפס מידע) יש גם חלון קטן שמראה את השידור הנוכחי ושומעים אותו לעומת HOT שיש מוזיקת רקע מטומטמת.
- BigDragoon
- חבר ותיק

UserName,
אני אומר יותר מזה.
מהירות פס המידע הרבה יותר מסבירה בממירי ה HD של הוט.
זאת לעומת יס ששם לא ניתן להעביר אותו בזמן אפילו סביר.
אני אומר יותר מזה.
מהירות פס המידע הרבה יותר מסבירה בממירי ה HD של הוט.
זאת לעומת יס ששם לא ניתן להעביר אותו בזמן אפילו סביר.