תגובות: GOOGLE TV נפגעת מצנזור פעיל ברשת האמריקאית

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #1 

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #2 

יש לי תחושה שהסיבה האמיתית לחסימה נובעת דווקא מהמערכת שרצה על ה Google TV, האנדרואיד. עקב היותה פתוחה והקוד הוא חופשי נראה לי שלא יהיה קשה מיד "לקהילה" לעדכן גירסה חדשה שתתגבר על כל החסמים של החברות האלה (את הקוד של הדפדפן עצמו אין, אבל אין בעייה לשים קוד שיושב על המכשיר בין הדפדן לבין "הענן" ככה שהוא משנה את החבילות שיוצאות ונכנסות מהרשת), בדומה לזה שכיום על האנדרואיד יש מדריכים ברשת המאפשרים לצפות ב Hulu וזה למרות שהחברה לא מאפשרת לתת את השירות למכשירי מובייל (בישראל למרבה הצער זה לא עובד)....גוגל אפילו לא צד בעניין הזה. זה בטח משהו שמפחיד את ספקי התוכן

אגב, מאז ומתמיד המחיר של ה Revue היה 299$

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

אחלה סקירה על המצב. רק שאני תוהה לעצמי על השורה שהצפייה החינמית באתרים של ABC,NBC,CBS,FOX היא למען אלו שפספסו, הרי למה יש VOD? ממנו עוד הרשתות יכולות להרוויח כסף, אשמח שמישהו יוכל להסביר לי.

אה ומה קרה לסיקורי מסכים\מוצרים?? מלא זמן אני מחכה לסקירות כאלו ולמעט סקירות מעטות אין בכלל סקירות כאלו לאחרונה.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #4 

1. לרוב האנשים אין vod בארה״ב
2. אם יש שאלות על מאמרים אתה מוזמן לשאול בפורום הכללי - זה לא קשור לנושא זה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46379
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #5 

יופי של מאמר (Y)
הנושא הזה בהחלט בעייתי. יותר ויותר מכשירים ידעו להציג תכנים מהרשת בטלויזיה בסלון ובכך הרשתות שמות לעצמן רגל בזה שהן בכלל מאפשרות את השירות הזה - ועוד בחינם!
מצד שני, כמות האנשים שיצרכו תוכן בצורה הזאת יהיה נמוך למדי ואני מתקשה להאמין שאנשים יעזבו את ספק הכבלים\לווין שלהם לטובת פתרון כזה בשנים הראשונות. עם התגברות המגמה, המצב עלול להשתנות, אבל יקח זמן מה עד שהפתרונות הללו יהוו איום של ממש.

guyyug
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 909
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #6 

גיא

עלי_שביט
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 250
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #7 

מי שחשב בגוגל שהרשתות הראשיות יסכימו למצב בו אנשים מדפדפים באינטרנט וצופים במה שהם רוצים הוא אדיוט מושלם. הרשתות צליחות להפיק תכנים איכותיים רק בזכות הפרסום והסינדיקציה וההפצה הבינלאומית ואם הבסיס הזה היה נשמט היצירה הטלוויזיונית היתה ממצטמצמת לתוכניות עלובות וירודות ואלה יש לנו כאן בשפע ( ראו ערוצים 2 ו 10). בגוגל פשוט מנסים לעשות סיבוב על תכני פרמיום זמינים ולמכור דרך המכשיר עוד ועוד פרסומות והכנסה ממקורות שעוד היו אמורים להתפתח בעקבות כך. רק שהרשתות לא ממש קמו אתמול וגם שם יש אנשים שמבינים היטב לאן הרוח של גוגל היתה אמורה לנשוב. חסימת ערוצים איכותיים מסלקת את הרוח מפרשי גוגל לפחות לפי שעה ואני בספק אם הפרוייקט יתרחש כמו שתכננו שם. קשה לי לראות את הרשתות מסירות את החסימה ואי לא רוא הסיבה למה הן אמורות לשתף את גוגל בהכנסות שלהן משירות כלשוה. ממילא מי שרוצה לצפות בתכנים שלהן מומזמן לעשות זאת בצפיה ישירה או להקליט בזמנו החופשי.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #8 

הנה כבר יש UNBOXING למוצר מבית סוני

frankym
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2009
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שליחה #9 

מעניין מתיי זה יכנס אלינו

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #10 

מי שדפוק זה הרשתות. נותנים את זה בחינם עם פרסומות וחושבים שלא ניתן יהיה לראות את זה בסלון?!

חוץ מזה, הן מרוויחות מפרסומות, google tv משאיר את זה.

עלי_שביט
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 250
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #11 

גוגל כמובן תמצא דרכים לשאוב הכנסות מהשירות הזה למרותש מבחינתה היא ללא ספק לא תפיק כלום ביוזמתה. גוגל כגוף מסחרי לא עושים כלום מ"ציונות" והבעיה היא, שהרשתות הגדולות לא משדרות באינטרנט שידורים לינאריים אלא מציעות מבחר תכנים ומזה בדיוק הרשתות חוששות -בריחת צופים לתכנים מובחרים. ברגע שזה יקרה הצופים יעברו לצפיה דיפרנציאלית והמפרסמים יברחו. בכל אופן, לדעתי אם לא יקום מנגנון של השתתפות בהכנסות, לגוגל אין שום סיכוי להצליח במיזם כזה.

עורך_וידאו
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 57
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #12 

אחלה של סקירה עופר (Y)

האם זאת הסיבה שגם בסטרימר HDX 1000 אני חסום ליוטיוב למעלה משנה?
נראה שהחברות לא צפו את המהלכים האלה... :o :o

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #13 

הסיבה היא שזה לא תמיכה רשמית של יוטיוב ולכן הם יכולים לשנות את ההגדרות כל עת שירצו.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #14 

אתמול סגרה הרשת הגדולה האחרונה - FOX את השערים שלה ל-Google TV והוא כרגע חסום לכל ארבעת הרשתות הגדולות פלוס HULU.

מפתיע שדווקא Boxee הקטנים הגיעו איתם להבנה ואין כרגע צינזור פעיל מאף רשת אמריקאית!!!

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”