תמונות מהאירוע אצלי בבית!! פאנסוניק 65VT20 3D זהו הרכישה הושלמה מפיוצ׳ר!!!
-
frankym
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
בוקר אור אז כך השדרגת החולנית שלי ממשיכה ופורצת גבולות אני מתעניין לגביי המסך הנ"ל רציתי לדעת מה חושבים על המסך רמת השחורים בשהוואה למסך מתחרה אם בכלל התלת מימד עד כמה איכותי ועל איכות SD בגודל שכזה תודה מראש לעונים
נערך לאחרונה על ידי frankym ב 28/11/2010 11:50, נערך 6 פעמים בסך הכל.
חבר יקר,
אתה שואל על מסך שהינו דגם חדש יחסית ובגודל שלפי ידיעתי-טרם נבחן בארץ.יש בכלל מסך כזה בתצוגה בארץ?
הצעתי לך היא להמתין עם רכישת מסך 3D,בעיקר בגודל שכזה(מחירים בשמיים,טכנולוגיה בתחילת דרכה,וצפויים שינויים.ובגלל נושא השדרגת שלך-חבל על כספך)
אתה שואל על מסך שהינו דגם חדש יחסית ובגודל שלפי ידיעתי-טרם נבחן בארץ.יש בכלל מסך כזה בתצוגה בארץ?
הצעתי לך היא להמתין עם רכישת מסך 3D,בעיקר בגודל שכזה(מחירים בשמיים,טכנולוגיה בתחילת דרכה,וצפויים שינויים.ובגלל נושא השדרגת שלך-חבל על כספך)
-
frankym
- חבר ותיק

חבל פעם הבאה שאתה קופץ אל תשכח אותי נקבע .... נוווו יש צדיק בסדום איפה עופרsam22 כתב:צודקfrankym כתב:שמוליק מה קורה איך פיקששתי אותך אצל דור מפיוצר אנחנו עוד צריכים לשבת על איזה קפה...
פאק שלי שלא עדכנתי
היה חצי לא מתוכנן...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
אין לי דעה בנושא ...... המסך הזה לא מוצג בשום מקום ....... בקשר להשתדרגות הייתי ממליץ לך להתעניין בפנאסוניק v-10 גודל 65 . מסך איכותי ...
אמין תוצרת יפאן ..
אמין תוצרת יפאן ..
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
אני רכשתי את המסך הנ"ל בגירסת ה-50 אינץ', וזהו ללא ספק מסך מצוין.
באשר לשאלותיך - השחור מעולה (לפי כל הסקירות ברשת, רמת השחורים של המסך היא הגבוהה ביותר מבין כל המסכים שיצאו השנה), ואיכות התמונה ב-SD טובה מאוד. התלת מימד איכותי ביותר ונראה מדהים (רק חבל שאין מגוון תכנים רחב יותר).
באשר לשאלותיך - השחור מעולה (לפי כל הסקירות ברשת, רמת השחורים של המסך היא הגבוהה ביותר מבין כל המסכים שיצאו השנה), ואיכות התמונה ב-SD טובה מאוד. התלת מימד איכותי ביותר ונראה מדהים (רק חבל שאין מגוון תכנים רחב יותר).
Re: פאנסוניק 65VT20 3D עזרה ויעוץ..
אם אתה מחפש מסך פלזמה אז מדובר כרגע במסך שנחשב הטוב והאיכותי וגם המתקדם ביותר בשוק כרגע.frankym כתב:בוקר אור אז כך השדרגת החולנית שלי ממשיכה ופורצת גבולות אני מתעניין לגביי המסך הנ"ל רציתי לדעת מה חושבים על המסך רמת השחורים בשהוואה למסך מתחרה אם בכלל התלת מימד עד כמה איכותי ועל איכות SD בגודל שכזה תודה מראש לעונים...
לא תוכל הרבה לטעות אם תקשט את הסלון שלך במפלצת הזאת. אותו כנ"ל אם אתה מחפש את המסך הגדול
ביותר שניתן לקנות מבלי לרשום צ'ק עם שש ספרות.......
http://www.trustedreviews.com/tvs/revie ... P65VT20/p1
בהצלחה !
נערך לאחרונה על ידי dor8 ב 22/10/2010 12:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
סידרת VT20 חלשה ב SD יחסית לסידרת ה V20.dor8 כתב:אם אתה מחפש מסך פלזמה אז מדובר כרגע במסך שנחשב הטוב והאיכותי וגם המתקדם ביותר בשוק כרגע.frankym כתב:בוקר אור אז כך השדרגת החולנית שלי ממשיכה ופורצת גבולות אני מתעניין לגביי המסך הנ"ל רציתי לדעת מה חושבים על המסך רמת השחורים בשהוואה למסך מתחרה אם בכלל התלת מימד עד כמה איכותי ועל איכות SD בגודל שכזה תודה מראש לעונים...
לא תוכל הרבה לטעות אם תקשט את הסלון שלך במפלצת הזאת. אותו כנ"ל אם אתה מחפש את המסך הגדול
ביותר שניתן לקנות מבלי לרשום צ'ק עם שש ספות.......
בהצלחה !...
בגודל "65 זה יכול להיות בעייתי..
מקדישים כתוצאה מהכמות הגדולה של הערוצים האלו בלוח השידורים היומיומי.dor8 כתב:זה מתחיל להראות כאילו באמת החברות המובילות כבר לא משקיעות תשומת לב יתרה בתחום הSD
במסכי הפרימיום שלהן. אפשר בהחלט להבין את זה.
כנראה שרק במדינתנו ה"מתקדמת" מקדישים תשומת לב יתרה לפרמטר הזה וחבל......
ברומא-תתנהג כרומאי
- 9000es
- חבר במועדון 10K

ruti_zivruti_ziv כתב:סידרת VT20 חלשה ב SD יחסית לסידרת ה V20.dor8 כתב:אם אתה מחפש מסך פלזמה אז מדובר כרגע במסך שנחשב הטוב והאיכותי וגם המתקדם ביותר בשוק כרגע.frankym כתב:בוקר אור אז כך השדרגת החולנית שלי ממשיכה ופורצת גבולות אני מתעניין לגביי המסך הנ"ל רציתי לדעת מה חושבים על המסך רמת השחורים בשהוואה למסך מתחרה אם בכלל התלת מימד עד כמה איכותי ועל איכות SD בגודל שכזה תודה מראש לעונים...
ביותר שניתן לקנות מבלי לרשום צ'ק עם שש ספות.......
בהצלחה !...
בגודל "65 זה יכול להיות בעייתי.....
צודק בגדול ..... איכות התמונה והשחורים ב VT-20 בשידורי SD וגם ב HD אינה משתווה לדגם ה V-20 .
- 9000es
- חבר במועדון 10K

dor8dor8 כתב:זה מתחיל להראות כאילו באמת החברות המובילות כבר לא משקיעות תשומת לב יתרה בתחום הSD
במדינתנו המתקדמת ............. עדיין אין שידורי 16-9 ב SD ......... לכן כל הנושא הזה של התלת מימד בישראל ...... לא יתפוס תאוצה לעולם .........
מסכים.ruti_ziv כתב:חבר יקר,
הצעתי לך היא להמתין עם רכישת מסך 3D,בעיקר בגודל שכזה(מחירים בשמיים,טכנולוגיה בתחילת דרכה,וצפויים שינויים.ובגלל נושא השדרגת שלך-חבל על כספך)...
אני לא הייתי רוכש מסך 3D במחיר כזה כשידוע שהטכנולוגיה עוד בחיתולים.
לדעתי תמתין.
- ronyhr
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 211
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
קצת הגזמתה עם ההצהרה "לא יתפוס תאוצה לעולם....."9000es כתב:dor8dor8 כתב:זה מתחיל להראות כאילו באמת החברות המובילות כבר לא משקיעות תשומת לב יתרה בתחום הSD
במדינתנו המתקדמת ............. עדיין אין שידורי 16-9 ב SD ......... לכן כל הנושא הזה של התלת מימד בישראל ...... לא יתפוס תאוצה לעולם ............
אבל בהחלט מסכים - השקעה גדולה מדי (וגם מוקדמת מדי) למסך 3D כאשר מרבית הזמן תתקבל תמורה נמוכה יחסית בשידורי SD הפופולריים כ"כ בארצנו ה"מתקדמת"...
צהוב עולה 
-
frankym
- חבר ותיק

חברים אני חושב שאתם קצת טועים, אחד לדעתי התלת מימד מרשים מאוד אם זה נקרא חיתולים אז מעניין מה יקרה בעוד כמה שנים ,שתיים אני לא מאלה שאוהבים לחכות משמע שנה הבאה יצא דגם אחר אשדרג , לי זה לא מפריע כי אני יודע שאני מקבל את המחיר הטוב ביותר השאלה אם יש למסך הזה תחרות ? ובכלל איציק מאיפה גבעת שהשחורים ובhd שרואים יותר טוב ב v20 מאשר ב vt20 יש לכך סימוכין?
9000es,
איך אתה קובע ש"איכות התמונה והשחורים ב VT-20 בשידורי SD וגם ב HD אינה משתווה לדגם ה V-20 "? האם ראית את שני המסכים בפועל?מס' הודעות לפני ציינת כי "אין לך דעה בנושא" וכי "המסך לא מוצג בשום מקום", מה שנותן את התחושה כי לא ראית את המסך בפועל, ועל כן לא ברור לי מאיפה הקביעה הנחרצת הזו.
ועוד שאלה, ברשותך - על ה-V10 רשמת כי מדובר במסך "אמין תוצרת יפאן". האם יש קשר בין מדינת הייצור של המסך לאיכותו?
אגב, גם ה-VT20 מיוצר ביפן (בדקתי על האריזה).
איך אתה קובע ש"איכות התמונה והשחורים ב VT-20 בשידורי SD וגם ב HD אינה משתווה לדגם ה V-20 "? האם ראית את שני המסכים בפועל?מס' הודעות לפני ציינת כי "אין לך דעה בנושא" וכי "המסך לא מוצג בשום מקום", מה שנותן את התחושה כי לא ראית את המסך בפועל, ועל כן לא ברור לי מאיפה הקביעה הנחרצת הזו.
ועוד שאלה, ברשותך - על ה-V10 רשמת כי מדובר במסך "אמין תוצרת יפאן". האם יש קשר בין מדינת הייצור של המסך לאיכותו?
אגב, גם ה-VT20 מיוצר ביפן (בדקתי על האריזה).