Sharp , Philips , Samsung - מי מבינהם ?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
DuDuS פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי , לאחר שרכשתי (לפני שנה) את הפילפס 5404H גודל 32 לחדר , שאגב אני מרוצה ממנה מאוד (טפו טפו) .
הגיע הרגע לרכישת טלוויזיה לסלון 40 (או 42) .
התקציב בערך 5K , הרעיון טלויזיה איכותית ככל האפשר , שתחובר לממיר HD של הוט , ובהמשך למחשב HTPC , ואולי גם קונסולות למינהם .

יש לי כמה דגמים בראש של שלושת החברות הנ'ל , ואני מעוניין לשמוע מכאלו שמכירים , ראו , שמעו , או כל מידע שיכול לעזור .

Samsung C530
Samsung C630 100Hz

Sharp LE700E - מסך לד , שממה שקראתי חוץ ממנגנון ה 100Hz שלא ממש 'עובד' בצורה חלקה , הטלוויזיה מציגה צבעים מדהימים . (אמנם חורגת קצת מהתקציב , כך שאני רוצה לדעת האם היא שווה את האקסטרה)
Sharp LE600E - שהיא 50Hz , ולא יודע מה היא שווה עדיין , הרבה פידבק לא ממש שמעתי על הדגם הזה .

Philips - יש לא מעט דגמים כמו סדרות 5 למינהם , ואולי סדרה 7404 שגם היא חורגת מהתקציב .
השאלה האם אלו שחורגות מהתקציב כמוה וכמו השארפ 'עולות' על שאר הטלוויזיות מבחינת איכות תמונה , טכנולוגית , וכמובן הנאה מהצפיה . ?

מרחק צפיה - 3M בערך .

DuDuS פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #2 

חוץ מפרטית שקיבלתי , אני לא רואה הענות רבה . :roll:
בכל מקרה , רציתי לשתף אותכם (ולשאול על הדרך) , ספציפית לגבי LE700 של שארפ .
היום ראיתי מספר טלויזיות בתצוגה , בינהם סמסונג C650 (שרואים בה אחלה) אבל היא יותר יקרה מ C630 , ראיתי גם פיליפס 5405 .
בנוסף ראיתי LE600 , חדות התמונה , והצבעים פשוט עשו לי את זה ,מעבר לזה ניגודיות מרשימה ביותר 2,000,000 ועוד , לכן אני החלטתי שאני מעוניין בשארפ (ככל הנראה) , אבל בדגם 100Hz כאמור LE700.

למישהו יש נסיון עם הדגם הזה ? או סתם יכול לשתף במידע לגביו (קראתי אגב לא מעט סקירות) ...
כמו כן מישהו יודע מהי ארץ היצור של הדגם הספציפי הזה ? (יפן) ? והאם יש ורסיות שונות בפאנלים לדוגמא , (כמו בסמסונג LE , LA, LN) וכו' ?

DuDuS פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

(Y)

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4969
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #4 

הדגם ה600 ו700 של שארפ הוא לא מוצלח בעיניי, לעומת ה810. ראיתי JUDDER בכמויות מטורפות, צבעים לא אמיתיים (אולי ראיתי לא מכוייל), תמונה מרצדת (אני מאוד רגיש). אמנם במחיר שהמסכים נמכרים זה מאוד אטרקטיבי, עדיין לדעתי לעלות ליגה או לפזול לכיוון מסכין אחרים.

נ.ב. עזוב אותך מניגודיות, אין לנתון הזה הרבה משמעות.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

DuDuS פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

האמת שראיתי את שניהם , היום שוב פעם , ומולם פיליפס , סמסונג ושאר החברים .
ב LE600 אכן מבחינים בחוסר מנגנון ה 100Hz , ב LE700 התמונה כבר זורמת ללא שום 'גימגומים' , הצבעים באמת צריכים כיול בחלק מהחנויות , אבל משום מה רואים יתרון מסוים אצל השארפ , בדמות מסך עם צבעים עמוקים ביותר וחדים ...

אני אמשיך לבדוק , נכון לרגע זה אני עדיין בכיוון של שארפ le700 , אם למישהו יש אותה , ויכול להגיד את דעתו לגביה , מה טוב ...

(Y)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”