מה דעתכם, שווה להתחייב לאייפון 4?

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
שלח תגובה
avirokach פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 571
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #1 

ישנם דילים טובים לסטונדטים כך שאני אפילו אשלם את אותו סכום שאני משלם היום ומקבל אייפון 4 כלול במחיר.
העניין הוא שצריך להתחייב לחבילה ל-18 חודשים והטלפון בתשלומים של 36 כך שאם אני רוצה את כל הזיכוי אני חייב להתחייב בפועל גם ל-36 חודשים.

העניין הוא שאני לא לחוץ לטלפון חדש אבל השכל אומר מה אכפת לך לשלם את אותו סכום חודשי ולקבל טלפון חדש ומגניב?

gelibter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 449
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #2 

לדעתי לא שווה בכלל לקנות אייפון מהחברות הסלולריות בארץ, המחיר יקר, אין אחריות ולכן אין שום ערך מוסף, הכי טוב להזמין מחו"ל/לקנות דרך חבר שנוסע ואחר כך להתחבר עם המכשיר לחבילה בארץ ולקבל החזרי שיחות (חוק ניתוק זיקה)

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #3 

בחבילה שלי באורנג' אני משלם 29 אג' לדקה ו19 לסמס בעוד ל3 מספרים אני משלם 9 אג' וסמס להם גם ב9 אג'.
על כ400 דקות בחודש ו20 סמסים בממוצע יוצא לי כ110 ש"ח לחודש
התקשרתי לברר על מבצע סטודנטים והתברר לי שעל אותם 400 דקות אני אשלם 280 ש"ח.

אני לא מבין מה בדיוק טוב במבצעים של האייפון. תקבלו מבצע טוב משימור לקוחות ותקנו אייפון מאיפה שבא לכם (אגב 170*36= 6120 ש"ח הפרש)

avirokach פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 571
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #4 

sagyle כתב:בחבילה שלי באורנג' אני משלם 29 אג' לדקה ו19 לסמס בעוד ל3 מספרים אני משלם 9 אג' וסמס להם גם ב9 אג'.
על כ400 דקות בחודש ו20 סמסים בממוצע יוצא לי כ110 ש"ח לחודש
התקשרתי לברר על מבצע סטודנטים והתברר לי שעל אותם 400 דקות אני אשלם 280 ש"ח.

אני לא מבין מה בדיוק טוב במבצעים של האייפון. תקבלו מבצע טוב משימור לקוחות ותקנו אייפון מאיפה שבא לכם (אגב 170*36= 6120 ש"ח הפרש)
...
כמה דברים לא מדוייקים, החבילה באורנג עולה 248 שח ולא 280 והיא כוללת שיחות ללא הגבלה ללקוחות אורנג. בפלאפון חבילה זהה עולה 210 שח. באורנג החבילה כוללת גם 1GB גלישה ובפלאפון 2GB, זה לבד עולה 70 שח שאני משלם כיום.

שלח תגובה

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”