"הקלטות של שיחות עם מוקד השירות של HOT חושפות את מסכת התלאות שעובר לקוח המנסה להתנתק - העברה ממוקד למוקד, המתנה חסרת מענה, ניסיונות שכנוע חוזרים ונשנים וסירוב לנתק מיידית את המנוי גם כשהוא מבהיר ללא כל ספק כי זה רצונו.
ההקלטות הוגשו לבית המשפט המחוזי בפתח-תקווה כחלק מתובענה ייצוגית המתנהלת בימים אלה, חודש וחצי לאחר שהודתה HOT בבית המשפט כי היא אינה ממהרת לנתק את לקוחותיה כיוון שהיא רואה בהודעת ההתנתקות ניסיון של הלקוח "לערוך מקצה שיפורים בעסקה".
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000595086
"גלובס" מציג - הלקוח הקטן מול HOT " האם לחלקכם זה נשמע מוכר?
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
דווקא לפני חצי שנה התנתקתי ללא שום בעיות 
אני חושב שכלקוח קטן בכל סיום חוזה צריך להחליף, רק ככה אפשר להשתדרג וזה לא שיש הרבה אופיציות כולה יס והוט....אם מביאים בחשבון שרוצים hd.
אני חושב שכלקוח קטן בכל סיום חוזה צריך להחליף, רק ככה אפשר להשתדרג וזה לא שיש הרבה אופיציות כולה יס והוט....אם מביאים בחשבון שרוצים hd.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
הבעיה שגם כאשר ניראה לך שהכל הולך חלק.....צריך להיות בכוננות ספיגה.agent__smith כתב:דווקא לפני חצי שנה התנתקתי ללא שום בעיות
...
גם אני התנתקתי לפני חצי שנה + מיס ( מאז מאושר עם צלחת פרטית),אחרי חודשיים קיבלתי מכתב התראה על חוב
אחרי 8 חודשים עם צלחת פרטית,אבא לשני ילדים,לא רואה מצב שאני יהיה מנוי עוד פעם לחברות האלו,זה בטוח.
פלאפון כבר 8 שנים רוכש באופן פרטי.
המקסימום שאני מוכן להתחייב לדיל מדהים זה גג שנה,ואם אין הנחה משמעותית,אז גם זה,אבל לצערי בכמה תחומים יש כשל שוק,אז אי אפשר בלי שנה.....אבל 3 שנים WTF,זה פשוט לא שפוי