Slingbox ו MaxHD
שלום לכולם,
מקווה שזה המקום הנכון לשאול:
חיברתי את ה sligbox solo ל max hd, אני מצליח לראות שידורים והצלחתי גם להגדיר את השלט חלקית (לא רואים תפריטים של יס ולא ניתן לגשת מרחוק להקלטות או vod)
הבעיה שמציקה לי היא שאני לא רואה תרגום - מדובר על תרגום בערוצי יס שהוא לא מודבק על התמונה.
יש פיתרון לבעיה הזאת?
מקווה שזה המקום הנכון לשאול:
חיברתי את ה sligbox solo ל max hd, אני מצליח לראות שידורים והצלחתי גם להגדיר את השלט חלקית (לא רואים תפריטים של יס ולא ניתן לגשת מרחוק להקלטות או vod)
הבעיה שמציקה לי היא שאני לא רואה תרגום - מדובר על תרגום בערוצי יס שהוא לא מודבק על התמונה.
יש פיתרון לבעיה הזאת?
ה slingbox היה מעביר מה שרואים במסך כשהוא היה מחובר לממיר רגיל, אבל כשהוא מחובר ל max hd הוא לא מראה כל מה שרואים במסך (לא רואים תפריטים ומידע כמו הלשוניות שאומרת לך באיזה ערוץ אתה צופה ומה משודר עכשיו)
גם אם אני אלחץ על לחצן yes בשלט או guide ללוח משדרים, בטלוויזה אני אראה תפריט או לוח משדרים וב slingbox אני אמשיך לראות את הסרט - אין לי בעיה עם זה הבעיה שגם תרגום לא רואים - כלומר המכשיר מעביר רק תמונה בלי שום תוספת שהממיר מעביר.
גם אם אני אלחץ על לחצן yes בשלט או guide ללוח משדרים, בטלוויזה אני אראה תפריט או לוח משדרים וב slingbox אני אמשיך לראות את הסרט - אין לי בעיה עם זה הבעיה שגם תרגום לא רואים - כלומר המכשיר מעביר רק תמונה בלי שום תוספת שהממיר מעביר.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני מחובר עם הממיר כמובן לטלוויזיה דרך יציאת ה HDMI והסלינגבוקס מחובר עם קומפוננט.
לגבי רזולוציות אין לי מושג, איך אני בודק?
אני יודע שהממיר מוציא 1080i דרך ה HDMI
לגבי הסלינגבוקס אני לא יודע - מדובר ב slingox solo ואין כניסת hd אז הוא בטח יודע לקבל רזולוציה נמוכה...
על המסך של המחשב דרך הסלינגבוקס הכל נראה טוב - התמונה נראית באותו יחס בדיוק כמו בטלוויזה רק בלי התרגום...
לגבי רזולוציות אין לי מושג, איך אני בודק?
אני יודע שהממיר מוציא 1080i דרך ה HDMI
לגבי הסלינגבוקס אני לא יודע - מדובר ב slingox solo ואין כניסת hd אז הוא בטח יודע לקבל רזולוציה נמוכה...
על המסך של המחשב דרך הסלינגבוקס הכל נראה טוב - התמונה נראית באותו יחס בדיוק כמו בטלוויזה רק בלי התרגום...