צריך את העזרה שלכם בקניית סטרימר
השימושים העיקריים שלי הם צפייה בסרטי בלוריי מקודדים בפורמט mkv עם תרגום בעברית בפורמט srt.
חשוב שתהיה תמיכה בתרגומים בעברית..
ראיתי בפורום שרב ההמלצות נעות לכיוון של שני מכשירים :
* Popcorn Hour A-200
* Xtreamer Pro
לשימושים שלי אני לא רואה סיבה הגיונית לתקציב מעל 900-1000 שקל.
על איזה סטרימר אתם ממליצים לי ?
חשוב שתהיה תמיכה בתרגומים בעברית..
ראיתי בפורום שרב ההמלצות נעות לכיוון של שני מכשירים :
* Popcorn Hour A-200
* Xtreamer Pro
לשימושים שלי אני לא רואה סיבה הגיונית לתקציב מעל 900-1000 שקל.
על איזה סטרימר אתם ממליצים לי ?
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
כפי שרשמת, בטווח המחירים הזה יש שני מוצרים בולטים, הפופקורן A200 והאקסטרימר.
באחת החנויות יש הוזלה במחיר ה-DVICO N1, כך שגם הוא נכנס למשוואה - במידה ואין לך צורך בדיסק פנימי.
ה-DVICO והאקסטרימר מבוססים על אותו צ'יפ, בשונה מהפופקורן שמבוסס על צ'יפ אחר.
לשני המכשירים יש תמיכה מלאה בעברית, לפופקורן יש תמיכה בממשק ובכתוביות בעברית (שמות קבצים מופיעים בעברית הפוכה - יצא כבר עדכון בגרסת בטא שמתקן את זה והופך את התמיכה למלאה).
בניגוד לשניים האחרים, הפופקורן תומך בתפריטי בלו-ריי חלקיים, יש לו יכולת הזרמה טובה יותר של תכנים כבדים ברשת, יש לו מגוון פתרונות JB רחב יותר, כולל תמיכה ב-JB עצמאי עם תמיכה בסרטים ובסדרות. ומתוכנן לו שדרוג משמעותי שיכלול ממשק חדש ו-JB מובנה עם תמיכה בסרטים, סדרות ומוזיקה (ניתן לראות דוגמה של גרסת בטא באחד השרשורים).
עוד דבר, לפופקורן יש קהילת משתמשים רחבה, ובמקביל לחבילת השרתים הרחבה שניתן להתקין על המכשיר, יש אפשרות להתקנת תוכנות ותוספים מצד שלישי.
כמובן שיש דעות לכאן ולכאן בנוגע למכשירים השונים, בסופו של דבר, הכל תלוי בצרכים שלך...
באחת החנויות יש הוזלה במחיר ה-DVICO N1, כך שגם הוא נכנס למשוואה - במידה ואין לך צורך בדיסק פנימי.
ה-DVICO והאקסטרימר מבוססים על אותו צ'יפ, בשונה מהפופקורן שמבוסס על צ'יפ אחר.
לשני המכשירים יש תמיכה מלאה בעברית, לפופקורן יש תמיכה בממשק ובכתוביות בעברית (שמות קבצים מופיעים בעברית הפוכה - יצא כבר עדכון בגרסת בטא שמתקן את זה והופך את התמיכה למלאה).
בניגוד לשניים האחרים, הפופקורן תומך בתפריטי בלו-ריי חלקיים, יש לו יכולת הזרמה טובה יותר של תכנים כבדים ברשת, יש לו מגוון פתרונות JB רחב יותר, כולל תמיכה ב-JB עצמאי עם תמיכה בסרטים ובסדרות. ומתוכנן לו שדרוג משמעותי שיכלול ממשק חדש ו-JB מובנה עם תמיכה בסרטים, סדרות ומוזיקה (ניתן לראות דוגמה של גרסת בטא באחד השרשורים).
עוד דבר, לפופקורן יש קהילת משתמשים רחבה, ובמקביל לחבילת השרתים הרחבה שניתן להתקין על המכשיר, יש אפשרות להתקנת תוכנות ותוספים מצד שלישי.
כמובן שיש דעות לכאן ולכאן בנוגע למכשירים השונים, בסופו של דבר, הכל תלוי בצרכים שלך...
קודם כל תודה על העזרה !
אז הבנתי שלושתם מתאימים לי פחות או יותר, כולם מסתדרים עם תרגומים בעברית.
מבחינת ממשק, יכולות עיבוד, שלט, טמפרטורה - מה עדיף מביניהן ?
בכללי אני לא מתלהב מכל הפיצ'רים כמו למשל ה-JB או החיבור לאינטרנט, אני רוצה שינגן את הסרטים חלק בלי יותר מדי בעיות.
בלי לייחס חשיבות למחיר שלהם, על מה היית ממליץ לי שישרת אותי לאורך זמן עם כמה שפחות כאבי ראש ?
אז הבנתי שלושתם מתאימים לי פחות או יותר, כולם מסתדרים עם תרגומים בעברית.
מבחינת ממשק, יכולות עיבוד, שלט, טמפרטורה - מה עדיף מביניהן ?
בכללי אני לא מתלהב מכל הפיצ'רים כמו למשל ה-JB או החיבור לאינטרנט, אני רוצה שינגן את הסרטים חלק בלי יותר מדי בעיות.
בלי לייחס חשיבות למחיר שלהם, על מה היית ממליץ לי שישרת אותי לאורך זמן עם כמה שפחות כאבי ראש ?
Popcorn Hour A-200
- Irus
- חבר מביא חבר

אני יכול להגיד לך שהשלט של ה-A200 מעולה, מזה של האקסטרימרים הוא בטוח יותר טוב.
חלק מהמשתמשים מתלוננים על התחממות של ה-A200 ושל ה-PRO בשימוש עם דיסק פנימי, ל-N1 אין דיסק פנימי כך שאין בעיה כזאת.
מבחינת ממשק, זה עניין של טעם והרגל...
אני חייב להגיד לך, שברגע שאתה מתחיל להשתמש ב-JB שעובד כמו שצריך (לא משנה באיזה מכשיר כרגע) זה גם מפשט את הממשק וגם משדרג לגמרי את חווית הצפיה.
קבצים רגילים, כמו MKV, AVI וכו' כולם צפויים לנגן בקלות וללא בעיות.
חלק מהמשתמשים מתלוננים על התחממות של ה-A200 ושל ה-PRO בשימוש עם דיסק פנימי, ל-N1 אין דיסק פנימי כך שאין בעיה כזאת.
מבחינת ממשק, זה עניין של טעם והרגל...
אני חייב להגיד לך, שברגע שאתה מתחיל להשתמש ב-JB שעובד כמו שצריך (לא משנה באיזה מכשיר כרגע) זה גם מפשט את הממשק וגם משדרג לגמרי את חווית הצפיה.
קבצים רגילים, כמו MKV, AVI וכו' כולם צפויים לנגן בקלות וללא בעיות.
- Irus
- חבר מביא חבר

תראה, לי יש אחד כזה עם דיסק ירוק של סיגייט ואין לי תלונות.
ב-C200 יש לי כונן ירוק של WD ואני חושב שהוא עובד טוב יותר, אך לא ניסיתי אותו עם ה-A200.
כמובן שלפני שקונים דיסק פנימי, מומלץ לעיין ברשימת תאימות החומרה של פופקורן וללכת לפי הדגמים המומלצים.
ב-C200 יש לי כונן ירוק של WD ואני חושב שהוא עובד טוב יותר, אך לא ניסיתי אותו עם ה-A200.
כמובן שלפני שקונים דיסק פנימי, מומלץ לעיין ברשימת תאימות החומרה של פופקורן וללכת לפי הדגמים המומלצים.