איכות השידור של ערוץ 5 (לסוגיו)
-
MtK
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 42
הי,
לאחרונה הוספתי לחבילת הHOT שלי את ערוץ ספורט5 HD, ואני אמנם מאוכזב מהעבודה שמעדיפים לשדר את הפועל ת"א ולא את ברצלונה - אבל זו לא מטרת הדיון.
הבעיה שלי היא דווקא עם שאר ערוצי ערוץ הספורט, שאיכות התמונה בהם פשוט נוראית!
רואים מטושטש, והרבה יותר גרוע מאשר השיור הרגיל שהיה לפני שידורי הHD.
הייתי מבין את הגישה הזו שיווקית, אם היו משדרים משחק באיכות גרוע, במקביל לשידורי הHD במטרה לנסות לגרום ללקוחות לרכוש את הHD, אבל לקנות שידור HD ולהוריד את האיכות שלו עד כדי 20% זה פשוט בזיון!
יותר מזה, באתר sport5.co.il, אין שום לוח שידורים לעורץ הHD שלהם, מה שבכלל מוריד את שביעות הרצון הכללית - שלא לדבר על דרכי התקשרות עם הערוץ עצמו.
עוד מישהו חווה את אותו דבר, או שמה מדובר בתקלה מוזרה (ולא מובנת בעליל) ב4 ממירים (HD) בבית.
לאחרונה הוספתי לחבילת הHOT שלי את ערוץ ספורט5 HD, ואני אמנם מאוכזב מהעבודה שמעדיפים לשדר את הפועל ת"א ולא את ברצלונה - אבל זו לא מטרת הדיון.
הבעיה שלי היא דווקא עם שאר ערוצי ערוץ הספורט, שאיכות התמונה בהם פשוט נוראית!
רואים מטושטש, והרבה יותר גרוע מאשר השיור הרגיל שהיה לפני שידורי הHD.
הייתי מבין את הגישה הזו שיווקית, אם היו משדרים משחק באיכות גרוע, במקביל לשידורי הHD במטרה לנסות לגרום ללקוחות לרכוש את הHD, אבל לקנות שידור HD ולהוריד את האיכות שלו עד כדי 20% זה פשוט בזיון!
יותר מזה, באתר sport5.co.il, אין שום לוח שידורים לעורץ הHD שלהם, מה שבכלל מוריד את שביעות הרצון הכללית - שלא לדבר על דרכי התקשרות עם הערוץ עצמו.
עוד מישהו חווה את אותו דבר, או שמה מדובר בתקלה מוזרה (ולא מובנת בעליל) ב4 ממירים (HD) בבית.
http://www.lighthost.co.il - אחסון אתרים
- KomerKo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
ככה זה. ערוץ הספורט הם פשוט בושה בכל מה שקשור לזליגת תכנים בין ערוצים ואיכות שידור. אם הייתי מסוגל לחיות בלי ליגה ספרדית וליגת האלופות כבר מזמן הייתי מבטל את כל הערוצים שלהם.
-
MtK
-
- חבר שרק התחיל

אם הבעיה היא לא מקומית אצלי, הבושה היא לא איכות השידור, אלא העובדה שאנחנו משלמים על הערוצים האלו אקטקה חודשי מכובד, ואפילו ערוץ תקשורת לתלונות אין להם...KomerKo כתב:ככה זה. ערוץ הספורט הם פשוט בושה בכל מה שקשור לזליגת תכנים בין ערוצים ואיכות שידור. אם הייתי מסוגל לחיות בלי ליגה ספרדית וליגת האלופות כבר מזמן הייתי מבטל את כל הערוצים שלהם....
- KomerKo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
אתה צודק לגמרי אבל כמו בהרבה דברים במדינה הזאת אין לצרכן מספיק כח בשביל להשפיע עליהם. ועדת התקשורת לא עושה כלום, ובחיים לא יקומו מספיק אנשים ויבטלו את הערוצים כי אף אחד פה לא יכול לחיות בלי ספורט ואין ממש אלטרנטיבה.
-
MtK
-
- חבר שרק התחיל

מסכים, אם כי לא באמת התכוונתי לרוץ לכנסת עם זה (לפחות לא עכשיו).KomerKo כתב:אתה צודק לגמרי אבל כמו בהרבה דברים במדינה הזאת אין לצרכן מספיק כח בשביל להשפיע עליהם. ועדת התקשורת לא עושה כלום, ובחיים לא יקומו מספיק אנשים ויבטלו את הערוצים כי אף אחד פה לא יכול לחיות בלי ספורט ואין ממש אלטרנטיבה....
- amir073
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 789
מי שמשלם עבור ערוצי הפיי של ספורט 5 (היי-דה או לואו-דה, כמו שמודי הטרחן אומר) מגיע לו...
-
MtK
-
- חבר שרק התחיל

גם ערוץ 5 הרגיל עולה כסף וגם בו האיכות נוראית...!amir073 כתב:מי שמשלם עבור ערוצי הפיי של ספורט 5 (היי-דה או לואו-דה, כמו שמודי הטרחן אומר) מגיע לו......
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
בושה וחרפה.
- ירקרק
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1251
לדעתי דווקא איכות השידור בHD השתפרה משמעותית ב5HD לעומת העונה שעברה.
בערוצי הSD ושלוחותיו המצב קטסטרופלי...אפילו לא מזפזפ לשם ואת 5 גולד ולייב ניתקתי מזמן.
אגב גם הSD של צ'רלטון זוועה.
בערוצי הSD ושלוחותיו המצב קטסטרופלי...אפילו לא מזפזפ לשם ואת 5 גולד ולייב ניתקתי מזמן.
אגב גם הSD של צ'רלטון זוועה.
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
למזלנו אנחנו לא משלמים אקסטרה ורק בשביל לוודא שלא פיספסנו שום משחק יש לנו את כל ערוצי הספורט.
לצערי ספורט 5 משדרים עם ציוד מיושן מאד, הערוץ הכי איכותי לדעתי זה דווקא 5+.
הבעיה היא שהם מעבירים את השידורים שלהם דרך שני טרסנפודרים שמעוותים את התמונה באופן משמעותי, במקום לשדר 720X576 הם משדרים 396X460 ב-720X576, אם זה לא מספיק אז הליייר בכל הערוצים כולל ה-HD שהיה לי לתקופה קצרה מאד הוא לייר SD.
אני אישית אומר לעשות חרם צרכנים, הבעיה היא שבתקופה כזו זה קצת קשה.
לצערי ספורט 5 משדרים עם ציוד מיושן מאד, הערוץ הכי איכותי לדעתי זה דווקא 5+.
הבעיה היא שהם מעבירים את השידורים שלהם דרך שני טרסנפודרים שמעוותים את התמונה באופן משמעותי, במקום לשדר 720X576 הם משדרים 396X460 ב-720X576, אם זה לא מספיק אז הליייר בכל הערוצים כולל ה-HD שהיה לי לתקופה קצרה מאד הוא לייר SD.
אני אישית אומר לעשות חרם צרכנים, הבעיה היא שבתקופה כזו זה קצת קשה.
- פילפלון
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 235
בינואר יהיה יותר טוב...
כל זה עומד להסתיים,בערך בין דצמבר לינואר...
בימים אלו ערוץ הספורט עובר דירה מ JCS,ובעצם ערוץ הספורט מוקם מאפס.
חדר שידור חדש ,דיגיטאלי TAPELESS,הערוצים ישארו אותם ערוצים.
גולת הכותרת,מוקם אולפן HD חדיש ומתקדם.
הסבלנות משתלמת...
בימים אלו ערוץ הספורט עובר דירה מ JCS,ובעצם ערוץ הספורט מוקם מאפס.
חדר שידור חדש ,דיגיטאלי TAPELESS,הערוצים ישארו אותם ערוצים.
גולת הכותרת,מוקם אולפן HD חדיש ומתקדם.
הסבלנות משתלמת...
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
אם הם עד היום לא נפטרו מטייפים, המצב שלהם עגום.
- shai_nana
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12